Автор |
Съобщение |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: "Игрите са просто губене на време." Публикувано на: 28 Сеп 2009 19:35
Да и защо да ги вдигат,защото някои глезльовци не им понасял дима така ли? Или да се намали тютюнопушенето като цяло? И в двата случая идеята е малоумна.Който иска да се трови си ги купува,който не да духа супата.Мен ме дразнят ужасно много работи,ама не го правя на проблем и не предлагам страхотната идея да им се вдигне цената.Не стига,че заплатите са ниски,а цените що годе високи,а и искате допълнително покачване.Много ще ми е интересно,ако нещата,които си купувате се покачат с 150-200%.Като сте в компания и сте на маса за непушачи,сигурно е много кеф да се излиза през 2мин да се пуши навън. Тоз прогата някакъв нов олигофрен в форума ли е.Виждам,че разбира от онлайн покер и игри 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: "Игрите са просто губене на време." Публикувано на: 28 Сеп 2009 19:39
Нищо не ти се разбира бе.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: "Игрите са просто губене на време." Публикувано на: 28 Сеп 2009 20:21
progata написа: + тва в онлайн покера можеш да използваш някакви (несъм много запознат де)програми,които изчисляват риска и някви такива неща и да мултитаскваш определено се иска и бързина. Zip0 ти си от нуубчетата,така или иначе нети се отдават много много игрите поради малкия мозачен багаж. "Да, имаш issues. Не можеш да приемеш, че това дали пушиш, или не, си е лично твоя работа." - не винаги.Ако има 1 пушач в четиричленно семейстно се превръща в работа и на 4те човека.Споко са като станат 6 лева ще ви се ебе майката. ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) само да вметна, програми за изчисляване на риска няма. има софтуеър, който следи статистиките на играчите и може да ти помогне в преценката за играта им.. ако имаше автоматични програми, които да ти казват кво да праиш, нямаше да има смисъл.
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: "Игрите са просто губене на време." Публикувано на: 28 Сеп 2009 20:28
Random Idiot написа: progata написа: + тва в онлайн покера можеш да използваш някакви (несъм много запознат де)програми,които изчисляват риска и някви такива неща и да мултитаскваш определено се иска и бързина. Zip0 ти си от нуубчетата,така или иначе нети се отдават много много игрите поради малкия мозачен багаж. "Да, имаш issues. Не можеш да приемеш, че това дали пушиш, или не, си е лично твоя работа." - не винаги.Ако има 1 пушач в четиричленно семейстно се превръща в работа и на 4те човека.Споко са като станат 6 лева ще ви се ебе майката. ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) само да вметна, програми за изчисляване на риска няма. има софтуеър, който следи статистиките на играчите и може да ти помогне в преценката за играта им.. ако имаше автоматични програми, които да ти казват кво да праиш, нямаше да има смисъл. Мисля, че има в предвид софтуер, който изчислява шанса на ръката ти да спечели, както показват при игрите по телевизията btw, proga, може и на ум да се смята това.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: "Игрите са просто губене на време." Публикувано на: 28 Сеп 2009 20:36
За момента имайки предвид средната работна заплата в България, цигарите са едни от най-скъпите в Европа. И още ги вдигат. Единствено защото печелят от това. И честно да ви кажа, с нетърпение чакам момента, в който ще се забрани пушенето в закрити помещения. Аз самият съм пушач от вече близо 7 години. Но да съм пушач не означава, че и мен не ми сълзят очите от не вентилирани заведения. Това лято бях в Швеция, където навсякъде на закрито пушенето е забранено. И наистина е по-приятно. И по-логично от необоснованото оскъпяване на цигарите. Но пък тази забрана наистина намалява потреблението много повече от покачване на цените (там пушех горе-долу наполовина от това, което пуша тук. И не е като да усещах никотинов глад), което обаче намаля и печалбата на шибаняците. Докато високите цени едва намалят потреблението, но качват печалбите. За сметка на народа. Ебал съм им майката. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: "Игрите са просто губене на време." Публикувано на: 28 Сеп 2009 21:09
Tiny написа: Мисля, че има в предвид софтуер, който изчислява шанса на ръката ти да спечели, както показват при игрите по телевизията btw, proga, може и на ум да се смята това. Тва не може да ти помогне във взимането на решенията. Взимането на решенията трябва да се обосновава на чиста математика и , разбира се, наблюдения над играчите. Не е особено трудно да разпознаваш блъф от валю-бет, освен ако не си фишче. Та то и на лайв турнири можеш да си смяташ шансовете, това не е особено трудно. Обаче решенията, които правиш, не винаги са съобразени с тези проценти. И от там се различават добрите играчи от лошите.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: "Игрите са просто губене на време." Публикувано на: 28 Сеп 2009 22:29
DJ Cat написа: Да и защо да ги вдигат,защото някои глезльовци не им понасял дима така ли? Или да се намали тютюнопушенето като цяло? И в двата случая идеята е малоумна.Който иска да се трови си ги купува,който не да духа супата.Мен ме дразнят ужасно много работи,ама не го правя на проблем и не предлагам страхотната идея да им се вдигне цената.Не стига,че заплатите са ниски,а цените що годе високи,а и искате допълнително покачване.Много ще ми е интересно,ако нещата,които си купувате се покачат с 150-200%.Като сте в компания и сте на маса за непушачи,сигурно е много кеф да се излиза през 2мин да се пуши навън. Тоз прогата някакъв нов олигофрен в форума ли е.Виждам,че разбира от онлайн покер и игри  A ти си много интересен бе, все едно другите са длъжни да ти дишат гадния дим. Като ти се трови, ще излизаш навън много ясно. Така е в цивилизованите държави. По темата: Hurford написа: Игрите са забавление. Ако ги сметнем за загуба на време, то значи всичко е такава, без къртовския труд, яденето и спането. Имаше един лаф - "Човекът е храна + сън + работа + забавление, а шимпанзето храна + сън. Сиреч, ако вземеш на човека забавлението, той е просто работещо шимпанзе." . Следователно, игрите не са загуба а уплътнение на време, което може да бъде уплътнено и по други начини. Братле, няма как да се съглася с теб. Като може би всеки в този форум и аз играя на игри, така че мога се изказвам от гледна точка на личните си наблюдения. Компютърните игри както и да го погледнеш са си загуба на време. И аргумента, че са забавление, следователно не са загуба на време е доста заблуждаващ. Забавленията могат и трябва да бъдат полезни за развитието на човек поне в един аспект - физически, социално и т.н. Дори просто да излезеш да се мотаеш с приятели в парка е по плодотворно и полезно действие от това да се изолираш и да забиеш поглед в монитора. За себе си мога да кажа, че ме спасява факта, че не играя повече от два часа на ден, но за страстните геймъри положението е направо плачевно. В един момент ставаш на 40 и разбираш, че си си пропилял живота.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: "Игрите са просто губене на време." Публикувано на: 28 Сеп 2009 22:38
Онлайн покера е голяма глупост. Интригата почти я няма, остава само статистическата част.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: "Игрите са просто губене на време." Публикувано на: 28 Сеп 2009 22:56
Emanuil написа: Онлайн покера е голяма глупост. Интригата почти я няма, остава само статистическата част. млъкни бе
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: "Игрите са просто губене на време." Публикувано на: 28 Сеп 2009 23:00
Emanuil написа: Онлайн покера е голяма глупост. Интригата почти я няма, остава само статистическата част. Аре мълчи и стига си вря тъпотията навсякъде бе, деба майка ти проста. Такива като теб трябва да ги скопяват още в ранна възраст да не се размножават. Пък и нали се сещаш, че аз като цикля по 5-6 часа онлайн покер, на живо ще ти взема и долните гащи и ще ме молиш да ми духаш да ти върна кецовете, лайньо!
