Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Часовници Публикувано на: 09 Окт 2009 12:01
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Часовници Публикувано на: 09 Окт 2009 13:24
С този съм от близо 2 години. Много съм доволен. Като дизайн ми харесва, а и не съм имал някакви проблеми с него 
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Часовници Публикувано на: 09 Окт 2009 14:00
|
|
|
|
 |
Bagerist0
|
 |
В момента играе: Със самолетчета :)
|
|
Заглавие: Re: Часовници Публикувано на: 09 Окт 2009 15:09
Асс, съм с туй  от година и нема проблеми, лек е (относително)
___________________________________ I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Часовници Публикувано на: 09 Окт 2009 15:12
3-тият е най-добър според мен. Но зависи какъв часовник искаш. Ако търсиш нещо елегантно, да стои добре на ризка, костюмче, нещо, а с кожена каишка дори и на тениска ще го вържеш, не заглеждай претрупаните циферблати. Часовник с алтиметър не ти трябва по мое мнение.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Часовници Публикувано на: 09 Окт 2009 15:35
Аз съм с този Tommy Hilfiger и съм доста доволен, въпреки че не съм някакъв ценител  
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
БИЛИслав
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Часовници Публикувано на: 09 Окт 2009 15:42
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Часовници Публикувано на: 09 Окт 2009 15:45
 От сорта.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Часовници Публикувано на: 09 Окт 2009 18:25
Der Meister написа: С този съм от близо 2 години. Много съм доволен. Като дизайн ми харесва, а и не съм имал някакви проблеми с него  Абсолютно същия имам от година и нещо.
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Часовници Публикувано на: 09 Окт 2009 18:33
http://www.palmsurf.com.mx/galerias/77/ ... gnum-1.jpg кафяв с бяла верижка по пронцип имам един също мн харабия на Puma ама не го нося последно време, и един TISSOT имам, както и един Зенит, който май е доста скъп, ама не го нося, защото звездата му е мн голяма и ми стои соц малко... 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Часовници Публикувано на: 09 Окт 2009 19:50
Харесвам възможно най-изчистените. 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Часовници Публикувано на: 09 Окт 2009 19:55
Моридин написа: Харесвам възможно най-изчистените.
qft Иначе, снимка в нета на сегашния си часовник не намирам, но до дни чакам да ми пристигне новия .. http://baumeister-peter.homepage.t-onli ... 2007_3.jpg
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Часовници Публикувано на: 09 Окт 2009 21:58
Имам такъв http://www.watchesbg.com/catalog/produc ... cts_id=846 само че с черна кожена каишка. Иначе се бях зарибил да си купя такъв като от втория ти линк. Като цяло предпочитам Tissot и Jacques Lemans.
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Часовници Публикувано на: 10 Окт 2009 11:23
Tissot си е най-класа от посочените. Иначе аз съм с един Реймон Вейл. Малък и изчистен, с диамантчета вместо часове. Адски е готин. Старичък е малко, но ме кефи на макс. Иначе имах и един Булгари, ама не го нося в последно време. Тисо и РВ са си най-добрите часовници за мен.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Часовници Публикувано на: 10 Окт 2009 15:58
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Часовници Публикувано на: 10 Окт 2009 16:12
Добре бе, Тъпанар, форума искаш да ти избере часовник ли? Айде, да ти се помага в избор на конзола, компютър, кола - да, ама за ЧАСОВНИК...все едно да питаш какви обувки да си купиш! Часовника е най-индивидуалният аксесоар на пазара , който трябва да се влияе единствено и само от твоя вкус, а на хората какво мислят.Отиваш с парите в магазина, харесваш няколко, които изглеждат според теб добре, слагаш ги, виждаш кой как ти седи и фаворите се купува.Тфа е, няма нищо сложно.За 600лв всичките ще биват.
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Часовници Публикувано на: 10 Окт 2009 16:14
не се подлъгвай с Movado само рекламата им е голяма, баща ми има един дето от някаква специална арт серия, там некви джазмени го рекламираха, само дето дизайна му е як
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Часовници Публикувано на: 10 Окт 2009 16:35
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Часовници Публикувано на: 10 Окт 2009 17:22
По-скопо тъпотията на изказа ти ме затруднява, ама не на всеки е отредено да е прост.
"кой се харесва повече" е именно противоречие на това, което съм казал - че часовник се избира за теб, за ти харесва на теб, а не на Петко от другия вход.И все пак, ако ще избираш часовник на базата на мненията на хората във някакъв форум, че еди-кой си бил по-хубав...ок.
А информация за качеството от първа ръка трудно ще получиш тук, още повече - едва ли ще е вярно.Всеки хвали неговото, най-много някой да препсува ако нещо му е саздало проблеми.Дори не може да се направи качествена съпоставка между гаранционното обслужване на различните фирми, защото трябват хора с опит в тези фирми, а при масово 18-20 годишни младежи тук нито може да говорим за такъв опит, нито пък кой знае колко от тях ще са си купували часовник за ~ 600лв, но ти си питай.
Купи си черен часовник - съвет от мен.
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|