p.petrov написа:
Здравейте, аз няма да давам "компетентно" мнение по въпроса как да оправим държавата, просто ще разкажа една случка, която пък аз преживях. Запознах се с 15 (може би и ненавършени набор 95) годишно момиче, което приличаше на кукличка (дано да не позвучи перверзно), което след съвсем малко прекарано време с мен започва да ми говори ще цитирам и няма да налагам цензура за да се усили ефекта на думите и: "Много се изкушавам да ти го налапам. Искам да да свършиш в устата ми." И аз напълно безмълвен и прокрусен, казвам, че нещо не съм разбрал хумора ѝ. Но тя продължава:"Аз винаги съм искренна. Не искаш ли да ме изчукаш?". И аз тук вече съм туш, тьй като това момиченце ми изглежаше супер невинно (както казах горе като кукличка). Аз и викам ти знаеш ли, че това е незаконно и ще ме вкарат в затвора и там мен ще ме еб.ат А тя продължава с кур венското си поведение: "УУ чичко полицай ще ме напляска ли? Аз мн обичам да ме шибат." И аз я попитах: "Ти въобще наясно ли си дали ти се ебе или ти се пикае? И чувала ли си за СПИН та искаш да свършвам в теб?" След което ме нарече пенсия и си тръгна. Аз бях направо потресен. Такива думи принципно биха ми харесали, но не и от тази възрастова група. Та това което исках да кажа с цялия този глупав разказ (защото е такъв) е че малките, които са горе долу на тази възраст са много необразовани в тяхната сексуална култура. Това е голяма грешка, дори и по наше време нямаше часове по сексуална култура (които сега сигурно трябва да са в 4-ти клас) откъдето идват и стотиците пубери, които са болни от венерическа болест, бременни или наркомани. Това си е останало от социализма. Наркотиците и секса са табу в училище и като цяло в публичното пространство, че дори и в семейството. Малко са хората, които сядат с децата си и им казват за що идва реч и какво е това кондом. Пускат се 3-4 дни покрай 1ви декември клипчета относно спина, а за наркотиците нищо. Мисля, че това са най-наболелите проблеми на младото общество, които водят до много сложни или непоправими последици. Това е от мен, даже много изписах!
Не е линк, но ме попиля!!!
Пресничко, от форума на НБУ