Заглавие: Re: Рай за японофилите - виртуална аниме приятелка.
Като заговорихме за тийнпроблем, това е малко оффтопик, но държа да го пусна:
Цитат:
В началото на годината едно момиче от съседния клас започна да ме заглежда, след известно време започна да ме поздравява(беше научила името ми), а веднъж,в средата на март, се бяхме събрали няколко деца от моя и от нейния клас около госпожата в междучасието(аз бях 9 клас, а тя 8 ) и си говорехме и тя ми каза, че съм много умен, че трябва да й помагам, че съм нейният идол. Малко след това се усетих безумно и платонично влюбен в нея. Бях убеден, че тя е умно и добро момиче и че е подходящият за мен човек. Като дойде ваканцията, аз й предложих да се видим(написах й съобщение), но тя каза, че се чувства несигурна. След ваканцията й подарих цвете и надписана от мен картичка за рождения й ден, но тя ми каза, че не било нужно. След 3 дена тя ми написа да я оставя на мира и да престана да пиша коментари колко е хубава. Бях много съкрушен, но продължих да я поздравявам и да й подавам ръка, но един път(средата на юни) я чух да говори на приятелката си зад гърба ми:"Тоя пак им стиска ръката". Два дена след това заминах на дълга екскурзия в чужбина от училище. И аз,и тя бяхме в групата. Като я опознавах, наблюдавайки я, установих, че тя не е подходящия човек за мен и дори не става за приятел. Въпреки че я снимах няколко пъти заспала, накрая, когато исках адресите и телефоните на повечето, не поисках нейните. Престанах да й пиша и да се интересувам от нея, но днес, прибирайки се към къщи, видях едно момиче, което от далече ми заприлича на нея и.. ми трепна сърцето, а нито искам да си я върна, нито нищо. Та как да й покажа, че вече не ме интересува и ми е безразлична?
Не знам защо, но винаги този разказ ми е много забавен