Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 12 Окт 2009 11:37
дам, беше се понацапала
хърф, лазиш ми по нервите
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 12 Окт 2009 13:02
99,999% от вас не заслужават тази информация, но снимката на Деник е манипулирана. Ето я истинската:
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 12 Окт 2009 13:05
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 12 Окт 2009 16:53
Ето една от един концерт
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 13 Окт 2009 12:15
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 13 Окт 2009 13:42
Ха честито последните 2 са добри само дето не знам що не ти се получава нещо ч/б .
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 14 Окт 2009 21:00
Скуиз... са беше ли нужно последното хвалебствие и онзи ремарк, че вече не си баш аматьор.... а, пич? Лей лоу.... унд гийф ме фифти.
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 15 Окт 2009 18:48
Azraelf написа: Скуиз... са беше ли нужно последното хвалебствие и онзи ремарк, че вече не си баш аматьор.... а, пич? Лей лоу.... унд гийф ме фифти. Пич, просто се похвалих, че съм изкарал някой и друг лев с хобито си, иначе на всички би трябвало да е ясно, че съм и оставам любител...Поне до януари, когато може би ще снимам бая често за пари.
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
h3artstone
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 15 Окт 2009 18:51
Мхм, супер снимки Скуиз! От къде ги намираш тези моми само, не ми е ясно
___________________________________ Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 15 Окт 2009 19:26
Абе пичове имам проблем с калибрацията на монитора, защото ми е тфт Та бих искал да ви помоля да видите ч/б снимки дето съм постнал дали са ок. Бтв Скуиз кво ше снимаш януари, и ако ти трябва помощ свиркай. Едит: В този ред на мисли, какво ще кажете при възможности от страна на повечето фотографи във форума да се събереме някой ден да снимаме ?
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 15 Окт 2009 19:32
Sick Boy написа: Абе пичове имам проблем с калибрацията на монитора, защото ми е тфт Та бих искал да ви помоля да видите ч/б снимки дето съм постнал дали са ок. Бтв Скуиз кво ше снимаш януари, и ако ти трябва помощ свиркай. Едит: В този ред на мисли, какво ще кажете при възможности от страна на повечето фотографи във форума да се събереме някой ден да снимаме ? Много добра идея
|
|
|
|
|
h3artstone
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 15 Окт 2009 19:36
denik написа: Sick Boy написа: Абе пичове имам проблем с калибрацията на монитора, защото ми е тфт Та бих искал да ви помоля да видите ч/б снимки дето съм постнал дали са ок. Бтв Скуиз кво ше снимаш януари, и ако ти трябва помощ свиркай. Едит: В този ред на мисли, какво ще кажете при възможности от страна на повечето фотографи във форума да се събереме някой ден да снимаме ? Много добра идея Блазе ви на вас, People of the West! Аз съм прецакан! Офф: Дидо, влез във форумният чат
___________________________________ Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 15 Окт 2009 19:37
и аз съм от east side кво говориш ама все някога трябва
|
|
|
|
|
JFK
|
|
В момента играе: Mafia.
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 19 Окт 2009 16:18
___________________________________ "I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 20 Окт 2009 03:58
Направо както изпадна от фотката сред мъглите в Рила.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
h3artstone
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 29 Окт 2009 07:38
/Морт/ Чудесни снимки друже! Изглежда е бил добър поход! Аз съм малко в застой, работа, кофти време и имам една снимка, ама не много сполучлива като че ли
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 29 Окт 2009 18:17
Днес на центъра бях изненадан от една доста охранена котка до един ресторант и не се сдържах да я щракна By axiom_bg at 2009-10-29 За жалост при опит да я погаля избяга Последната снимка е доста идейна!
|
|
|
|
|
freempq
|
|
В момента играе: un peu de tout
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 02 Ное 2009 13:40
Една снимка в тон със сезона: By axiom_bg at 2009-11-01
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 02 Ное 2009 15:05
Яко, яко!
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|