Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Тревата: Декриминализиране,легализиране? Вашите мнения? Публикувано на: 09 Апр 2010 21:31
^ Споменах го, защото е лесно да си вземеш бутилка алкохол и да се нажмулиш набързо. Петокласника го използвах като пример.. И ти явно изобщо не цепиш какво се опитвам да ти обясня. Разбира се, че ще изпиеш " кила ", нищо не ти пречи да ги изпиеш и много хора ги изпиват. И са много, много неадекватни - като при тревата. НО алкохола е легален, а тревата - не. То се подразбира, че и тревата би била забранена за под 18. Подразбира се и че няма да си правиш главата мека всеки ден, по цял ден... Всичко си зависи от човека. Аз и ти не сме битови алкохолици, но други са.  Разбирам притеснението ти от факта, че е лесно човек да си преебе живота заради "вманиачаване" по трева, но това не значи, че всеки ще я използва по такъв начин и т.н., както е и с алкохола. Не знам защо изобщо ми споменаваш за Холандия.. Мерси за дългия пост, но наистина няма смисъл да си губим времето и двамата.. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Изход
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Тревата: Декриминализиране,легализиране? Вашите мнения? Публикувано на: 09 Апр 2010 21:34
Шшт, тревата ти разяжда мозъка и до 10 години дори след една цигара оглупяваш, разваляш си успеха в училище и изпитваш апатия. Ако я разрежат представяте ли си пасивните пушачи как ще зареват, мамка им грозна. Те сега като се пушат цигари реват, а като димиш с коза край тях ще се разпискат съвсем.
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Тревата: Декриминализиране,легализиране? Вашите мнения? Публикувано на: 09 Апр 2010 22:09
По добре да е легална. Първо няма да лапат мутрите ако е легална. Второ няма да се пуши друсан коз защото сека като си купиш незнаеш в какво е топен. Трето доста от младежите пушат защото е нелегално и така се забъркват с другите наркотици защото сичко идва от едни и същи мутри. Когато коза си идва легално няма да се забъркват толкоз от по младите с разни други дроги.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Тревата: Декриминализиране,легализиране? Вашите мнения? Публикувано на: 09 Апр 2010 22:10
The Chameleon написа: И ти явно изобщо не цепиш какво се опитвам да ти обясня. Какво да ти цепя, като седиш и продължаваш да се опитваш да оеднаквиш трева и алкохол с тия глупости дето ми говориш? Аз ти говоря за нужното количество, ти ми говориш за набързо нажмулване. Ако продължа да споря с теб елементарна физика ли трябва да ти обяснявам? За разликата между количество и време и имат ли те почва у нас? Просто не става така, какво не схвана? Тревата няма да се легализира, колкото и нечестно да се вижда това в твоите очи, колкото и да са легални разни други привидно все толкова вредни вещества. Всичките напъни за противни обяснения са просто пикаене срещу вятъра. Тревата няма да се легализира поне докато вие дишате, so deal with it и толкова. Как вие го виждате и какво недовиждате е проблем в личния ви транзистор, реалността е една - тревата е нелегална и това няма да се промени, въпреки жалките ви напъни...а особено пък заради жалките ви напъни.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Тревата: Декриминализиране,легализиране? Вашите мнения? Публикувано на: 09 Апр 2010 22:12
Раайт..  Еми мисля, че спора е решен!~
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Тревата: Декриминализиране,легализиране? Вашите мнения? Публикувано на: 09 Апр 2010 22:13
Изход написа: Шшт, тревата ти разяжда мозъка и до 10 години дори след една цигара оглупяваш, разваляш си успеха в училище и изпитваш апатия. Е ти след 10 години още ли ще си в училище? 
|
|
|
|
 |
Алминатора``
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Тревата: Декриминализиране,легализиране? Вашите мнения? Публикувано на: 09 Апр 2010 22:25
WidowmakeR написа: Изход написа: Шшт, тревата ти разяжда мозъка и до 10 години дори след една цигара оглупяваш, разваляш си успеха в училище и изпитваш апатия. Е ти след 10 години още ли ще си в училище?  Естествено, нали пуши трева  Моето мнение по темата е - всичко е хубаво да се употребява, но с мярка. Нямаш ли такава - държавата ти я налага.
