Автор |
Съобщение |
ManicSubsidal
|
|
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 19 Юли 2009 20:11
The Chameleon написа: Enemy написа: Ако искам нещо ритмично-Продиджи. Ако искам нещо за фон...е там вече става проблем Иначе и аз не робувам само на един стил, но...бих казал, че направо не мога да понасям хаус Твой проблем, хауса си е велик фон! Ммм, аз го възприемам като дразнещо и еднообразно нещо, което слушат съученичките ми наркоманки(и не само). Но-хора всякакви, мнения-също!
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 20 Юли 2009 19:18
Enemy написа: Ммм, аз го възприемам като дразнещо и еднообразно нещо, което слушат съученичките ми наркоманки(и не само). Но-хора всякакви, мнения-също! от ония наркоманки дето припадат в дискотеките от амфети ?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 20 Юли 2009 19:22
Enemy написа: Но-хора всякакви, мнения-също! Съгласен. Опитвай се да разширяваш мисленето си, не да го стесняваш.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
ManicSubsidal
|
|
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 20 Юли 2009 19:27
Nocturno написа: Enemy написа: Ммм, аз го възприемам като дразнещо и еднообразно нещо, което слушат съученичките ми наркоманки(и не само). Но-хора всякакви, мнения-също! от ония наркоманки дето припадат в дискотеките от амфети ? Абе не ги знам припадат ли или не, ама една дето остана сега я пращат в Америка да се лекува от зависимост... Хами-опитвам се, опитвам
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 20 Юли 2009 22:46
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 21 Юли 2009 08:34
За какво става въпрос?
Иде време да отворим сезона на WoW!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 21 Юли 2009 12:41
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
blackmaster
|
|
В момента играе: Red alert 3
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 21 Юли 2009 21:11
Слушам метъл и рок от няколко години и мога много да говоря по тази тема,но ще се опитам да бъда кратък.В метъла повечето пъти се пее за нещо смислено-например за живота,за справедливостта,също се пее против войните или за проблемите на хората.Винаги текстовете на метъл бандите са дълбокомислени и можеш да извадиш поука от тях за себе си. Друго нещо е и това,че за една метъл група се искат истиски майстори на соло китари,басове и барабани,а за чалгата се иска да имаш цици големи колкото футболни топки и готин задник. Също ако чалгата е по добра музика кажете ми защо тогава билетите за чалга концертите са 5 лв и отиват най-много 3000 души,а за метъл концертите са по над 50лв. билетите и се събират най-малко по 30 000 души на концерт.А на METALLICA бяхме над 70 000. Направете изводите сами.
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 21 Юли 2009 21:19
спокойно !
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
човек
|
|
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 21 Юли 2009 21:25
Ледник? о.О
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 21 Юли 2009 21:53
blackmaster, почти всичко дето каза са пълни глупости. Първо не винаги текстовете са смислени. Второ чалгарите са много повече колкото и да не ми се иска. Просто концертите са по-евтини, щото все пак това са български изпълнителки, а се събират по-малко хора, щото са по-често. Чалга концерти има сека седмица, а кога ще ти дойдат пак Металика. Трето за концерта на Металика доста се изхвърли. Принципно ги дават, че 50 хилки са били ама пак ми се вижда прекалено много, а камо ли 70 000.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 21 Юли 2009 22:10
Der Meister написа: blackmaster, почти всичко дето каза са пълни глупости. Първо не винаги текстовете са смислени. Второ чалгарите са много повече колкото и да не ми се иска. Просто концертите са по-евтини, щото все пак това са български изпълнителки, а се събират по-малко хора, щото са по-често. Чалга концерти има сека седмица, а кога ще ти дойдат пак Металика. Трето за концерта на Металика доста се изхвърли. Принципно ги дават, че 50 хилки са били ама пак ми се вижда прекалено много, а камо ли 70 000. Това е поредния трол, не му се връзвай.
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 21 Юли 2009 22:13
човек написа: Ледник? о.О Разтопи се, дееба и глобалното затопляне, дееба
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
човек
|
|
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 21 Юли 2009 22:16
Не се е бе. Убеден съм, че летува някъде на хладно в и обмисля злия си план.
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 21 Юли 2009 22:18
Мислиш ли, че ще ни пощади, когато настъпи Моментът ? Ако трябва - да дигаме олтари и да принасяме в жертва дев . . .ъъъ, агнета
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Nicarr
|
|
В момента играе: WC3 : WoW : Instinct ...също и по нервите на майка си и баща си ^^
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 23 Юли 2009 22:08
Оххх ...една доста пошла темичка :/// ноо какво да ви кажа ,аз съм музикално толерантен човек...не ми пречи нека си слушат хауса,техното,алармите от колите,пайнерките и всички други неща...стига да не ми тропат моята музика ((:
един голям П.С. : ест че метъл ^^
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 27 Юли 2009 21:46
Nicarr написа: Оххх ...една доста пошла темичка :/// ноо какво да ви кажа ,аз съм музикално толерантен човек...не ми пречи нека си слушат хауса,техното,алармите от колите,пайнерките и всички други неща...стига да не ми тропат моята музика ((:
един голям П.С. : ест че метал ^^ да ти тропам на музиката
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 27 Юли 2009 21:49
Nicarr написа: ест че метал ^^
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Bagerist0
|
|
В момента играе: Със самолетчета :)
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 27 Юли 2009 22:11
Ahriman написа: Nicarr написа: ест че метал ^^ Тоя Никарр май работи в кремиковци и по цял ден му тропат "музиката"... Затова мрази да му дрънчат с железа...
___________________________________ I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА ! Публикувано на: 28 Юли 2009 12:38
Метъл Seether - Out Of My Way
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|