Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Тема за Чай Публикувано на: 10 Окт 2009 20:21
bug написа: чай пия само кат съм болен Епа там ти е грешката 
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
Icewarrior
|
 |
Мнения: 124 Местоположение: somewhere, somewhere in the nowhere...
|
|
Заглавие: Re: Тема за Чай Публикувано на: 10 Окт 2009 21:42
Честно казано според мен поне не си изброил нищо по-интересно освен масовката. Нямам се за голям разбирач, но за сметка на това компненсирам с удоволствие от чай  Ще изброя някой мой любими чайове и заведения. За заведения Апартамента, задължително да се опита Хималайски чай, но всъщност почти всичко е задължително за опитване  Друго място с мноого богата колекция от чай е чайната до дондуков (гугълит при желание) - там чай - бол. В Онда също става (Harney and Sons предлагат) На Христо Ботев също има една чайна, ама аз от нея нямам много добри спомени. Марки и от къде да се пазарува - Слънчоглед - продава се насипен чай, CCS като тръгнете към Kenvelo в коридора, в метални кутии насипен чай, последният път пробвах Китайски сух чай, останах много доволен. Край на бюлетина.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Тема за Чай Публикувано на: 10 Окт 2009 23:35
Понякога се разгембвам с як чай ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Хърфордиан
|
 |
В момента играе: Дзверене в монитор.
|
|
Заглавие: Re: Тема за Чай Публикувано на: 11 Окт 2009 00:14
Earl на Twinnings или Lipton, с каймак.
___________________________________ От Fa имат рекламни ЦИЦИ!
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Тема за Чай Публикувано на: 11 Окт 2009 00:17
българско чайче от мента (по възможност дива)
английските изгъзици ги харесвам, но нищо не влиза по-приятно от гореспоменатото
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Хърфордиан
|
 |
В момента играе: Дзверене в монитор.
|
|
Заглавие: Re: Тема за Чай Публикувано на: 11 Окт 2009 00:17
Да, получавам оргазъм от кеф. Пардон, използвам непознати за теб термини.
Едит: Деник, малини?
___________________________________ От Fa имат рекламни ЦИЦИ!
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Тема за Чай Публикувано на: 11 Окт 2009 12:13
Обожавам зеления чай; забелязал съм обаче, че съм по-скоро някакво изключение от правилото. Предвид факта, че е страхотен антиоксидант, наред с любимата ми добавка към него - натурален шоколад - мога да кажа, че дори консумирам нещо полезно.  Последното пакетче, което си взех имаше разновидности с аромат на ванилия, Earl Grey, мента и още нещо, което не си спомням, защото свърши преди седмица Сега карам на чист Pickwick Earl Grey и един Twinings (пак черен, но с аромат на червени плодове), за който мога да кажа, че е най-благоуханният чай, който съм опитвал. Няма такъв наситен аромат, егати  Липовата отвара също е уйн (баба ми има две липи на село...) и с малко мед (мед, между другото, мога да сложа само и единствено на нея) става супер. Баща ми пък винаги си къта по една кутийка Earl Grey на листенца. Засега не съм си сипвал прясно мляко в чая, но още при следващото варене ще опитам.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Тема за Чай Публикувано на: 11 Окт 2009 12:18
Icewarrior написа: Честно казано според мен поне не си изброил нищо по-интересно освен масовката. Нямам се за голям разбирач, но за сметка на това компненсирам с удоволствие от чай  Ще изброя някой мой любими чайове и заведения. За заведения Апартамента, задължително да се опита Хималайски чай, но всъщност почти всичко е задължително за опитване  Друго място с мноого богата колекция от чай е чайната до дондуков (гугълит при желание) - там чай - бол. В Онда също става (Harney and Sons предлагат) На Христо Ботев също има една чайна, ама аз от нея нямам много добри спомени. Марки и от къде да се пазарува - Слънчоглед - продава се насипен чай, CCS като тръгнете към Kenvelo в коридора, в метални кутии насипен чай, последният път пробвах Китайски сух чай, останах много доволен. Край на бюлетина. Какво не си хареса на Веда Хаус(на Хр.Ботев чайната). Там продават едни от най-яките чайове и имат страшно много видове. А вторият етаж си е вълшебен.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Icewarrior
|
 |
Мнения: 124 Местоположение: somewhere, somewhere in the nowhere...
|
|
Заглавие: Re: Тема за Чай Публикувано на: 11 Окт 2009 21:19
Не ме разбра, не казах, че не ми харесва  Казах, че имам лоши спомени. Пих някакъв чай който, ми беше много тежък, а на всичкото отгоре трябва да изпия целия чайник сам, насилих се да го изпия и после ми беше много неприятно чувство Иначе мястото е много приятно, обслужваше ни супер пич и въобще е яко.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Тема за Чай Публикувано на: 18 Окт 2009 13:23
В момента се наслаждавам на може би най-хубавия чай, който съм опитвал някога. 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Тема за Чай Публикувано на: 18 Окт 2009 15:46
 There's only one Чай, The Драго Чая®, бичеззз! ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
___________________________________ Трева в котенцата...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Тема за Чай Публикувано на: 18 Окт 2009 16:22
Зелен чай с чер шоколад = кеф ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Kpucka7a
|
 |
В момента играе: Fifa 2007 NFS MW
|
|
Заглавие: Re: Тема за Чай Публикувано на: 18 Окт 2009 21:22
Попринцип чай не обичам много-много, но Twinings Манго и ягода ме радва много.
___________________________________ Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..
GLORY, GLORY, MAN UNITED!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Тема за Чай Публикувано на: 20 Окт 2009 14:38
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Тема за Чай Публикувано на: 21 Окт 2009 01:02
bug написа: много обичам манго  на ти дабъл пак...Манго на мангото 
|
|
|
|
 |
SWfan
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Тема за Чай Публикувано на: 21 Окт 2009 12:33
|
|
|
|
 |
adolf_aihman
|
 |
В момента играе: S.T.A.L.K.E.R.Call of Pripyat,Aion:Tower of Eternity
|
|
Заглавие: Re: Тема за Чай Публикувано на: 23 Окт 2009 20:35
Чая става за две неща:за пиене и за пушене  за второто съм го пробвал лично.Най-тежки е чая от шипка,а най-добър е старопланинския...
|
|
|
|
 |
admin
|
 |
В момента играе: Dreamweaver CS5
|
|
Заглавие: Re: Тема за Чай Публикувано на: 24 Окт 2009 16:58
Къде в София продават Dilmah? Много е добър, но се намира рядко. Гледка от стаята ми:  3-литров самовар, кутия с насипен Даржелинг (средна работа), обикновен Билков от Билла, Олонг от Метро (българска опакова, не става), Родопски на пакетчета, индийски черен Taj Mahal на 5-грамови пакетчета (невероятно силен!).
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Тема за Чай Публикувано на: 24 Окт 2009 17:18
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Тема за Чай Публикувано на: 26 Окт 2009 20:11
Днеска за сефте пих Twinings Brasilian Baja:  Супер е, много яко мирише на кокос, иде ти да захапеш чашата 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|