Автор |
Съобщение |
Agent
|
|
|
|
Заглавие: District 9 (movie) Публикувано на: 24 Юни 2009 20:26
Все още има месец и половина преди премиерата, но все пак --- какви са очакванията ви за филма? TrailerПродуцент е Peter Jackson, а режисьор Neill Blomkamp... Всъщност Джаксън с този филм удря 1 рамо на Бломкамп, тъй като вторият няма високобюджетен филм зад гърба си... Edit:Същия trailer - unblurred и с англ. суб...
|
|
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 24 Юни 2009 20:47
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 25 Юни 2009 13:11
Изглежда интересно, ще видим.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 25 Юни 2009 13:37
Andrey358 написа: Изглежда интересно, ще видим.
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 25 Юни 2009 18:28
Егати, карате ме да се чувствам като спамър.... Andrey358+Panther написа: Изглежда интересно, ще видим.
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
bgKommando
|
|
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 25 Юни 2009 19:50
Andrey358 написа: Изглежда интересно, ще видим.
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
|
|
|
|
|
gogott
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 09 Авг 2009 18:23
Идеята е интересна. НО.. Едно нещо ме влудява - недомислената идея "хората са лоши" само за да са лоши. Защо да конфискуват кораба на извънземните, вместо просто да установят контакт и да започнат съдействие и комуникация между расите? Това би им донесло много повече облаги, отколкото да крадат някакъв кораб. Но не, хората са зли и всеки, който излезе от салона, ще си каже "уаау, колко сме лоши хората"
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Bagerist0
|
|
В момента играе: Със самолетчета :)
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 09 Авг 2009 20:56
Ahriman написа: Идеята е интересна. НО.. Едно нещо ме влудява - недомислената идея "хората са лоши" само за да са лоши. Защо да конфискуват кораба на извънземните, вместо просто да установят контакт и да започнат съдействие и комуникация между расите? Това би им донесло много повече облаги, отколкото да крадат някакъв кораб. Но не, хората са зли и всеки, който излезе от салона, ще си каже "уаау, колко сме лоши хората" Деееба, все едно хората не сме пълните нещастници и отрепки... Човек разрушава планетата, не се учи от грешките си и т.н. Погледни малко история и ще видиш че хората са най-кръвожадното нещо на земята... С малкият проблем, че всъщност имаме и доста Интелиджънс, което ни позволява да се избиваме (а и другите видове) много по-успешно отколкото животните могат... П.С. Хората са единствените животни убиващи за удоволствие... П.П.С. Филмът леко ми мяза и на мен на "4-и Юли", което ме кара да имам височки очаквания за него... Ще бъде Кжлт!!!
___________________________________ I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
|
Marv
|
|
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 09 Авг 2009 21:16
Stan40_San написа: П.С. Хората са единствените животни убиващи за удоволствие...
Едно много разпространено и невярно клише, което пседво умници като теб обичат да използват.
___________________________________ Fuck you, buddy
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 09 Авг 2009 21:18
Хората са и единствените, правещи секс за удоволствие, а не само за размножаване
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 09 Авг 2009 21:25
denik написа: Хората са и единствените, правещи секс за удоволствие, а не само за размножаване Не виждам какво лошо има в удоволствието. Освен това е научно доказано, че сексът е полезен за здравето. Относно идиотите, които ще кажат "само хората убиват за удоволствие", ето ви няколко съвсем произволни примера.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 09 Авг 2009 21:28
И аз не виждам какъв негативизъм долавяш от поста ми :>
Иначе филма изглежда интересен и ще го гледам, когато излезе.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Marv
|
|
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 09 Авг 2009 21:54
denik написа: Хората са и единствените, правещи секс за удоволствие, а не само за размножаване Това също не е вярно. А филмът ще е зле.
___________________________________ Fuck you, buddy
|
|
|
|
|
gogott
|
|
|
|
|
|
|
|
Bagerist0
|
|
В момента играе: Със самолетчета :)
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 10 Авг 2009 19:06
gogott написа: "Хората са и единствените, правещи секс за удоволствие, а не само за размножаване" Грешиш!И делфините го правят за кеф. аз пак да се рекламна Мойто превю по темата: http://gogott.wordpress.com/2009/08/09/district-9-preview/Доколкото съм чувал, прасетата също се ебът за кеф... п.с. Тоя Марв е ебати Коня!
___________________________________ I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 11 Авг 2009 11:09
Всъщност са делфините Прасетата бяха с 20-минутният оргазъм. gogott, филмът не е на Питър Джаксън.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 16 Авг 2009 00:25
Tiny написа: Всъщност са делфините Прасетата бяха с 20-минутният оргазъм. gogott, филмът не е на Питър Джаксън. Относно филма - какво значение има дали Блумкамп or something like that има добър филм зад гърба си или не ,на мен идеята за интеграцията на извънземни бастърдс ме кефи и имам високи очаквания относно филма. Относно ", филмът не е на Питър Джаксън" - провери пак и едитни .
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 19 Авг 2009 12:27
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 19 Авг 2009 14:52
и аз имам големи очаквания за филма, сигурно ще го гледаме на кино
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|