Автор |
Съобщение |
БИЛИслав
|
 |
|
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Mosh pit, pogo, hardcore dance... Публикувано на: 08 Ное 2009 14:33
Страх ме е да не ми счупят очилата.  edit : Честно казано, много повече ми допада това : http://www.youtube.com/watch?v=13mxSpKQcdM 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mosh pit, pogo, hardcore dance... Публикувано на: 08 Ное 2009 15:44
Наскоро почнах да наблюдавам пого на хард днб концерти. Думи нямам...
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
Andy
|
 |
В момента играе: Test Drive : Unlimited
|
|
Заглавие: Re: Mosh pit, pogo, hardcore dance... Публикувано на: 08 Ное 2009 16:08
Аз обичам полка 
___________________________________ "Dream of a world in peace, yet you cause pain and destruction"
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Mosh pit, pogo, hardcore dance... Публикувано на: 08 Ное 2009 16:24
Аз - казачок.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Marv
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mosh pit, pogo, hardcore dance... Публикувано на: 08 Ное 2009 16:28
Погото си е задължително за да изживееш някой як концерт на 100%. А това с пого на днб не го разбирам и не искам да го разбирам.
___________________________________ Fuck you, buddy
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Mosh pit, pogo, hardcore dance... Публикувано на: 08 Ное 2009 16:36
Ненавиждам такива изпълнения. Колкото и агресивна да е музиката, какво е това бе? Аз лично на концерт предпочитам да слушам и да гледам, отколкото да бягам за живота си Вей глава там, кефи се, куфей, ръгай се дори, ама моля, не се опитвай да направиш на кайма всичко останало. Излишно ми се струва да споменавам колко трябва да ти е коефициента на интелигентност, за да отидеш на концерт на Blind Guardian, примерно, и да направиш пого на Mirror Mirror. 'Щото и за такова са ми разказвали... Поредната криворазбрана "култура" просто. После защо метълите ги окачествяват като мега простите копеленца, като на повечето философията им се изчерпва с това да се нашмуцат до смърт и да си потрошат главите... Това си пролича много силно и в Headbanger's Journey, където колкото и да се опитваха да изкарат метъл музиката като нещо специално, отредено само за посветените, бунтарите, хората с различно мнение, социален феномен със своя собствена култура и нам си к'во още, единственото, което си пролича от интервютата е, че поне 1/2-ра от феновете са забили малоумници без идентичност, та затова си изграждат някаква изкуствена такава, която да ги отличи от останалите. Защото очевидно нещо не им достига да изпъкнат по друг начин. Думичките "мадърфакинг" и "хеви метъл йееееааааххх!" някак са заложени в основата на речника им, като около тях се гради останалото - нек'ва музика там, нек'ви музиканти, всичко е на заден фон... ПП Цитат: Погото си е задължително за да изживееш някой як концерт на 100%. А това с пого на днб не го разбирам и не искам да го разбирам. ... Добре, както може да има пого на тази музика, защо по тая логика да няма и на DnB?
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Marv
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mosh pit, pogo, hardcore dance... Публикувано на: 08 Ное 2009 16:45
Моридин написа: Излишно ми се струва да споменавам колко трябва да ти е коефициента на интелигентност, за да отидеш на концерт на Blind Guardian
Така поста звучи по-добре  На концерти на тия групи, за които говориш не съм бил, няма и да бъдa, затова не знам. Аз метъл не слушам. Но не мога да си представя как можеш да "седиш и да си слушаш" примерно на Urban DisciplineА целта на нормалното погото, не е да пребиеш или да нараниш по какъвто и да е начин другите около теб. Но при метълите това май не е така.
___________________________________ Fuck you, buddy
|
|
|
|
 |
Ироничен комунист
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mosh pit, pogo, hardcore dance... Публикувано на: 08 Ное 2009 16:51
Миналата година един двуметров дебил реши да танцува пого в чалга дискотеката и ми счупи носа. Ей такива безмозъчни комплексарчета без капка мозък в тиквата ги мразя!
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
|
|
|
 |
БИЛИслав
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mosh pit, pogo, hardcore dance... Публикувано на: 08 Ное 2009 17:52
Ами аз принципно слушам street и Ой!, ама исках да покажа втф е пого и се сетих за HATEBREED и Корн  Иначе съм твърде гей за кръст пънк. Aus-Rotten са ми като таван 
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mosh pit, pogo, hardcore dance... Публикувано на: 08 Ное 2009 17:55
научавай се докато има време
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Mosh pit, pogo, hardcore dance... Публикувано на: 08 Ное 2009 17:59
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Mosh pit, pogo, hardcore dance... Публикувано на: 08 Ное 2009 19:33
Бил съм на такива концерти, не ми пречи, стига дане е масово - даже, като се надъхам, и аз може да се включа.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Mosh pit, pogo, hardcore dance... Публикувано на: 08 Ное 2009 20:25
Да вадят ножовете и да се колят!
Погкючек е много добър!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Undead Dude
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mosh pit, pogo, hardcore dance... Публикувано на: 09 Ное 2009 00:19
За качествен mosh pit- Envy(вече Redound) и Vendetta. Мошвам на всички *core концерти, на които ходя. Докато си бях в София бях редовен посетител на такива концерти. На лигльовците, дето плюят моша им предлагам да се запознаят малко с разликата м/у мош пит при хардкор и погото в метъла. В мош пита лежи един от най-важните идеали на хардкора- сплотеността. Винаги съм/е било помагано на някой паднал/ударен. Метълските изпъления стоят доста далече от един истински хардкор пит. Тръгвал съм си от концерти със счупен нос, сини очи и кви ли не контузии и всеки път сам съм си бил виновен. xAFBx и Vendetta и Envy
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
 |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mosh pit, pogo, hardcore dance... Публикувано на: 09 Ное 2009 09:34
Погото е най-голямата простотия, измисляна някога. http://vbox7.com/play:fb44f172поздрав! и по-здрав 
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Mosh pit, pogo, hardcore dance... Публикувано на: 09 Ное 2009 11:17
Reflect написа: Погото е най-голямата простотия, измисляна някога. http://vbox7.com/play:fb44f172поздрав! и по-здрав  тъп трол не че песента не е чук, де 
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mosh pit, pogo, hardcore dance... Публикувано на: 09 Ное 2009 18:13
Reflect написа: Погото е най-голямата простотия, измисляна някога. http://vbox7.com/play:fb44f172поздрав! и по-здрав  недей ме занимава с комплексите си бе, клефун миризлив имаш спомени, че са те ебали много по-здраво на тая песен, отколкото на други ли, какво ? КАЛЪФ
|
|
|
|
 |
Ироничен комунист
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mosh pit, pogo, hardcore dance... Публикувано на: 11 Ное 2009 10:36
DEBA TAA KRIVA NIVA написа: недей ме занимава с комплексите си бе, клефун миризлив имаш спомени, че са те ебали много по-здраво на тая песен, отколкото на други ли, какво ? КАЛЪФТи к'во, завиждаш ли 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|