Автор |
Съобщение |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 01 Апр 2010 23:32
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 02 Апр 2010 02:52
Отидох да пия, а се напуших... 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 02 Апр 2010 08:09
И аз се напуших вчера :/ A CURSE, I TELL YOU !!!!!!
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 02 Апр 2010 08:24
Günther написа: Отидох да пия, а се напуших...  Защо ли имам подозрение кой е виновен 
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 02 Апр 2010 09:19
Omega-x написа: Günther написа: Отидох да пия, а се напуших...  Защо ли имам подозрение кой е виновен  Същия! И аз си викам дай ся кат съм подпийнал да сецна малко за ефект, ма коза се оказа некъф стабилен, напраих 3 дръпчици и ме омая, та после тряяше да седя и да разцъквам игрички по телефоните щот ме беше срам кви глупости ми иде да говоря, а ония ни пиха ни пушиха ше им го туря. А аз и чашките си спрех да броя... Ма поне беше преживяване да цъкаш Томб Рейдър за телефон. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 02 Апр 2010 09:34
хахаха, то този човек не вади глупости (: Айляк да ти е и да не се стрескаш, оно говори по-големи глупости и без да е пушил
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 02 Апр 2010 09:42
Наркоманиии
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 02 Апр 2010 09:47
Ся след малко ше се напуша като гъз и ше цъкам Magic The Gathering !!!!!!!!!!!!! So pass the marijuana my way and some papers so I can roll a J !!! 
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 02 Апр 2010 10:08
5 дена почивка !! Чувствам се добре!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 02 Апр 2010 10:15
Аз от няколко дни сли лягам преди 10 часа и се събуждам в 6-7 сутринта и ми е ебаси якото.
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 02 Апр 2010 10:29
Аз вчера си легнах в 10:30 и станах днес в 9. Чувствам се готов да се напия като гъз! Аре, аз отивам да се надрусам  Приятен ви ден!
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 02 Апр 2010 10:38
Omega-x написа: 5 дена почивка !! Чувствам се добре! Мен ме чака особено тежка работа в следващите 4 дни, особено в събота вечер на партито на COOH от HMSU и едни други авери в Русе. О.О
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 02 Апр 2010 10:51
аз направо не знам на кой свят съм.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 02 Апр 2010 18:25
Имам чувството, че пролетната умора ме е хванала. По цял ден само ми се спи. Опитвам с кафенца да се държа буден, ама не става нещо номера.
бтв: купих си 3 кутии с ароматни пръчици, много зверски аромати набарах този път!!!!
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 02 Апр 2010 19:01
аз имам аромат на повръщани лайна.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 02 Апр 2010 20:46
Нищо не може да замести класическия аромат на мръсни непрани чорапи в стаята ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 02 Апр 2010 23:08
|
|
|
|
 |
Aмора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 03 Апр 2010 13:59
Купих си бели кецове...Мисля, че съм влюбена ![[wacko3] [wacko3]](./images/smilies/wacko3.gif)
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 03 Апр 2010 14:04
И аз мислех да си купя бели кецове, но в един момент се усетих, че в 95% от времето ходя с панталони и обувки. В останалите 5% се подвизавам по къси панталонки във фитнеса или на футболното игрище..  Та няма смисъл.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Aмора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 03 Апр 2010 14:18
Аз след като отказах цигарите реших, че трябва да овладея манията си по обувките и чантите. Е, спрях да си купувам обувки, но започнах да си купувам всякакви кецове, а за чантите...там просто се отказах да се мъча 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|