Автор |
Съобщение |
Алминатора``
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Апр 2010 22:58
Aмора написа: Ахахаха, ама сурово Лягам си, болна съм, утре смятам да се напия, според баща ми така ще се излекувам, а и имам да си отмъщавам на един лош барман, който ме напи в сряда Лека нощ, хамалеонче, и да внимаваш с...месото  Ше ти дам месото на тебе директно в устата само го поискай!
___________________________________ Все агенти сме.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Апр 2010 23:00
WidowmakeR написа: Амора месарката! Бейби! Нем, не е забавно. Леко съм изнервен, бтв, от наближаващия ми изпит, 'щото не съм учил почти нищо, та сега чета по нощите нек'ви работи... Дееба и тая кандидатстудентщина, дееба аз. Ако не ми дадат темичка, която знам, ще им пикая върху главите на излизане от залата.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Ред
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Апр 2010 23:44
Моридин написа: WidowmakeR написа: Амора месарката! Бейби! Нем, не е забавно. Леко съм изнервен, бтв, от наближаващия ми изпит, 'щото не съм учил почти нищо, та сега чета по нощите нек'ви работи... Дееба и тая кандидатстудентщина, дееба аз. Ако не ми дадат темичка, която знам, ще им пикая върху главите на излизане от залата. То има ли тема по която да нямаш мнение ...
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 09 Апр 2010 23:57
Да ми дадат нещо за майка ти, ще видиш ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Ред
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 10 Апр 2010 00:04
Много си лош 
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 10 Апр 2010 00:29
Яжте месо бе! Месо вместо баници и вафли е толкова полезно. P.S. Обичам да мачкам портокали  , правя си фреш.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 10 Апр 2010 00:33
Обичам фрешове, аз по-често обаче мачкам лимони ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 10 Апр 2010 00:46
Мноо мразим вегетарианци ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 10 Апр 2010 00:47
Шамарим ги зад врата 
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 10 Апр 2010 01:46
аз обичам да мачкам дини
edit: чувствам се nerdy - у тоя форум сме само аз и някви ботове
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 10 Апр 2010 03:46
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 10 Апр 2010 06:04
Пак не спах деба! Тоя хон ще ме умори! 
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 10 Апр 2010 08:17
Günther написа: Мноо мразим вегетарианци ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Аз мразя превзетите вегетарианци онези дето могат да ядът месо но не го правят.Аз уви съм от други контингент дето ям само луканка и суджук.Ям ли пилешко после го повръщам 
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Aмора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 10 Апр 2010 08:22
Vermic написа: Аз мразя превзетите вегетарианци онези дето могат да ядът месо но не го правят.Аз уви съм от други контингент дето ям само луканка и суджук.Ям ли пилешко после го повръщам  Аз си ядях месо до преди 5-6 месеца, но последния път след като ядох месо ми излязоха петна по дланите, а нямаше от какво друго да е и се изплаших.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 10 Апр 2010 08:40
Помислих си за чикии ама сигурно не е от това. 
|
|
|
|
 |
Aмора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 10 Апр 2010 08:48
Тука повечето сте ебаси нещастниците...Честно.
А щом се сещаш за чикии първо...горко им не прежулените ти ръце.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 10 Апр 2010 08:50
Aмора написа: Vermic написа: Аз мразя превзетите вегетарианци онези дето могат да ядът месо но не го правят.Аз уви съм от други контингент дето ям само луканка и суджук.Ям ли пилешко после го повръщам  Аз си ядях месо до преди 5-6 месеца, но последния път след като ядох месо ми излязоха петна по дланите, а нямаше от какво друго да е и се изплаших. А те по принцип от какво излизат и какво трябва да значат? (моите СА от чикии )
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 10 Апр 2010 08:51
Мда. А дали ще започнат да ми излизат петна? 
|
|
|
|
 |
Aмора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 10 Апр 2010 08:55
Ahriman, не знам какво значат. За мен значат, че месото не ми е понесло нещо, а си беше някакво нормално месо. Много хора също ядоха от него и им нямаше нищо. Може изобщо да не е свързано с месото, но аз се изплаших и вече не ям. WidowmakeR, по-добре петна, отколкото рани от претъркано, бейби. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 10 Апр 2010 08:59
Бейби, имам чувството, че ти трябва още сън. Но като цяло си зависи от големината и цвета на петната.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|