Автор |
Съобщение |
h3artstone
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 06 Ное 2009 19:26
___________________________________ Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 06 Ное 2009 23:32
h3artstone, на мен доста ми харесват! Браво! Ето тук прясната фотосесия, "Кошмари на улица 10та" или иначе казано - аз съседа и 2 пр нямаше какво да правим и се снимахме в мазето и в тях http://www.facebook.com/album.php?aid=2021432
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
Ne che neshto
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 08 Ное 2009 00:54
Хаха , бравос за снимките - зарибени са станали . Това е Ямаха ТДР 125 , нали ? И аз преди карах такава . Много хубаво моторче . И да не е Оффтопик ще пусна и аз една снимка , която щракнах днес и малко я обработих с фотошоп
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 18 Ное 2009 13:48
Search for alien life
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 18 Ное 2009 17:07
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
h3artstone
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 10 Дек 2009 11:51
___________________________________ Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 10 Дек 2009 12:55
К'во викаш ?
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 10 Дек 2009 13:39
От тук, от там, с малко (аматьорски) опити за adjust. Нещастният JPEG колко маже, спрямо RAW......
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 13 Дек 2009 21:39
То и на raw си маже, ако си с китов обектив като мене (за щастие това скоро ше се промени ). Ето още един скан от фуджи 100 аса :
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 13 Дек 2009 21:42
Неща като последните на h3artstone са ми много присърце
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 13 Дек 2009 21:55
Извадил си кашето зад обектива, а
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 13 Дек 2009 22:00
Морт☭ написа: Извадил си кашето зад обектива, а Хаха :Д абе видя ли линка дето ти пратих по скайпа ?
|
|
|
|
|
h3artstone
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 18 Дек 2009 22:44
Sick, Невероятни снимки човече! Гълъбчето ми отиде на wallpaper директно Ето и една снимка от мен, малко скапана, но за снимано с телефон не е чак толкова зле ПП: На снимката е един мой приятел, мисля че не успях да направя татуса както трябва, но идеята дойде доста набързо!
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 19 Дек 2009 00:38
Все хубави неща сте напускали, момчета, браво! И аз ще пусна нещичко:
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 20 Дек 2009 00:02
@Squiz - Не режи рамене - Не режи лакти - Принципно, рязането на ръце е извън правилата, но за да счупиш правилата първо трябва да ги научиш, за да знаеш как да го направиш. Махайки ръцете от кадъра - да, акцентира се в/у лицето и да - става по силен портрет, но си има пиниз как се прави - в момента го правиш ултра рандъм и крайният резултат просто води до асоцииации към перифразирани реплики на Мартин Карбовски, статуи на Венера и ултра дълги изречения. Но пък има прогрес @h3artstone Евала, брат, ЕВАЛА! @ адърз - котки, гугутки, резнати на половинка шкоди - къмон сонс! Не хранете жепега, единият роу или липсата му не е оправдание. Ти си снимай като фурия, пък нека да е със сапунерка. Техниката не те прави фотограф, пък било и любител такъв. Ако си чекиджия щракач, си оставаш такъв пък и Хаселблад да нарамиш - справка: Ajvili
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 20 Дек 2009 02:57
Azraelf, много ги разбираш ти тези неща
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 20 Дек 2009 10:42
Азраелф хубава и градивна критика към Скуиз, но пусни и ти нещо
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 20 Дек 2009 12:13
Няма да е честно да го правя, темата е за любители
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 20 Дек 2009 13:00
Тогава, ако може дай някви твои снимки на лично,че аз мисля да уча и следователно да се занимавам след това и професионално жив и здрав
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 20 Дек 2009 19:25
www.papermovie.comи цък на VhodB проекта
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|