Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in?
Публикувано на: 06 Окт 2009 21:50

progata написа:
То по тая логика и половината завършващи 12ти клас не знаят Питагорова теорема енд со он,трябва ли някой,който знае да им се прави на умен,тва е въпроса.

Не, виж, в случая не съм тръгнал да се препирам, дано и не го разбереш по този начин. И определено не съм имал за цел да се правя на умен или нещо подобно. Но едно е да пишеш правилно на майчиния си език, съвсем друго е да имаш специализирани знания в някаква област (въпреки че специално Питагоровата не е сред тях).

В смисъл - овладяването на правописа винаги съм го смятал за нещо базово.
И не казвам, че допускането на грешки е нещо лошо, просто при някои ми е странно безхаберието, което проявяват тип "завърших даскало, дай са да си шльокам къ си ми е лесно".

Отново, нека да подчертая, че не държа сметка на никого (Алми-то е друга история) и не съм искал да натяквам, а водя разговор.

И, Хамелеоне, наистина не мога да разбера какво жалко има в това, май нещо не можем да се разберем.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Окт 2009 21:53

Ок,съгласен.Коя зодия си.

Профил

Публикувано на: 06 Окт 2009 21:55

От цялата раобта излиза, че не правописа е проблема, а самият алминатор. Мородине, мога да ти кажа, че се проявяваш бая двулично. Твоите приятелчета от форума не пишат по-кадърно от алмито, ама на тях не мрънкаш. Аз лично не съм видял някакви толкова фрапиращи грешки в неговите постове.
А точно ти да критикуваш за правописа е странно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Окт 2009 21:58

А ти да се смееш на останалите за риъл лайфа им,също е двулично при положение,че имаш аниме снимка на аватара.

Профил

Публикувано на: 06 Окт 2009 21:59

progata написа:
А ти да се смееш на останалите за риъл лайфа им,също е двулично при положение,че имаш аниме снимка на аватара.

Аха. Значи всеки който има аниме снимка на аватара не може да има живот. Логично.
Изгледал съм точно три анимета през живота си, просто ми хареса героя от едното. Стига ревахте за аватара, аз си го харесвам.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Окт 2009 22:01

Да почна ли да копирам,ти за какви неща набеждаваш хората за но лайфъри.

Профил

Публикувано на: 06 Окт 2009 22:01

:D :D :D

Профил

Аватар
В момента играе: Дзверене в монитор.
Публикувано на: 06 Окт 2009 22:05

Аниме хейтърите, мрете.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Окт 2009 22:05

Алмито каде е,верно се здуха. :oops:

Профил

Публикувано на: 06 Окт 2009 22:06

Ебал съм ви и правописа. Няма смисъл да задълбавате толкова, подобно заяждане говори лошо за вас.
А прога, набеждавам хора, на които всяка втора дум им е къде лоли, къде педобеар за ноулайфъри. И с право.

Профил

Аватар
В момента играе: Дзверене в монитор.
Публикувано на: 06 Окт 2009 22:07

Ти познаваш ли тия хора, та ги набеждаваш за безживотери? 'Айде, мълчи там.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 06 Окт 2009 22:31

Моридин написа:
...

Еми като си толкова тъп, трудно ще се разберем.

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 06 Окт 2009 23:33

Emanuil написа:
От цялата раобта излиза, че не правописа е проблема, а самият алминатор. Мородине, мога да ти кажа, че се проявяваш бая двулично. Твоите приятелчета от форума не пишат по-кадърно от алмито, ама на тях не мрънкаш. Аз лично не съм видял някакви толкова фрапиращи грешки в неговите постове.
А точно ти да критикуваш за правописа е странно.

Нищичко не критикувам. Пичът искаше да му открия грешките - направих го. Това е. Уморих се, нито ми се оправдава, нито ми се вадят цитати, но погледни го как се прави на отворен за това колко му е добър правописа и ще разбереш откъде тръгна всичко. А и това не ни е първият път, когато се раздува така.
Данте е единственият човек, когото познавам от форума, между другото, и може сам да ти каже колко "критики" е отнесъл.

Цитат:

Интересно, че какъвто и тон да използвам, от чисто приятелски до "ще ти еба майката" все съм ти накриво. Нито споря с някого, нито нищо, изключая това с Алминатора, но, ебати, той си го заслужи и понеже му обърнах специално внимание, аз излязох пълният лузър.
Карай :)
Та, извинявай, ако и ти си се почувствал засегнат.

