Автор |
Съобщение |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 19:54
Алми, ти си най-тъпия човек когото познавам-направо не мога да си представя, че си толкова тъп, за колкото се представяш... Просто ти не си безнадежден случай, ами си без случай-няма и капчица надежда!!! Върви сери по кофите и освободи скапания свят, ПОНЕ от един скапаняк. Ебаси глупака, честно!
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
Deprivd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 20:01
Тоз пък,Алминатора е пичага.
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 20:30
Hahahaha
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 20:54
Depraved написа: Тоз пък,Алминатора е пичага. Ама моля ти се, за чудо и приказ!!!
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 21:34
Dexter написа: Алми, ти си най-тъпия човек когото познавам-направо не мога да си представя, че си толкова тъп, за колкото се представяш... Просто ти не си безнадежден случай, ами си без случай-няма и капчица надежда!!! Върви сери по кофите и освободи скапания свят, ПОНЕ от един скапаняк. Ебаси глупака, честно! Разбира се,брато,радвам се,че ми споделяш твоето отношение към мен.Единствения проблем е,че ако наистина ми пукаше за мнението на такива идиоти като теб...абе не знам какво щеше да стане,защото не ми пука,няма и да ми пука Там е работата,че мога да накарам целия форум да ми се върже,а пък после аз съм бил тъпака  . Nvm,така да остане 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 21:36
Орк - Паладин написа: а пък после аз съм бил тъпака да
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 21:37
Ahriman написа: Орк - Паладин написа: а пък после аз съм бил тъпака да нинджаго в ташаците за тебе 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 21:39
ташаци в нинджагото
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
Kpucka7a
|
 |
В момента играе: Fifa 2007 NFS MW
|
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 21:46
Всъщност Орк - Паладин се опитва явно да ни демострира и убеди колко е тъп, а ние не искаме да се примирим и се опитваме да му налеем акъл в кухата глава.
___________________________________ Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..
GLORY, GLORY, MAN UNITED!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 21:47
Kpucka7a написа: Всъщност Орк - Паладин се опитва явно да ни демострира и убеди колко е тъп, а ние не искаме да се примирим и се опитваме да му налеем акъл в кухата глава. Кучко,ако бяхме Саудитска арабия,нямаше да имаш достъп до компютър дори,така че мълчи 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 22:01
Не е необходимо да се чудиш какво да кажеш, за да ме накараш да ти напиша километричен пост. Ти просто си най-жалкият нещастник, който съм виждал през живота си и затова за теб хейтът ми е напълно безплатен.
А в момента даваш ли си сметка, че затъваш все повече и повече, щото си осъзнал колко си прост само, но от срам няма как и пред себе си да го признаеш, камо ли пък пред някой друг и си даваш вид, че всичко досега е било тролстване от твоя страна...
Pathetic Alminator is pathetic.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 22:06
Kpucka7a, много ме кефиш На живо съм абсолютен двойник на Видич или който се сетиш от Манчо ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Kpucka7a
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 22:10
Аз написа: Kpucka7a, много ме кефиш На живо съм абсолютен двойник на Видич или който се сетиш от Манчо ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) Е сори, аз вече си намерих моя Кристияно Роналдо, закъсня  @Орк - Паладин - бате, не ми викай кучка, да не вземеш да станеш ти на кученца. Колко хора искаш да ти кажат, че си тъп, ограничен, малоумен, прост и всякакви такива синоними, каквито се сетиш /ако знаеш въобще какво е синоним/ Аре вземи се у ръце, научи нещо ново, впечатли ни с нещо позитивно, а не с тъпотията си.
___________________________________ Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 22:15
никой нема а та впечатли со акъл тука сме кой от кой по прос а ти щом са впечатляваш от тъпотията... бем ли го ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 22:17
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 22:19
с тоа педераски аватар само на hurfuck мяса
|
|
|
|
 |
Kpucka7a
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 22:23
bug написа: тая много бъезо взе да ми прилича на една друга  И на кой ти приличам?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 22:25
|
|
|
|
 |
Kpucka7a
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 22:27
bug написа: на една студена такава вечно недоволна Ооооо, моля те, недей.. Нищо общо нямам с нея. Просто онова олигофренче ме дразни от много отдавна като започна да се изказва неподготвено по мой адрес и сега вече като видях колко е прост се успокоих. Иначе нямам нищо общо с въпросния индивид, за когото говориш 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 22:30
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|