Автор |
Съобщение |
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 23 Сеп 2009 23:41
"Герои" е един по-скоро тъп сериал, прекалено плосък и банален, но все пак го гледам заради 4 неща : 1. Ali Larter 2. Zachary Quinto 3. Става за "гледане" докато си вършиш някаква работа, или когато си изгледал всеки що-годе поносим филм и другата алтернатива е някой романтичен индийски филм, с елементи на екшън и драматични реплики 4. Играе добра роля на залъгалка докато новия сезон на "Декстър" стартира ( още 3 дена ). Der Meister написа: Ех до го еба как ме е яд, че педалите от Фокс спряха Терминатора Някои се радват, други не... А пък феновете на сополивата пикла с огромно чело сигурно масово си режат вените. Не знам де, всеки си има вкус, ама някак не ми се струва нормално сериал по " Терминатор" да има следната схема на почти всеки епизод : 5 минути припомняне от миналия епизод -> 20 минути сълзи и мелодраматични разговори -> 10 минути разкриване на "главозамайващи" обрати и завръзки в изкривения сюжет -> 5-6 минути екшън (това само ако е решено да се наблегне повечко на екшъна в дадения епизод) -> последни 5 минути сълзи и загадъчни погледи. Единственото нещо, което ми хареса в тоя сериал беше играта на Garret Dillahunt (Cromartie).
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 24 Сеп 2009 12:57
Гледах Хаус. Еми нямам думи, както казахте по-горе всяка една секунда си заслужава. Някой обърнал ли е внимание на новата рекламна кампания на Фокс за Хаус? http://snakesonacane.com/---- spoiler: http://www.fox.com/fod/play.php?sh=hous ... 3218501922wtf? Ей, просто няма как да стане това... няма как Ще го въртят, ще го плетат и накрая всичко ще си дойде по старому. И много интересно - епизод 2 се казва епик фейл
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 24 Сеп 2009 13:24
http://www.fox.com/house/Защо пише EPIC FAIL 9/28 MON 8/7c?
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 24 Сеп 2009 13:31
новия епизод се казва така и излиза след 4 дни Това ще ми е най-якия подарък за рд-то
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
ass
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 24 Сеп 2009 16:45
Quirk написа: .... всеки си има предпочитания едни гледат сериал зарди брюнетка, други заради блондинка тъпо е че спряха терминатор, личеше си че сценаристите са потрудиха накрая да вдигнат рейтингите, но уви прекалено късно ! тъкмо когато имам възможност да гледам филми ще има 3-4 епизодчета на Герои
___________________________________ ONE WAY TO HELL I'M DRIVING
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 24 Сеп 2009 17:26
Днес. Почва! Анатомията на Грей Srsly, this > House
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 24 Сеп 2009 17:35
Дади написа: Анатомията на Грей Srsly, this > House Srsly, u must be gay to say that.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 24 Сеп 2009 17:43
Дади написа: Днес. Почва! Анатомията на Грей Srsly, this > House Srsly you are veeeery crazy to say this.
|
|
|
|
|
progata
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 24 Сеп 2009 18:55
Анаболията на Грей ака оптимум джим.
___________________________________ BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 24 Сеп 2009 18:56
Епа, мен си ме кефи Освен това не съм гледал Хаус, де, но от доста време му се точа
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 24 Сеп 2009 20:28
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 24 Сеп 2009 21:08
Bruno написа: ХАУС Е
ДОСТА ГОЛЯМ! Много добри епизоди (епизод)
___________________________________ .
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 24 Сеп 2009 21:12
Neon Black написа: Дади написа: Анатомията на Грей Srsly, this > House Srsly, u must be gay to say that. Анатомията на ГЕЙ
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 25 Сеп 2009 00:34
Днес успях да го гледам първия епизод и бих казал, че е страхотен. Като за лента за филм, но с марката House M.D, дори и доста по-различен от познатите досега.
|
|
|
|
|
Fanatic
|
|
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 25 Сеп 2009 22:54
Big Bang Theory е доста добро. Не бях го гледал досега, но видях че всички го хвалят.... Шелдън е машина..
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 26 Сеп 2009 00:37
аз па колкото съм гледал двама мъже и половина вече смятам , че или трябва да сменят малко актьорите и сюжета или да сторят нещо по дръстично .Тая Мия колко сезона ще си идва и отива и защо все още го държат този Джейк през целия епизод яде и обели две думи , да го даде за осиновяване Алънм, и да дадат повече екранно време на Бърта само тя разчупва на моменти сериала не съм гледал кога е дошла тая русата приятелка на Алън обаче онази предната мацка беше значително по-добра и по-добре изглеждаща , а Чарли въпреки , че Шийн е много добър актьор трябва да търпи някакво развитие в реномето си.Американците може още да си го гледат , но аз няма да го издържа , ако все такива епизоди правят , не съм редовен зрител и все пак ще е добре да променят това онова в сериала.
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 26 Сеп 2009 10:19
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 26 Сеп 2009 12:41
омг s05e03 на Supernatural ме разби! СПОЙЛЕРИ!
в единият брат иска да се всели Луцифер, който иска да унищожи земята, а в другият Михаел, който също не иска нищо по-добро. А големият въпрос вече е съшествува ли бог, който мрази ангелите или пък е мъртъв и Луци е съживил Кастиел О.о
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
човек
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 26 Сеп 2009 13:50
Дебем, само го превъзнасята тоя Хаус. На мен въобще не ми е толкова любим.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 27 Сеп 2009 18:43
Tiny написа: омг s05e03 на Supernatural ме разби! СПОЙЛЕРИ!
в единият брат иска да се всели Луцифер, който иска да унищожи земята, а в другият Михаел, който също не иска нищо по-добро. А големият въпрос вече е съшествува ли бог, който мрази ангелите или пък е мъртъв и Луци е съживил Кастиел О.о Интересно ми е как църквата не ги е погнала тея още.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|