К'во ли се обяснявам, общо взето само празни приказки тука, а на мен сериозно ми омръзна вече :D

П.П. Някой пита за зодия май - близнаци.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 06 Окт 2009 23:39

Моридин написа:

Цитат:

Интересно, че какъвто и тон да използвам, от чисто приятелски до "ще ти еба майката" все съм ти накриво. Нито споря с някого, нито нищо, изключая това с Алминатора, но, ебати, той си го заслужи и понеже му обърнах специално внимание, аз излязох пълният лузър.
Карай :)
Та, извинявай, ако и ти си се почувствал засегнат.

Не бе, споко. :D Кофти вечер имам, не го приемай навътре. Иначе яко лаф пада с Ал, де. :D

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Публикувано на: 07 Окт 2009 00:48

чами, не го съсичай така. сядай да учиш за изпити.. сиг влачиш по 3 !

Моридин написа:
Приятелче. Със снизходително-назидателен тон няма да го докараш доникъде, освен да породиш у някого мисълта, че може би все пак ти самият се изживяваш като специален. Та ако продължим тая логическа нишка, защо изобщо ми пишеш каквото и да било като съм ти през кура, освен за да си самоначешеш егото?

Между другото, мен също ме боли гърлото.

Далеч съм от мисълта да се доказвам пред някого като го наричам Цензура, нали се сещаш? Казвам му Цензура, защото просто е Цензура. Ясно като бял ден. Та не се филмирай ти самия с някакви дълбоки съждения за разни титанични мисии за безгрешни кандидати за форумни владетелели или каквото го каза там.
Та в тоя ред на мисли, за да секна теориите ти за тайните ми желания всички тук да ме уважават, имам едно послание:

Всички сте путки :!:

Бъзикам се, естествено. Просто хич не се взимам насериозно и не виждам причина защо някой с капка сивичко в главата би го направил. Та... стана ми малко смешно, че подценяваш толкова хората отсреща. Това е форум, за бога.

И аз пожелавам бързо отболяване на гърлото :)

т'ва дали се взимаш насериозно в форум доста често е свързано с т'ва колко често поправяш чужди постове .. обикновено, т'ва се прави от комплексари, не питай защо.

колкото до т'ва дали си ми през кура.. еми през кура си ми, просто го пиша, защото така го чувствам.. а влизането в тоя форум ми е като навик, нямам нищо против да попрочета някоя друга тема като тая и да си съставя някво бързо мнение за новите хора, пишещи в него. та затва си ми през кура, щото просто си ми през кура.. кво друго да ти кажа, освен, че си ми през кура (да, знам, че тая запетая не е на место.. не се фърГай да поправиаш).
снизходителния тон идва от наблюдения над начина ти на писане и жалка полуимитация на други форумни членове.
Това е форум, за Бога.. пак ти казвам, не е нужно да се доказваш на никого, а хуленето на поредния бавен трол /между другото един от най-известните в тоя форум, колкото и да е тъжно/ нема ти спечели червени точки в дневниците на форумните лъркъри.. които надали дори имат дневници за червени точки.. просто защото :
Това е форум, за Бога.. бъди себе си.

Профил

Публикувано на: 07 Окт 2009 08:01

Видя ли Моридиние,хората ти казаха че си идиот и неможеш да пишиш правилно,така че млъквай и вземи се гръмни копеле!

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Окт 2009 08:55

"Това е форум, за Бога.. пак ти казвам, не е нужно да се доказваш на никого" :icq25:
Моридин е пич,Алми ти си бати мишока,веднага излезе,като го нахокаха.

Профил

Аватар
В момента играе: Fifa 2007
NFS MW
Публикувано на: 07 Окт 2009 09:34

Орк - Паладин написа:
Видя ли Моридиние,хората ти казаха че си идиот и неможеш да пишиш правилно,така че млъквай и вземи се гръмни копеле!

Ти май освен, че си толкова тъп си и кьорав.. Аз до тука не видях някой да му оспорва правописа. А и Моридин пише 3 пъти по-грамотно и кадърно от теб, та каквото ще да става. Млъквай вече, защото си жалък и затъваш сам още повече. Колко още хора трябва да ти кажат, че не ставаш за нищо?

Progata написа:
Моридин е пич,Алми ти си бати мишока,веднага излезе,като го нахокаха.

Защото е сдухан, знае няколко фрази от рода на - "кучко, ти трябва да готвиш и да чистиш само" и "аз съм най-великият и пиша най-добре, другите да се гърмят". А така като има някой да го защити и малкото педерастче се чувства велико, че е събрало съмишленици.

GLORY, GLORY, MAN UNITED!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 07 Окт 2009 11:41

спокойно , моме

Профил Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 07 Окт 2009 13:44

Random Idiot написа:
чами, не го съсичай така. сядай да учиш за изпити.. сиг влачиш по 3 !

Точно 3 са, в интерес на истината! :D :D Но само 1 ще има скоро, така че има време за другите.. =)

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost