Автор |
Съобщение |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Мар 2010 17:28
Warbringer написа: )Анатомията също, донякъде. Анатомията е интересна заради препаратите.Теорията е егати скуката.Пада си зубрене. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Мар 2010 19:07
ДИЛДО ЗАПАЛИ ХОТЕЛА!
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Мар 2010 19:10
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Мар 2010 19:36
Günther написа: Warbringer написа: Не е като девети клас... Е ти ме обърка! Ouroborus, студентки по генетика >>> студентки по история, така че ДУХАЙ! Мноо съм изпростел тия дни. Пролетта не ми влияе добре на хормоните.  Е да беше само история - има и литература а.к.а. " Ела ми виж темата за Вазов, копеле!". Изобщо не се учудвам, че повечето ми познати се отказаха да ходят с право в СУ, въпреки че бяха бая надъхани. Аз съм се ограничил само до средновековие за пробния, та сега хрупам солети и Симеон ми влиза леко. А пичките не ме интересуват. Ти кажи за пичовете 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Мар 2010 19:39
Ouroborus написа: Е да беше само история - има и литература а.к.а. " Ела ми виж темата за Вазов, копеле!". Изобщо не се учудвам, че повечето ми познати се отказаха да ходят с право в СУ, въпреки че бяха бая надъхани. Аз съм се ограничил само до средновековие за пробния, та сега хрупам солети и Симеон ми влиза леко. А пичките не ме интересуват. Ти кажи за пичовете  Баце е те днеска си лафих с един колега, разправя как влезнал Право у СУ, ма било такъв ташак, та фанал се прехвърлил при нас у Икономиката в НБУ. Вика закво се бъхтах толко да вляза ако знаех немаше се мъча с тая простотия. СУ да ми лигави парчока. Затва да знаеш, че има само едно право - ПРАВО У ГЪЗО! А неска па по оная висша математика де сам си го турих кат записах, дето само знам че тва е като математиката само че с букви, учихме за матриците и кат извадихме детерминанта на матрица и крашна матрицата баце ти каам си еба майката...
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Мар 2010 19:44
Günther написа: А правото... има само едно право. ПРАВО У ГЪЗО! браво! а моридинчо да не би да иска да става младият сириус блек и без са партия с младия омега. 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Мар 2010 19:51
Ми аз излизам от училището на Сириус, така или иначе, но за младия Омега, освен че го лапаше на Хърфорд преди няколко дена, друго не знам. Познанството ни се гради на елементарната ми нужда от покрив над главата, когато съм във Варна, а аз от своя страна му изслушвам душевните терзания от време на време, 'щото явно няма други познати, на които да споделя.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Мар 2010 19:53
Ouroborus написа: Ми аз излизам от училището на Сириус, така или иначе, но за младия Омега, освен че го лапаше на Хърфорд преди няколко дена, друго не знам. Познанството ни се гради на елементарната ми нужда от покрив над главата, когато съм във Варна, а аз от своя страна му изслушвам душевните терзания от време на време, 'щото явно няма други познати, на които да споделя. Има кръжок по философия, връзката му с теб е романтична, признай си Пецкате се в дупенцата, нали?
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Мар 2010 19:53
мислех, че бяхте приятели, какво станА?
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Мар 2010 19:56
Епа той налапа патката на Хърф, к'во стана...
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Мар 2010 19:57
Хърф няма патка. Лапнал му е мустака. 
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Мар 2010 19:59
ох, тежко ми е. 
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Мар 2010 20:07
той хърф не е ли от София?
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Мар 2010 20:09
Митко, Сияйната ще види тази снимка, обещавам ти. Няма как да станеш по-гаден от това, признавам.
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Мар 2010 20:12
Мордин, замислих се за държанието ти, което струва ми се много се измени главно заради някои индивиди от форума, явно с цел да им подражаваш. Искам да ти кажа, че това е пълна идиотщитана, тъй като всички от този форум, имам предвид абсолютно всички без изключение, са боклуци. И дори не се опитвай да ме оборваш, тъй като аз просто съм прав.
|
|
|
|
 |
Хърфордиан
|
 |
В момента играе: Дзверене в монитор.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Мар 2010 20:20
Ah... fuck.
___________________________________ От Fa имат рекламни ЦИЦИ!
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Мар 2010 20:26
момчета (пф  ), педали сте. fo' real.
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Мар 2010 20:27
гейската двойка в пцм вече не е мираж и мисля, че съм сериозен.
|
|
|
|
 |
Хърфордиан
|
 |
В момента играе: Дзверене в монитор.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Мар 2010 20:32
Господи, колко дребен изглеждам... Прочее, много се филмирате, форуме.
___________________________________ От Fa имат рекламни ЦИЦИ!
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 23 Мар 2010 20:33
кой ви снима?
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|