___________________________________ Все агенти сме.
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Тревата: Декриминализиране,легализиране? Вашите мнения? Публикувано на: 10 Апр 2010 00:11
Баш всичко да се употребява не е хубаво, но тревата опредлено е хубаво ако несе вманиячава в нея човек.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Тревата: Декриминализиране,легализиране? Вашите мнения? Публикувано на: 10 Апр 2010 02:09
iddqd написа: По добре да е легална. Първо няма да лапат мутрите ако е легална. Второ няма да се пуши друсан коз защото сека като си купиш незнаеш в какво е топен. Трето доста от младежите пушат защото е нелегално и така се забъркват с другите наркотици защото сичко идва от едни и същи мутри. Когато коза си идва легално няма да се забъркват толкоз от по младите с разни други дроги. според мен каза доста право!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Тревата: Декриминализиране,легализиране? Вашите мнения? Публикувано на: 10 Апр 2010 06:11
Добро утро! Френдове, имате себе си предвид като изтъквате ползите от легализация, но искам да ви напомня, че у нас не всички люде имат вашия усет и възпитание, а повечето от планетарното население сме гламави, особено меко казано. Тоест, трябват си забранителни мерки, нека обясня защо с един пример, позволете. Някой си наш небезизвестен фабрикант с почуда забелязал, че работниците му закъсняват за работа. Вместо в 8, те пристигали в 8:15. Запитал ги за причината, а дамите му отвърнали, че водят децата на училище и т.н. Шефът се съобразил с тях и великодушно определил ново работно време от 8:30. Не минал обаче месец и той отново се учудил, като видял работничките да пристигат в 8:45 часа. Те така сме и ние. Днес легализираната тревица ще подведе мнозина неопитни към себе си, само щото е легална. И бройте до 2 години, и 90 процента от тези днешните, ще засмукват тежките дроги, щото вече ще са скочили в кюпа на безвремието, наречено наркозависимост ... Мир ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Тревата: Декриминализиране,легализиране? Вашите мнения? Публикувано на: 10 Апр 2010 09:30
Опитът показва, че това не е така. В Португалия всичко е декриминализирано в потребителски количества от няколко години. Нивото на наркоманията е под средното в Европа. Така любимата Холандия (където също е декриминализирано, не легализирано (: ) също е със средните нива. От 1.01.2010 и Чехия декриминализира доста свободни количества (15гр марихуана и 5 растения!), още е доста рано да се говори за резултати, но на този етап няма кой знае промени в потреблението. В Испания също е декриминализирано от няколко години, но и тяхната нация не лети стремително към упадък.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Тревата: Декриминализиране,легализиране? Вашите мнения? Публикувано на: 10 Апр 2010 09:33
denik написа: iddqd написа: По добре да е легална. Първо няма да лапат мутрите ако е легална. Второ няма да се пуши друсан коз защото сека като си купиш незнаеш в какво е топен. Трето доста от младежите пушат защото е нелегално и така се забъркват с другите наркотици защото сичко идва от едни и същи мутри. Когато коза си идва легално няма да се забъркват толкоз от по младите с разни други дроги. според мен каза доста право! щеше да бъде напълно право, ако 3тото не издишаше. тук трупо в частност е прав.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Тревата: Декриминализиране,легализиране? Вашите мнения? Публикувано на: 10 Апр 2010 10:32
Морт☭ написа: Опитът показва, че това не е така. В Португалия всичко е декриминализирано в потребителски количества от няколко години. Нивото на наркоманията е под средното в Европа. Така любимата Холандия (където също е декриминализирано, не легализирано (: ) също е със средните нива. От 1.01.2010 и Полша декриминализира доста свободни количества (15гр марихуана и 5 растения!), още е доста рано да се говори за резултати, но на този етап няма кой знае промени в потреблението. В Испания също е декриминализирано от няколко години, но и тяхната нация не лети стремително към упадък. Виж, Чехия обаче.. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Тревата: Декриминализиране,легализиране? Вашите мнения? Публикувано на: 10 Апр 2010 11:05
За Чехия ставаше дума, моя грешка. В Полша е водката 
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Тревата: Декриминализиране,легализиране? Вашите мнения? Публикувано на: 10 Апр 2010 15:16
Морт☭ написа: Опитът показва, че това не е така. Friend, с цялото ми уважение! ПЛС, не се предоверяваай на сводките на некфи-секфи проучвателни социологически агенции. Ако не ме бе срам, бих ти изтъкнал тарифите, с които можеш да си поръчаш "проучвания". (суми, които преди време сам аз съм предоговарял и плащал ... )Впрочем, едва ли бих те учудил с факта, че масата проучвания в пресата са ПОРЪЧАНИ, тоест, ПРЕДПЛАТЕНИ. ++++++ Търси, кой има интерес. Тогава вече няма да имаш заблуди. Надявам се. ++++++ Френд, картелите разполагат с могъща пара, сменяща становището на цели правителства ... Ти сляп ли си, или се правиш на такъв? Огледай се. Тютюнът поскъпва зверски в цял свят. Тоест, подготвя се почвата на тревата. И сетне след 150 лета, вече опиянченото население, ще бъде вкарано в тежката дрога, морфий, херо, кока, .... , и секфи видове химикали от днешен вид. Не задруго, но е по-евтино на търговците и производителите, разбери. Мир ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Тревата: Декриминализиране,легализиране? Вашите мнения? Публикувано на: 10 Апр 2010 15:42
Wrong on so many levels 
|
|
|
|
 |
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Тревата: Декриминализиране,легализиране? Вашите мнения? Публикувано на: 10 Апр 2010 15:53
Приятелю, не се сърди за резкия ми тон. Аз усещам и споделям твоята позиция, не се съмнявай. Но просто няма време. Няма време, разбери. Затова звуча влудено и крайно, дано ми простиш. Моля се ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Тревата: Декриминализиране,легализиране? Вашите мнения? Публикувано на: 10 Апр 2010 17:34
Аз не се сърдя, но вече ми е омръзнало да дискутирам тази тема. В този форум това е четвъртата такава тема, за която си спомням. Пишем си същите хора, същите неща. Вече дори не си правя труда да вадя адекватни материали в полза на едно или друго твърдение. В интерес на истината напоследък забелязвам, че все повече въобще пропускам всякакви флеймове в дискусии и форуми. Може би от порастване, може би защото тази картинка ми направи много голямо вечатление първия път, когато я видях. Доста истина има в нея: 
|
|
|
|
 |
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Тревата: Декриминализиране,легализиране? Вашите мнения? Публикувано на: 10 Апр 2010 19:28
Не се коси. Просто помъдряваш. Не допускай, че това е добро! (Който трупа мъдрост, трупа печал ....)Но ти не се коси. Знанието и интелекта са нищо в сравнение с Мъдростта. ++++++ Френд, , картинката е суперска. При повече вереме, ще я обсъдя с теб изтънко.
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Тревата: Декриминализиране,легализиране? Вашите мнения? Публикувано на: 11 Апр 2010 13:13
Мъдроста нети ли повелява да несе рпавиш на интересен, а да се държиш като нормален човек?
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|