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: "Игрите са просто губене на време." Публикувано на: 29 Сеп 2009 07:55
Типична РСМ тема, харесва ми! Много псувни, иекшън, и както обикновено - темата е офтопик И все пак почти съм сигурен, че автора не е имал в предвид онлайн покер под "игри", ами баш геймки от рода на WoW, NFS, etc. Дали са загуба на време? Зависи.Кога точно приемаме едно време за загубено? Защото, ти може да се забавляваш ( качествено, да уточня, че и тук да няма дискусия ) докато имаш работа за вършене - тогава, като се забавляваш, не си ли губиш времето за работа, и дали това е положително? Трябва да признаем, че не е същото, както ако нямаш работа и се забавляваш качествено. Следователно, дали игрите са загуба на време или не зависи само от момента, в който се играят.А дали са загуба на време спрямо други забавления, пак зависи от конкретната ситуация.Сега, никой не може да ми говори за разходки в парка по средата на януари, когато и в нас ми е студено.От друга страна, да не идеш някъде с приятели, щот' трябвало да вдигнеш левъл на WoW - това според мен си е загуба на време, но за индивида, който играе WoW не е, защото явно играта е с по-голям приоритет от разходките с приятели. Така че, ебал съм ви главоблъсканицата.НЕ на вдигането на цените на цигарите, НЕ на цигарите, но все пак - нека просто увеличат местата за непушачи в заведенията и да ги вентилират максимално добре.За всичко останало си има MasterCard.
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: "Игрите са просто губене на време." Публикувано на: 29 Сеп 2009 09:32
Squiz написа: За всичко останало си има MasterCard. Тук ще трябва да се съглася с теб. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
AlShu
|
 |
|
|
Заглавие: Re: "Игрите са просто губене на време." Публикувано на: 29 Сеп 2009 09:49
За тези, които казват че са неадекватни след 2 часа геймене...е да, ама като станеш, като пиеш едно кафе (или да кажем горещ шоколад от машината за кафе) и си свеж като краставица. Един нетрениран тип, ще е гроги след 20-30 минути и ще му трябва още толкова време, за да се съвземе.
Като фитнес, ама за мозъка. Ако блъскаш фитнес да кажем по един час на ден, всеки ден края на този час си изпотен и задъхан (щото ако не си, значи не си се натоварил истински). Но да накараш някой, който не е тренирал от месеци да направи няколко коремни преси или лицеви опори или да повдига малко дъмбела, после три дена ще се свива от мускулна треска...
Има и други начини за поддръжка на мозъчен фитнес, но са безкрайно по-досадни.
Мозъчните игри не са нищо ново - кръстословици, ребуси, пъзели, карти, табла, дама, домино и mah jong...да не говорим за шах, спортен бридж и shogi...
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
 |
progata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: "Игрите са просто губене на време." Публикувано на: 29 Сеп 2009 15:22
Неадекватни след 2 часа игра са хора с малък умствен багаж.Tiny онлайн покерджиите циклят по 15 часа,да можеш да ги пресмяташ тия неща,ама накрая почват да боксувт нещата.Тия 2 часа,като бях активен геймър ми бяха само загрявката.
___________________________________ BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
|
|
|
|
 |
IceQueen
|
 |
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: "Игрите са просто губене на време." Публикувано на: 29 Сеп 2009 15:40
Това да си неадекватен след 2 часа е доста .... странно. Аз като влезна в някоя игра за 2 часа тъкмо оспявам да се огледам и да де ориентирам кат хората какво точно исках да правя. Да не говорим, че на Покера в момента едва след 5-6 игра (средно по 40-50 мин е една игра) започвам всъщност да мисля, какво аджеба ми се случва.
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
 |
progata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: "Игрите са просто губене на време." Публикувано на: 29 Сеп 2009 15:44
Кво говорим изобщо Айс Куийн каза всичко,а да още нещо да добавя,Андрей ти неси от нащо поколение.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: "Игрите са просто губене на време." Публикувано на: 29 Сеп 2009 16:35
Зависи - ако циклиш CS след 2 часа сигурно ще имаш вид на зомби у лицето
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
progata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: "Игрите са просто губене на време." Публикувано на: 29 Сеп 2009 16:40
Ако циклиш ЦС само 2 часа завинаги ще си останеш 1-6,1-7.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: "Игрите са просто губене на време." Публикувано на: 29 Сеп 2009 16:56
|
|
|
|
 |
R@Z0R
|
 |
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: "Игрите са просто губене на време." Публикувано на: 29 Сеп 2009 17:13
Бе що не млъкнете? Тези неща хич не си заслужава да се обсъждат. 
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|