Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 25 Сеп 2009 08:34
А ти знаеш ли какъв кеф е в чалга дискотека? Ретро партитата са все едни и същи песни, то писва. А чалгата си има ритъм, да не говорим за това как танцуват момичетата
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 25 Сеп 2009 10:57
Emanuil написа: да не говорим за това как танцуват момичетата Под танцуване разбирам нещо с определена хореография и някакви по-хубави движения, а не друсане на гъзове.
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 25 Сеп 2009 11:19
Emanuil написа: Ретро партитата са все едни и същи песни, то писва. А чалгата си има ритъм, да не говорим за това как танцуват момичетата Ти явно просто не си попадал на свестно ретро и диско, за да направиш такова Безбожно тъпо изказване. Ако става на въпрос, да какво на чалгата се кълчотат женските, но повярвай ми, на ретро или деско, как тънцуват въпрсните субекти ( Ако имат малко повече мозък и им стига за нещо различно от друсане на задник и цици), ще си загубиш не само акъла. Да не говорим, че па точно чалгата не стига че ритъпа е еднакъв в 80% от музиката, ами и текстовете са един дол дренки. И преди да почнеш да лаеш, да имала съм и чалга дискотеки - период.
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 25 Сеп 2009 14:10
В чалга дискотека все някой ще ти намери зъб защото ..... защото..... защото изглежда трябва! От каде да знам ? Чалга и Логика е като Метал и Чалгар Просто не вървят заедно За диско и ретро дискотеките мога да кажа, че са много забавни защото песните там са просто класика. Аз само на ретро песни танцувам Цитат: И преди да почнеш да лаеш, да имала съм и чалга дискотеки - период. А ComicCon ?
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 25 Сеп 2009 16:05
IceQueen написа: текстовете Чалгата има текстове ?!?
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 25 Сеп 2009 16:20
Дади написа: IceQueen написа: текстовете Чалгата има текстове ?!? Поствам в тази тема, за да уведомя Дади, че все още е тъп като гъз.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 25 Сеп 2009 16:32
|
|
|
|
|
spasi99
|
|
В момента играе: CS, CoD
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 25 Сеп 2009 17:11
Има една дълбока мъдрост от ранните години на поп-фолка: Голяма ЦИЦА голяма ПЕВИЦА! Правете си извода....
___________________________________ НЕ КЛИКАЙ ТУК!!! Мината ми.
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 25 Сеп 2009 19:45
Ahriman написа: Поствам в тази тема, за да уведомя Дади, че все още е тъп като гъз. Завиждаш, копеле
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 25 Сеп 2009 21:49
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 25 Сеп 2009 21:55
полнед ^.^
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 25 Сеп 2009 22:08
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 26 Сеп 2009 00:37
Не знам,кой тъп бавен и така нататъка,ама от емануил по-голяма к*рва няма.Напълни се и тоя форум с дървени философи и педали.По-добре като беше пълно с дечурлига,отколкото 18+ емануиловци,които са толко бавни,че цял ден раздават акъл по форуми,натрапват шибаното си лайняно смотано малоумно дебилно спряло мнение и се правят на мъже. ПО темата чалгарите на сапун....Емануиле само не ми разсъждавай за Щатите,защото нито си ходил,нито ще ходиш.Катил.Отивай си гледай там детските филмчета от аватара ти и си умри мишка.I feel a lot better now.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 26 Сеп 2009 02:17
DJ Cat, трябва да отбележа, че всеки налага своето мнение точно толкова, колкото и Emanuil. Към когото пък имам само обръщението, че друсането на цици и гъзове на някакви чалгоритми минава за куул и секси само по МТВ. Що падаш на нивото на американците? А, да. Това ли е секси?!
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 26 Сеп 2009 08:51
DJ Cat написа: Не знам,кой тъп бавен и така нататъка,ама от емануил по-голяма к*рва няма.Напълни се и тоя форум с дървени философи и педали.По-добре като беше пълно с дечурлига,отколкото 18+ емануиловци,които са толко бавни,че цял ден раздават акъл по форуми,натрапват шибаното си лайняно смотано малоумно дебилно спряло мнение и се правят на мъже. ПО темата чалгарите на сапун....Емануиле само не ми разсъждавай за Щатите,защото нито си ходил,нито ще ходиш.Катил.Отивай си гледай там детските филмчета от аватара ти и си умри мишка.I feel a lot better now. Човeк, който определи аниметата като детски филмчета ми разправя, че съм бил тъп. В момента форума може да не е толкова пълен с дечурлига, но винаги ще си имаме теб.
|
|
|
|
|
darkslayer
|
|
В момента играе: Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 26 Сеп 2009 12:07
HEAVY METAL BABY! Да ми окапе катинарчето, ако прослушам чалга!
___________________________________ "Ah, yes. 'Reapers.' The immortal race of sentient starships, allegedly waiting in dark space. We have dismissed that claim."
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 27 Сеп 2009 13:59
darkslayer написа: HEAVY METAL BABY! Да ми окапе катинарчето, ако прослушам чалга! Един път видях такава тениска и оттогава много искам да си купя... Някой има ли представа от къде мога да си я взема, щото обиколих всички метъл-шоп-ове, дето знам и никъде не я намерих :/
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 27 Сеп 2009 14:10
Warbringer написа: darkslayer написа: HEAVY METAL BABY! Да ми окапе катинарчето, ако прослушам чалга! Един път видях такава тениска и оттогава много искам да си купя... Някой има ли представа от къде мога да си я взема, щото обиколих всички метъл-шоп-ове, дето знам и никъде не я намерих :/ Откъде си?
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 27 Сеп 2009 14:15
Dexter написа: Откъде си? София.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 27 Сеп 2009 14:26
Пфу, ако беше в Сливен можех и да ти уредя, ама няма да стане...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|