Вечерна разтоварване, след тежък ден прекаран в борба със сцоиалните и морални неправди.
Гиро мекицата
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила
Публикувано на: 06 Апр 2010 13:53
Жоро вървеше по улицата и видя бутка за пица на парче.
"Една пица, ако обичаш И много да не я препичаш" - Каза Жоро
Продавача взе левчето на Жоро и му даде пица, която обаче се оказа изключително препечена. Жоро не можа да каже нищо на продавача.
"От този ден аз ще се наричам Жоро Кей И ще бъда чевръст в боравенето със сълзотворен спрей" - Каза си Жоро.
Той седна на един камък и реши да напише песен за вътрешната сила, когато някой ден ще има смелостта да се изправи пред продавача и да се опълчи срещу препечената му пица.
да не кажеш че не давам градивна критика и бла бла бла - текста е болезнено тъп - "през 2003 бях хлапе и веднъж видях мама и тя ме прегърна и ми каза че има изненада"
КВО
е така
??!?!?!?!
имаш сносен глас, но интонацията ти е гадна, мазнишка такава, бляк
инструментала се състои от скучен бийт и издишаща обработка, но да кажем, че това не зависи от теб
ма тебе сигурно си те кефи, нз тръгни на уроци по пеене и слушай la coka nostra и след 4 години пак те чакаме на некромантстваш теми
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения