Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Апр 2010 14:57
5,38.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Апр 2010 14:58
Моридин написа: 5,38. Леле, как можа да изкараш 5,38 бе? Баси балъка, честно.  едит : предните страници много груби бе :Д пцм не е от най-големите кенефи на бг ... 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Апр 2010 15:12
Спокойно, днес из СУ се говореше, че тая година ще приемат с нисък бал заради много ниски оценки. Масовата оценка е ~5, така че чети здраво по литература, за да си около 4.75-5.25. Е, няма да влезеш с почести, но ще хванеш място още на 1во класиране, гарантирам. Успех, не се шашкай, преди 3 години като кандидатствах, имах 5.50 по история и 5 по литература и бях шести в класирането при момчетата:)
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Апр 2010 15:21
Ще се явявам пак, това пет и нещо не ме утройва. Гадно ми е, защото вдругиден по литература на пробния ще се боря да хвана 3, толкова я бях зарязал в полза на историята. И вместо поне един от двата предмета да ми отпадне на предварителния, продължавам да чета по всичко за лятото.
Гледам, че 59 човека имат по-висока оценка от мен, 21 са със същата, което изобщо не ми изглежда обнадеждаващо.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Апр 2010 15:43
Fuck.....Ходи ми се на театър и фитнес, а трябва да чета по анатаомия и биология. :С @ Моридине, какво толкова не разбираш закачите между Амора и Гипо.Не си ли имал и ти приятелка, с която си правил съвсем същото? о.О
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Апр 2010 15:59
що му задаваш реторични въпроси
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Апр 2010 16:21
Моридин написа: Рийд, БАЦЕ, ще ти повторя: Цитат: Всеки човек, който ме познава, си е изсмял гъза на приказките ви. Аз па си изсмивам гъза на приказките ти.  Ако тия твои познати не намират и поне малко истина в "приказките ни", значи яко те целуват в дупето. Кво има д'ти гледам на живо? Тия постове да не би да ги пишеш от отвъдното? Не ми наливай лимонада в гъза, ами си пусни Боен Клуб (пак ако трябва) и чуй оная приказка за красивата и уникална снежинка. По-голема истина няма на тоя свят. И недей да го дървиш много-много за СУ. Това място е жалко, мен. Убийствено жалко. Ако си умен, гледат да те направят тъп. Ако си тъп, пак не важиш, трябва да те направят още по-тъп. Успех все пак.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Апр 2010 16:22
Аха. Къде да ида, според теб?
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Апр 2010 16:24
'лез у армията. 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Апр 2010 16:25
Мерси, баце.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Апр 2010 16:57
Моридин написа: Аха. Къде да ида, според теб? На Запад, мой човек.
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Апр 2010 16:59
ти па с тоя запад, не всеки може да отиде на запад.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Апр 2010 17:15
readonly написа: 'лез у армията.  Аз съм си казал, че ако не мога да си намеря някаква стойностна работа ще влезна в армията.
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Апр 2010 17:17
ти да не мислиш, че всеки срещнат на улицата може да влезне в армията? 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Апр 2010 17:19
човек написа: ти па с тоя запад, не всеки може да отиде на запад. Кой как си го нареди, са казали хората..
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Апр 2010 17:22
а ти къде учиш?
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Апр 2010 17:26
THE KING OF TIME написа: човек написа: ти па с тоя запад, не всеки може да отиде на запад. Кой как си го нареди, са казали хората.. Е не всеки е навит да проститура.... 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Апр 2010 17:34
ами всъщност не, той очевидно не се опитва да даде добър съвет, а просто да покаже, че сам( мама и тате) е стигнал до гениалното прозрение, че в България не са най-добрите университети в целия свят и той без да взима предвид безброй обстоятелства, просто казва Цитат: На Запад, мой човек. пък и ако има възможността да си позволи учение в чужбина, още повече обяснява нещата.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Апр 2010 17:38
Армията, брат, не SWAT. 
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Апр 2010 17:40
аз като те гледам, даже и с цялата химия и воля на света, няма да влезнеш в някакви специални части, но и за армията трудно ще стане вече, виж защо в гугъл.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|