Автор |
Съобщение |
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 10 Сеп 2009 15:05
Дам, снимах на обяд, имаше гадни облаци и тъпо разположение на къщата, но нямаше как иначе, а още по-тъпото е, че си бях забравил статива Но специално тази мацка ми е най-редовния модел и скоро мисля да и спретна още една сесия, някъде на открито, само да стане по-есенна обстановката
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 15 Сеп 2009 18:17
На!
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
h3artstone
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 07 Окт 2009 21:05
___________________________________ Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 07 Окт 2009 21:07
Аз тая седмица ше сканирам лентите и ше кача :Д
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
Xpu$тo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 07 Окт 2009 21:26
h3artstone с коя програма ги правиш тези "убийствени" цветове
___________________________________ http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
|
|
|
|
|
h3artstone
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 07 Окт 2009 21:55
Апарат, фотошоп и Dynamic Photo (HDR)
___________________________________ Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 07 Окт 2009 22:10
h3artstone написа: Апарат, фотошоп и Dynamic Photo (HDR) абе това Dynamic Photo HDR нещо не ми хареса много-много Докарва много по-сюрреалистични цветове от Photomatix-a... Но евалата му правя за страхотния noise removal... само заради това бих я ползвал тази програма, защото съм много стриктен относно noise-a, а Фотоматикса неведнъж ми е създавал главоболия с многото си шум (дори и когато съм работил с raw-ове и tiff-ове пак е имало много шум)
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
h3artstone
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 07 Окт 2009 22:55
Охоо Колега, Дидо! Привет. Ами прав си за Динамика - наистина понякога се получават големи мазала относно цветовете/светлината/прочия, но ако си поиграеш с настроиките може да стигнеш до оптимална работа Сега пробвам едни настроики със Компресора и Human Eye-a да видя какво ще се получи! П.П.: Динамика има ужасно добър Pen/Ink Ефект! Много съм очарован, ето какво направи с една моя снимка, пък аз после като първокласник оцветих няколко детаила
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 08 Окт 2009 21:01
не беше планирано да снимам такова нещо, но май се получи добре - не е съвсем обикновен залез все пак искам компетентни мнения, защото съм малко объркан, а и все още доста критичен към себе си цветовете са истински
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 08 Окт 2009 22:22
denik написа: не беше планирано да снимам такова нещо, но май се получи добре - не е съвсем обикновен залез все пак искам компетентни мнения, защото съм малко объркан, а и все още доста критичен към себе си цветовете са истински Мене не ми харесва единствено,че не е вечер иначе щеше да стане добро утре вадя снимки и поствам...бтв някой знае ли колко върви на старо един средно форматен Пентакон 6, че съм му много мераклия и за коледа може да си го подаря :Д Edit: Бъг... тъпо лайнце си
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 08 Окт 2009 22:44
|
|
|
|
|
Kpucka7a
|
|
В момента играе: Fifa 2007 NFS MW
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 09 Окт 2009 22:38
___________________________________ Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..
GLORY, GLORY, MAN UNITED!
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 09 Окт 2009 23:53
denik написа: не беше планирано да снимам такова нещо, но май се получи добре - не е съвсем обикновен залез все пак искам компетентни мнения, защото съм малко объркан, а и все още доста критичен към себе си цветовете са истински Джонито!!!
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 09 Окт 2009 23:58
Kpucka7a написа: I saw them lolies!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 10 Окт 2009 22:53
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 12 Окт 2009 00:16
оха третия е излязъл от някакъв хорър първия също е много добър ето малко река от мен
|
|
|
|
|
странник
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 12 Окт 2009 00:26
^ Какво е това петно по средата ,леко в ляво на снимката???
|
|
|
|
|
Хърфордиан
|
|
В момента играе: Дзверене в монитор.
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 12 Окт 2009 00:31
ZSU.
___________________________________ От Fa имат рекламни ЦИЦИ!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 12 Окт 2009 00:44
Просто на деник му е мръсна лещата - да вземе да я изчисти
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
Хърфордиан
|
|
В момента играе: Дзверене в монитор.
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 12 Окт 2009 00:59
Nuh - huh! ZSU е.
___________________________________ От Fa имат рекламни ЦИЦИ!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|