Автор |
Съобщение |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААААЪЪАА!!! ( т'ва лято и концертите ) Публикувано на: 03 Мар 2010 12:56
Очертава ми се солидна програма - Thievery Corporation, преди тва Джаzz+ 2010, Боб Дилън, ДиСи, БОБ ДИЛЪН!, Елтън Джон, 2рия ден на Сонисфиър, дето ще псувам целия ден, докато дойдат Rammstein. Освен това, сега края на март Mr. Scruff и лятото ParkLive 2, Спирита може и да изненадат, но по-скоро пак ще е помия, а Каварната ще са некви нежни мъжленца.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААААЪЪАА!!! ( т'ва лято и концертите ) Публикувано на: 03 Мар 2010 13:30
Pennуwise написа: а на пайнер турнето к'ва лудница ше е... !!!
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: АААААЪЪАА!!! ( т'ва лято и концертите ) Публикувано на: 04 Мар 2010 11:17
САЙТА Е ОТВОРЕНОФИЦИАЛНО Е Цените са прекрасни: http://bg.sonispherefestivals.com/buy-tickets/Планирам двудневен пред сцена без да ми дреме, че е най-скъпия, но пък завися от компанията...макар че от толко метъли се ще има някой с мен и най-отпред. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Раскольников
|
 |
Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
|
|
Заглавие: Re: АААААЪЪАА!!! ( т'ва лято и концертите ) Публикувано на: 04 Мар 2010 11:37
Двудневен - до сцена... Чакам... F5 ; F5 ; F5
"Болкън Ентъртейнмънт и Марсел АВРАМ с гордост обявява"
Масони ,брато.....
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: АААААЪЪАА!!! ( т'ва лято и концертите ) Публикувано на: 04 Мар 2010 12:09
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Раскольников
|
 |
Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
|
|
Заглавие: Re: АААААЪЪАА!!! ( т'ва лято и концертите ) Публикувано на: 04 Мар 2010 12:17
И аз сега , как точно да им отида до офиса като съм на 4000 километра ?
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААААЪЪАА!!! ( т'ва лято и концертите ) Публикувано на: 04 Мар 2010 12:20
Поръчай го с наложен платеж и дай адрес там на роднини в бг да го доставят и да го платят 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: АААААЪЪАА!!! ( т'ва лято и концертите ) Публикувано на: 04 Мар 2010 13:09
Да еба много пари бе!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААААЪЪАА!!! ( т'ва лято и концертите ) Публикувано на: 04 Мар 2010 13:16
венко дай ще заформим нещо и да върим с тишо има и по-евтини оферти
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААААЪЪАА!!! ( т'ва лято и концертите ) Публикувано на: 04 Мар 2010 15:33
denik написа: венко дай ще заформим нещо и да върим с тишо има и по-евтини оферти Ем ще правим свирки ли Ще видим какво ще правим ;С
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: АААААЪЪАА!!! ( т'ва лято и концертите ) Публикувано на: 04 Мар 2010 15:51
denik написа: венко дай ще заформим нещо и да върим с тишо има и по-евтини оферти Искам и аз ;С За 2-рия ден пред сцената съм навитак!~
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: АААААЪЪАА!!! ( т'ва лято и концертите ) Публикувано на: 04 Мар 2010 17:24
ква мома бе :О
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААААЪЪАА!!! ( т'ва лято и концертите ) Публикувано на: 04 Мар 2010 18:04
Dante написа: Има пенис, ти какво си помисли? Запознай ме.. 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААААЪЪАА!!! ( т'ва лято и концертите ) Публикувано на: 04 Мар 2010 18:10
Май и тук ще има мощен Front Of Stage, ще се види само за първия или и за втория ден ще е...
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
Daath
|
He who devoures cookies |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААААЪЪАА!!! ( т'ва лято и концертите ) Публикувано на: 04 Мар 2010 18:52
Отивам и аз с фронт стейдж 
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААААЪЪАА!!! ( т'ва лято и концертите ) Публикувано на: 04 Мар 2010 19:12
Еее.. някой ще знае мацка с пишка и няма да ме запознае... 
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААААЪЪАА!!! ( т'ва лято и концертите ) Публикувано на: 04 Мар 2010 19:18
Аз знам една 
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААААЪЪАА!!! ( т'ва лято и концертите ) Публикувано на: 04 Мар 2010 19:29
утре ще си взема фронт стейдж ... бтв, който си взима отпред - да си вземе от ЛЯВАТА страна, щото вече сме се събрали малка компания за там и така ще сме заедно 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААААЪЪАА!!! ( т'ва лято и концертите ) Публикувано на: 04 Мар 2010 19:48
Dante написа: The Chameleon написа: Еее.. някой ще знае мацка с пишка и няма да ме запознае...  Визирах Хърфордион бе.  еееее..... Скоро ще пием с Хърф :Д и с теб тряя ударим по бира като дойдеш де 
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: АААААЪЪАА!!! ( т'ва лято и концертите ) Публикувано на: 05 Мар 2010 00:19
Абе... аз си мислех, че съм постнал... как и да е.
Питах дали някой има карта как точно са наредени билетите пред сцената. Сиреч на коя цена са отпреде, кои са отстрани... само последните ли са на приемливо близко разстояние... тъй.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|