Автор |
Съобщение |
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 22 Сеп 2009 13:20
Не е много яко, но е прилично. Хаус не гледам, но другите сериали са много сила, новите епизоди разцепват Само на The Big Bang Theory нещо не ми се понрави новият епизод, ама неисе.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 22 Сеп 2009 13:32
На хаус новия епизод е нечовешки добър засега
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 22 Сеп 2009 13:40
denik написа: zip0 написа: Аз четох, че актьора, който играе Хаус сигурно ще напусне сериала, понеже от накуцването, което исмулира, се получават реални контузии. Ай моля те Не сме 1 април ^^ Не, сопол, 22ри септември сме. http://www.slava.bg/news/15937.html
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 22 Сеп 2009 13:45
Ами Хю Лори настина напуска сериала, още след края на този сезон, защото е... последен
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 22 Сеп 2009 14:05
Бай дъ уей, 'га се очаква LOST да се появи?
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
O6im
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 22 Сеп 2009 14:17
май януари по някое време imdb.com-Original Air Date:January 2010 (Season 6, Episode 1)
___________________________________ Живей заедно,умри сам.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 22 Сеп 2009 14:43
Теорията и на мен най-малко ми хареса. Единствено Шелдън ме разсмива и заради него го гледам. С появата на Челси и Двама мъже и половина започна да затъпява. Чарли вече е скучен мъж под чехъл, Джейк го използват само за шеги на тема ядене, как мирише и колко е тъп. А How I met your mother препоръчвам да го пробвате. За мен е в пъти по-добър от всички други комедии, които вървят в момента.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 22 Сеп 2009 14:44
А най-добре си свалете That 70's Show и не се занимавайте с тъпотии
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 22 Сеп 2009 14:53
Хахаха, ти продължавай да се осведомяваш от слава.бг Сопол вика, я по-спокойно
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 22 Сеп 2009 17:25
аз на как срещнах майка ти се сцепвам, па за вас нз тегля хауса съшо. успех
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 22 Сеп 2009 17:42
Цитат: Колкото до д-р Хаус, той накуцва с десния си крак, резултат от огнестрелна рана. No comment. Вие сте си добре, аз следя г/д всичко без Теорията(стана бозавичка) и помиите Хироус(20ти еп, 1ви сезон му беше края на тоя сериал) и Изгубените(просто заспивам :/)
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 22 Сеп 2009 19:26
Новият сезон на Хаус започва с ритник в зъбите. Дано се запази така и занапред. И само на мен ли рапърчето толкова силно ми напомняше за Амир от Jake & Amir сериите на Collegehumor?
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 22 Сеп 2009 20:59
Doctor House is back in the house
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 22 Сеп 2009 21:13
Хахаха не го бях чел в слава.бг предсави си, просто сега го намерих и там.
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
Krasen
|
|
Мнения: 358 Местоположение: Варна, Вл-во Границата м/у циганската махала :)
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 22 Сеп 2009 22:07
Big bang theory мачка ве! Хаус - яка серия Хироус - можеше и в 2 серии да го направят :Д Двама мъже и половина определено го гледам само колкото да има нещо там Монк - както горе. The Office - също той е доста странен сериал обаче. п.п. Мерлин не съм го гледал още
___________________________________ "At the end of your road mine begins."
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 22 Сеп 2009 22:12
Californication било много яко, бе. Аз не знаех. Оо Хаус нещо не ми хареса в началото, после стана донякъде интересно и завърши по типично мизантропски за сериала начин. That's when i got an orgasm. Сега чакам сестра ми да си догледа хироуса и ще я питам става ли за нещо, че съм се отврил на сериали lately.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
KaLi_BoGa
|
|
В момента играе: RoN
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 23 Сеп 2009 17:44
Много готин първи епизод дано не го усерът нататък А двама мъже и половина има нов сезон така ли??
___________________________________ Що ми е некво тъпо, копеле ? Щото си тъпо копеле.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 23 Сеп 2009 22:34
Че най-накрая се наебаха бе! Това е голямо събитие, баси!!!! Евала на Ленърд!Двама мъже и половина си беше доста добър (но с нищо по-добър от която и да е друга негова серия) А Хаус ще го гледам тепърва, трябва сериозна подготовка
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 23 Сеп 2009 22:46
А аз ще продължа да си чакам Lost. Деба, нищо друго не ме хваща. Май леко Офисът, може би защото е толкова скучен и еднообразен, та чак интересен.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
O6im
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии - House M.D. излезe Публикувано на: 23 Сеп 2009 23:12
Bruno написа: абе как се казва мацката
дето е санитарка в лудницата при хаус.
мноого е хард и бих я шибал абе ти няма ли да умреш
___________________________________ Живей заедно,умри сам.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|