Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: DEBRE DEBREE
Публикувано на: 20 Авг 2009 13:24

Аве забили левски падат от някви малоумници,а цска ще играе с Динамо москва.Според мен е справедливо,защото най-добрите в България играят с най-лошия противник,а не с бятьовци и кви ли не.Аз си представям ако левски беше на мястото на цска,щеше да е много забавно,левски падаше 6-7:0 при добра игра.

П.С И да не е честно всяка година цска да играе с леверкузен,ливърпул,динамо и незнам си кой,а левски с Бате,Дебрецен,Темпере,Арсенал Казанлък и други класни отбори от 5та дивизия на узбекистанското първенство.

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 20 Авг 2009 13:28

Епик тъпотия!

Профил Skype

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 20 Авг 2009 13:40

Гипо, няма да те оборвам, ама за едно не си съвсем прав-че Левски са по-силни от ЦСКА. Това беше факт миналата година, обаче тази година не е съвсем научно доказано :lol:
Иначе относно клубните пристрастия...аз също викам за всеки бг отбор(а пък фарьорските ако знаете как ги подкрепям :lol: ), ама Левски се насраха просто.И то насред София...бива ли да имат претенции да са най-силния отбор, а да не могат да бият Дебрецен?! Мне, не бива.Затова и се обаждам, щото съм възмутен от тая игра.
Най ме е яд за Черно море-те направиха един много добър отбор и заслужаваха "Европа".
Но...с 30+ годишни играчи просто нямат перспектива. А ЦСКА си изградиха ядрото на отбора за 4-5 години със също толкова футболисти. Просто малко повече "левскарски" късмет им трябва в жребия...

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2009 14:53

Swiftblade написа:
А не да си избивате комплексите на Ботев(5:0) на Сант Хулия(9:0) и на Беласица(1:7).

Забрави Ц(*КА - 7:1 и 7:2 ;)

@DJ Cat - значи цска ще играят с ДИНАМО МОСКВА, а ние сме некадърници понеже не победихме Барселона,Челси и Вердер ?

ПП. Довечера очакваите тема "DINAMO DINAMOO" :twisted:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2009 15:19

Ама то говеждата наглост край няма,те несамо ви биха,те ви ЕБАХА,като селски КУРВИ, 1-17 антирекорд да ти говори нещо?Вие сте некадърници,защото ви биха(само последните 2-3 години)ТАМПЕРЕ,БАТЕ,ЖИЛИНА И сега ДЕБРЕЦЕН.Влизането на ФК1914 в шампионската лига беше щастлива случайност,точно тогава беше скандалът калчополи и вместо да играете с Рома или Милан,или Юве,вие играхте с Киево хахаахах.И сега пак имате късмет с тия кофициенти(не знам какви са тия коеф на отбори,които са ги ебали 1-17 и нямаха победа в продължение на 2-3 години)да бият някакви отбори от САН МАРИНО(ХАХАХАХА)и директно да влизат в ЛЕ.Вашите загуби неса нормални или падате от някакви абсолютни анонимници,или ви ебат с по 5:0 и поставяте антирекорди.Мое мнение е,че дори Пирин с подкрепата,която ФК1914 има (от БФС,садийство,купени мачове,уговорки(мача с латекс))биха станали шампиони на БГ.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2009 15:23

Късмет на нашите довечера. Надявам се стадиона д апълен с верни армейци. То и на мен ми се ходеше, но не можахме да се организираме.

Профил

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2009 15:39

zip0 написа:
Swiftblade написа:
А не да си избивате комплексите на Ботев(5:0) на Сант Хулия(9:0) и на Беласица(1:7).

Забрави Ц(*КА - 7:1 и 7:2 ;)

@DJ Cat - значи цска ще играят с ДИНАМО МОСКВА, а ние сме некадърници понеже не победихме Барселона,Челси и Вердер ?

ПП. Довечера очакваите тема "DINAMO DINAMOO" :twisted:

А ти забравяш 1:6 от Ботев, а преди години Литекс ви го чукаха и със затворени очи...
И да, прав си-некадърници сте, щото нищо не направихте с/у Б,Ч и В.
Аз викам скапаните левскарчета да си мълчат до довечера-нека видим първо резултата, че тогава ше говорим.
Снощи много ербап бяхте-2:0 синята машина, не знам си кво си...видяхме ви колко струвате. И сега се обзалагам, че Литекс ще бие Бат Бойко.
О и още нещо-тук пере, там пере :lol: После ви гази трактор "Беларус", а преди това паднахте от МТК и Ференцварош-хубаво, че имате победа с/у унгарски отбор :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2009 16:07

ахахахах
Абе момчета, я се опомнете :lol:.
Факт е, че Левски играе слабо. Още по-безспорен факт е, че ЦСКА е още по-слаб :lol:. Явно само вие не приемате нещо, което във всяко друго първенство го намират за фактор(защо ли?) - първият е по-силен от втория :o.
Тука две страници вече разправяте, колко бил слаб Левски, без да се сетите, че Левски е заслужил мястото си в квалификациите с това, че е бил по-добър от ЦСКА :lol:. Много е лошо като си заслепен фен на слаб отбор (като ЦСКА и Левски), защото до такава степен не ти допада играта на отбора, че ти остава само да плюеш по останалите :oops:.
В общи линии тук и някой фен на отбора на Казичане може да се изкаже по подобие на вас. Казичане никога не са получавали гол в Шампионската Лига. Съответно и те са по-добри от Левски. :lol: Ей такава ви е логиката на вас.

Хайде, нека видим как ЦСКА става шампион на България, пробива в Европа и влиза в групите на Ш.Л.! До този момент не са успявали да го направят. Левски го е правил. По пътя на логиката...? :roll: :lol:

progata - и пак не си прав. 1-17 не е антирекорт, а е рекорд. Защо рекорд ли? Защото Левски е единствения български отбор, който е отбелязвал гол в групите на Ш.Л. :o Или пък ще се сравняваме с чуждестранните отбори? Вие първо преодолейте Левски, за да сте първи, пък после ми говорете за слабия Левски :lol:.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2009 16:22

^^Професоре да си чувал за смяна на треньорските места,корупция,далавери ? Не подценявай факта,че в момента цска е воден от най-слабоумното същество бродило по земята след Слави Трифонов.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2009 16:30

:lol:
Да, ама в същото време не подценявам и президента на Левски. Нали се сещаш този човечец с колко нива на долу сваля отбора :lol:.

И нека не говорим за корупция и далавери. Защото знаем за далаверите на Левски и ЦСКА точно толкова, колкото ти в момента знаеш за разцветката на боксерките ми :lol: :lol: :lol: .
Аз пък лично смятам, че в БГ най-много далавери правят отборите от средата на таблицата :). При тях основен източник на пари е взимането на точки от по-слабите и препродаването на по-първите.

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout Van Buren
Публикувано на: 20 Авг 2009 16:33

Футбола като цяло ми се струва много скучен спорт (лично мнение). Интересно ми е само когато са на косъм да вкарат гол или се збият играчите, ( :D ) но като цяло ми се струва скучен спорт. Виж американския хокей или футбол (ръгби) са яки и брутални :D Човешкото око никога неможе да се насити на брутални сватки :D :D :D В бъдеще се надявам да направят спорт като Unreal Tournament или MechWarrior Arena :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2009 16:35

Американски хокей няма, има само хокей. А американския футбол и ръгбито са две различни неща ;).

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2009 16:42

Seigar -X- написа:
Футбола като цяло ми се струва много скучен спорт (лично мнение). Интересно ми е само когато са на косъм да вкарат гол или се збият играчите, ( :D ) но като цяло ми се струва скучен спорт. Виж американския хокей или футбол (ръгби) са яки и брутални :D Човешкото око никога неможе да се насити на брутални сватки :D :D :D В бъдеще се надявам да направят спорт като Unreal Tournament или MechWarrior Arena :D

Мога да ти нахвърлям няколко спорта на които да се изкефиш Джудо,Борба,Бокс,сумо-виждам,че се интересуваш от ''збиването'' на терена.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2009 17:02

Или пък борба на голи жени, намазани целите в масло... :blush:

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2009 17:34

Само ще ви кажа, че на нивото на което спорят progata и Swiftblade аз спорех в 7ми клас, адски детинско и злобно :lol: . Като за край на дискусията ще кажа, че според статистиката Левски имат повече победи над цска в преките двубои ;)

Профил ICQ Skype WWW

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2009 18:58

Само дето имат повече титли :Oooops:

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2009 19:26

ЛУПИ УМРИ МАЙКАТИ ЦИГАНСКА ДОЛНА СМОТАНА!!!!!!!!

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2009 19:50

МОМЦИ ПО КОЙ КАНАЛ ГО ДАВАТ НЕМОА ГО НАМЕРА БРЕ :x :x

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2009 19:53

tv+. Ако нямаш булсатком не го търси.

Профил ICQ Skype WWW

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2009 19:56

Re: Линкове

Мнениеот ReqqeZ на 20 Авг 2009 18:24
отваряте http://livetv.ru/en/eventinfo/27617/
после от http://livetv.ru/en/webtvinfo/streamtorrent/ сваляте програмката, инсталирате програмата, после цъкате линк 2 дето е синьото кръгче, зарежда 4-5 минути, ПЕРФЕКТНА КАРТИНА, руски коментар, 3 минути закъснява обаче.. аз така ще го гледам.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost