Сега сериозно много здраве,щастие,пари,рози,секс и да те радва момето ти
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Re: ЧРД! на Казим
Публикувано на: 04 Ное 2009 23:10
Жив и здрав!!! И нова снимка за форума!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Liberty
01 Окт 2005 20:03 Мнения: 6150 Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
В момента играе: с чурка
Заглавие: Re: ЧРД! на Казим
Публикувано на: 04 Ное 2009 23:27
Всички те обичаме като човек. А сега излез от черната си пелерина и ни покажи бедро
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Минотавъра
08 Фев 2004 14:09 Мнения: 1732 Местоположение: Гори тилилейски
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2009 23:44
ЧРД!
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Der Meister
10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения