Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Декстър е гей. Публикувано на: 19 Окт 2009 21:13
|
|
|
|
 |
Kpucka7a
|
 |
В момента играе: Fifa 2007 NFS MW
|
|
Заглавие: Re: Декстър е гей. Публикувано на: 19 Окт 2009 21:25
Dante написа: Kpucka7a написа: Данте, яко тъп си. Ако си мислиш, че като ме цитираш и сложиш огромно разстояние правиш нещо и впечатляваш някого, в частност мен, оставаш си с хуй в устата.. Доста си елемнтарен значи.
Тъпа е майка ти, курво грозна. Смешко, аре млъквай, че не ми се четат повече глупостите ти. И със сигурност майка ми е доста по-умна от теб, красавецо.
___________________________________ Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..
GLORY, GLORY, MAN UNITED!
|
|
|
|
 |
Side
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Декстър е гей. Публикувано на: 19 Окт 2009 21:30
Kpucka7a написа: Dante написа: Тъпа е майка ти, курво грозна.
Смешко, аре млъквай, че не ми се четат повече глупостите ти. И със сигурност майка ми е доста по-умна от теб, красавецо. Зле си.И то много.По-късно ще ти обясня защо. @Dante-/agree
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Декстър е гей. Публикувано на: 19 Окт 2009 21:32
this thread needs . . . 
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
Side
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Декстър е гей. Публикувано на: 19 Окт 2009 21:33
^^ Това Криската и гаджето ли са 
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
 |
Kpucka7a
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Декстър е гей. Публикувано на: 19 Окт 2009 21:41
Dante написа: Toзи форум не е за путки.
Махай се, вагино смръдлива. Е тогава какво правиш тук бе, путьо красив? Аре отивай баща ти да ти плакне устата и по леглата. Kerry King: Не, това е майка ти с поредния й клиент. Уникално тъпите и самозабравени "мъже" сте. Малко е отживелица разделянето на социалното пространство на "мъжко" и "женско".
___________________________________ Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Декстър е гей. Публикувано на: 19 Окт 2009 21:43
Малко не разбирам защо продължаваш да отговаряш на всяко едно тъпашко заяждане. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Декстър е гей. Публикувано на: 19 Окт 2009 21:45
Митко, абсурден си.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Декстър е гей. Публикувано на: 19 Окт 2009 21:49
The Chameleon написа: Малко не разбирам защо продължаваш да отговаряш на всяко едно тъпашко заяждане.  Ти пак ли японо нърдската мания почна Аватара ти е сладък, ма помислите ти са мръсни 
|
|
|
|
 |
Kpucka7a
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Декстър е гей. Публикувано на: 19 Окт 2009 21:50
The Chameleon написа: Малко не разбирам защо продължаваш да отговаряш на всяко едно тъпашко заяждане.  И аз това се зачудих в момента, хах..  Прав си и ти, и Моридин. Все пак - "Убий глупака с мълчание!"
|
|
|
|
 |
Side
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Декстър е гей. Публикувано на: 19 Окт 2009 21:54
Kpucka7a написа: Dante написа: Toзи форум не е за путки.
Махай се, вагино смръдлива. Е тогава какво правиш тук бе, путьо красив? Аре отивай баща ти да ти плакне устата и по леглата. Kerry King: Не, това е майка ти с поредния й клиент. Уникално тъпите и самозабравени "мъже" сте. Малко е отживелица разделянето на социалното пространство на "мъжко" и "женско". Така,не исках да се стига до там,ама и ти и гаджето ти сте кухи като камбана,та ще се наложи 1) Ника-Смес от думи и букви,че и латиница-така де,какво е мешана салата,без краставиците-често срещано явление,при недъгави "фешъни" като теб.Моля ти се снимала си се като фотоапарата е под диагонал,и гледаш настрани да не би случайно да падне метеор.Другата снимка е криволичеща и показваща как с гаджето ти се лигавите.Мдам,определено не знаеш как да снимаш. 2) Псуване на майка-Най-срещано явление,при пикли.Тъй като няма как да кажем на момчето "курва",ще се обърнем към майка му..Но тъй като майка ми е МНОГО по стара от мен(да му еба мамата на 30 съм o.O) явно ти обичаш да налиташ на стари хора.Извод -> нещо в канчето ти хлопа.FAIL! с една дума 3) Псуване на баща-Е логично,след като само тати има сперма,а гаджето е я стерилно,я импотентно,естествено,че ще пробваме да псуваме на баща. 4) Лаконичност-Тъй като ние се мислим за най-велики,най-важни ще си кажем "Пф на тоя му стига една дума,и ще се чувства затапен".Мдам и тука имаме FAIL! щото не съм нито гаджето ти,нито ония от класа ти. Като цяло,мога да ти кажа да си мериш приказките с рулетка,защото това не е село,както си явно си свикнала.Ако пак не успееш да разбереш,и тръгнеш да псуваш-то вече си за ония с белите престилки.
|
|
|
|
 |
Хърфордиан
|
 |
В момента играе: Дзверене в монитор.
|
|
Заглавие: Re: Декстър е гей. Публикувано на: 19 Окт 2009 21:56
Yaaaawn... Да ви го начукам на всичките.
___________________________________ От Fa имат рекламни ЦИЦИ!
|
|
|
|
 |
OnePageLife
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Декстър е гей. Публикувано на: 19 Окт 2009 21:59
@Хърфордиан
word
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
 |
Side
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Декстър е гей. Публикувано на: 19 Окт 2009 22:04
Dante написа: Pwnd Наистина ли си на 30 бе? Мдам 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Декстър е гей. Публикувано на: 19 Окт 2009 22:05
Ако си на 30 и още циклиш в тоя форум- работата е на зле. След 10 години ще станеш 40 годишен девственик ( защо майтапите ми никога не се получават, да еба)
|
|
|
|
 |
PutrefiedPig
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Декстър е гей. Публикувано на: 19 Окт 2009 22:06
Emanuil написа: Ако си на 30 и още циклиш в тоя форум- работата е на зле. След 10 години ще станеш 40 годишен девственик ( защо майтапите ми никога не се получават, да еба) Наистина, защо ли?
___________________________________ zombie bukkake
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Декстър е гей. Публикувано на: 19 Окт 2009 22:06
CuntSurgeon написа: Emanuil написа: Ако си на 30 и още циклиш в тоя форум- работата е на зле. След 10 години ще станеш 40 годишен девственик ( защо майтапите ми никога не се получават, да еба) Наистина, защо ли? А де 
|
|
|
|
 |
Side
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Декстър е гей. Публикувано на: 19 Окт 2009 22:09
Emanuil написа: Ако си на 30 и още циклиш в тоя форум- работата е на зле. След 10 години ще станеш 40 годишен девственик ( защо майтапите ми никога не се получават, да еба) Женен съм пичага,и бачкам. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Декстър е гей. Публикувано на: 19 Окт 2009 22:25
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Декстър е гей. Публикувано на: 20 Окт 2009 13:03
Егати голяма хлебарка 
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|