Автор |
Съобщение |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 03 Апр 2010 14:22
Аз пък не си купувам чанти 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 03 Апр 2010 22:16
Да, аз ти ги купувам  ---- Ех, почва се Утре на закуска козунак с яйца, на обяд козунак с яйца, на вечеря може само козунак, но пък през нощта като ми се дояде нещо, винаги има яйца! И от време на време може някое яйце да хапна... с козунак.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 03 Апр 2010 22:30
Утре ставам кръстник на племеника ми. Като цяло нищо лошо, стига да не мразех толкова църквата като институция. Направо ми се повдига от това жалко средство за подчиняване на масите.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 04 Апр 2010 11:52
НЕТА МИ ВОЗКРЕСЕ!
На разпети петък у 10 часа ми угасна нета, и се надигна от гроба 3 дни по-късно, на Великден. НЕТА МИ Е ДЖИЙЗЪС! Причината не е чудо, а слабата техническа поддръжка на шибания ми доставчик. След 4-тото обаждане граничещо със скандал, баш на великден ми дойдоха двама техници, смениха връзките по кабелите и нета потегли. Щех да избеснея.
Но пък съм си викнал в понеделник техниците на Мегалан (за 3-ти път), и се надявам този път да намерим решение за прокарване на кабелите им без дупки по стените.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 04 Апр 2010 13:03
ДУУУУУУУУУУУНАААААААААААААААВВВВВВВВ РУУУУУУУУУУСЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ДУУУУУУУУУУУУУУУУУУУННННННННАААААААААААВ РУУУУУУУУУУУСЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ДУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУННННННННАААААААВ РУУУУУУУУУУУСЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ШШШШШААААААМММММППППППИИИИИИИИООООООООНННННННН!!!!!!!!! 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 04 Апр 2010 17:05
^ Резултат?
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 05 Апр 2010 13:27
Наядох се като животно, а сега сядам да уча Априлско въстание.
Кюфтета с козунак бе, пичове... и пълнени чушки с боб.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 05 Апр 2010 13:35
Аз па снощи бех в гората на огън с мръвки на шиш. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 05 Апр 2010 15:57
последната седмица 1 ден съм си лягал в 3, другите към 7 или 8 сутринта. не е хубаво. не знам кога кво съм правил някви дни, в момента разпитвам приятели.
/не.. никви субстанции. малко алкохол. не е от това. /
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 05 Апр 2010 16:12
Шансов Състезател написа: последната седмица 1 ден съм си лягал в 3, другите към 7 или 8 сутринта. не е хубаво. не знам кога кво съм правил някви дни, в момента разпитвам приятели.
/не.. никви субстанции. малко алкохол. не е от това. / И с мен се случи нещо такова. За добро или зло. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 05 Апр 2010 17:46
Аматьори. Вече няколко години не ми се губят часове дори след 3-4 дни и няколко часа сън.
Човешкьот мозак е машинъ.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 05 Апр 2010 18:37
и аз съм изпържен
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 05 Апр 2010 18:45
Преди 3 дена излизам от нас с идеята да ида до кафето да пия 1 бира - свършвам пиян в биад. Преди 2 дена трябва да ходя на кръчма и да се прибера, след кръчмата отидох на рилския да обикалям там църквата с един приятел и се прибрах в 4. Вчера излизам пак със същата идея, завършвам пиейки ракия и мезейки с козунак в град Вършец, прибрах се днес следобяд.Обичам си приятелите и внезапните им идеи! 
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 05 Апр 2010 19:17
indigo написа: Аматьори. Вече няколко години не ми се губят часове дори след 3-4 дни и няколко часа сън.
Човешкьот мозак е машинъ. Аз си спомням какво се случи дори прекалено ясно. Проблемът е, че не мога да си го обясня. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Fanatic
|
 |
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 05 Апр 2010 19:21
The Hangover ? lol 
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 05 Апр 2010 19:41
indigo написа: Аматьори. Вече няколко години не ми се губят часове дори след 3-4 дни и няколко часа сън.
Човешкьот мозак е машинъ. Не, бе, друго е.. и аз съм бил хардкор геймър, лягащ си перманентно след 4. Not the case. (thinly veiled "fk off, nerd") (надя'ям се да го приемеш с усмивка) Просто е пренаситено от 1 година.. а са стана още по-пренаситено и вече не знам кво стаа.
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 05 Апр 2010 23:12
1. Go to http://www.cnn.com/WORLD/2. Find:Quick vote: Should Japan ban sexually violent video games? 3. Vote FUCK NO. 4. Fap. 5. Profit!
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
Marv
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 06 Апр 2010 00:46
Супер, мерси че ме открехна за анкетата. Гласувах YES btw сайта на CNN адски прилича нa last.fm. Чак ми трябваше известно време да се осъзная, че не съм в last-a.
___________________________________ Fuck you, buddy
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 06 Апр 2010 08:05
Marv написа: Чак ми трябваше известно време да се осъзная това време още не е отминало
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 06 Апр 2010 08:45
Wyrd написа: indigo написа: Аматьори. Вече няколко години не ми се губят часове дори след 3-4 дни и няколко часа сън.
Човешкьот мозак е машинъ. Аз си спомням какво се случи дори прекалено ясно. Проблемът е, че не мога да си го обясня.  ми така е, като си на херца.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|