Автор |
Съобщение |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: 7-ми Юни- Евроизборите! Публикувано на: 09 Юни 2009 08:55
Цитат: Андрей , мога ли да те питам като толкова всички са малоумни... за кого да даде човек гласа си ? За синята коалиция. Достатъчно е човек просто да има памет, за да си обясни защо.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
Telba
|
 |
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: 7-ми Юни- Евроизборите! Публикувано на: 09 Юни 2009 09:53
Напълно подкрепям Андрей. Хората просто трябва да си спомнят кой ни изкара от лайната на червените, кой оправи инфлацията,включи ни в стабилен валутен борд, прокара основите ни за членство в НАТО и ЕС. Костов. Колкото и да го плюят, обвиняват и презират. Костов. Колкото и да рекламират промени,да се появяват нови лица,да копуват гласове,за да останат на власт,не могат да отнемат факта,че Костов е човека,който има най-голяма заслуга за всичко това. Или забравихте 11ти януари 1997? http://www.youtube.com/watch?v=mBFkTVulYBIТОВА е българския народ. Не това,което сме в момента,да има 18% за червения боклук, 17 за Анкара,и вие,всички,които подкрепяте Атака.Атака не е национализъм. 11ти януари е национализма.Един народ,една нация,един идеал. (ох,Хитлер би се гордял с мен...)
|
|
 |
progata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: 7-ми Юни- Евроизборите! Публикувано на: 09 Юни 2009 09:54
ДПС нарочно потиска вота за себе си на тези избори, за да не излезе твърде силно и да не предизвика остра националистическа реакция и вот за АТАКА на парламентарните избори."Нищо чудно Доган е доста умен човек.
___________________________________ BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: 7-ми Юни- Евроизборите! Публикувано на: 09 Юни 2009 10:59
Вие па сте едни конспиратори сичките...
|
|
|
|
 |
Mad Hatter
|
 |
|
|
Заглавие: Re: 7-ми Юни- Евроизборите! Публикувано на: 10 Юни 2009 00:02
Попринцип, не съм от големите почитатели на ГЕРБ (казвам го защото не гласувах за тях  ). Но не е тайна, че всичките лайна с боклука на София започнаха не от Бойко а от БСП. Те бяха хората, които подметнаха идеята на Суходолци да не бъде там сметището. Подметнаха го като кокал на гладно куче и то клъвна. Не е скрит факт, че БСП беше зад цялата история със измисления Кризисен Щаб на София само и само за да направят мръсно на Бате Бойко. Както и , че за да се построи завода за преработване на балите трябва пари , от правителството така и не бе отредено да бъдат отпуснати. Тея пари няма от къде да паднат, както и няма кой да седне да го построи това за БЕЗ пари. Пък хайде нека направим една справка в хронологията. Юли 2005 година (месец след избирането на новото правителство, в което Борисов отказва да участва) става кризата с боклука и спирането на сметището в Суходол, тогава Бойко не е кмет ! Той печели частични кметски избори през октомври 2005 и 10 ноември стъпва в длъжност. Какво да говорим ? Човек да дойде на вече посран терен (с извинение) и да се очаква да махне с пръчица , да бръкне от собствения си джоб, да построи фабрика за преработка на боклук и да реши проблемите на София , които с години не са решени ... е няма такова животно, което да го направи. Относно трафика. Специално са били викнати френски експерти да преорганизират всички светофари в София. Нещо, което бе отредено от въпросния човек , които така "нищо" не прави за София. Оказва се непосилно за тях, понеже София е изчислявана за 200 000 коли, а има над 2 милиона ... Трябва да се построят нови основни булеварди и куп други лайна, за които се иска само едно нещо -> ПАРИ. Обмислял се проект , който се нуждае от финансиране и удобрение от правителството, за постройка на автомобилен път между кварталите Княжево и Люлин, който не включва околовръстен път. Това от друга страна, ще стопи големите задръствания по бул. Никола Мушанов (пътя на 83 след Житница посока Надежда), ще олекоти Околовръстния път от Княжево , Овча Купел , Люлин. По всичко това се мисли, но се искат пари. А като гледате как Станишев и Бойко се плюят постоянно, сами можете да стигнете до извода защо всичко е на етап " Обмисля се; планва се'... Пак казвам ,не съм привърженик на политическа сила ГЕРБ , много вероятно е да не гласувам за ГЕРБ на 5 Юли , но това са фактите. Един човек чудеса не прави. П.П с никакви лоши чуства не се обръщам към никого  Който иска да храни да псува, това си е лично негов избор  Мир и лека
___________________________________ http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: 7-ми Юни- Евроизборите! Публикувано на: 10 Юни 2009 00:38
Абе сички са един дол дренки ГЕРБ,Сините,Атака никво значение няма за мене.Ще гласувам само за да не са ДПС или БСП за другите ич ми не е.Най верноятно за синята ще гласувам
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Re: 7-ми Юни- Евроизборите! Публикувано на: 10 Юни 2009 19:04
А БСП какво общо имат с факта че тази пролет 2 седмици тънахме в ебати помийната яма, а после в продължение на месец боклука се извозваше веднъж седмично ? Не знам кви френски експерти са идвали, не е много трудно да нагласиш светофарите да светват зелено един след друг при средна скорост на колите 50км/ч (позволената). Това е прочутото нагласяване на светофарите тук, което дори не е навсякъде, а само на Сливница, Левски и още няколко по-големи булеварда. За олекотяването на трафика са необходими паркинги и гаражи в центъра, а не купчина нови молове.
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
 |
Mad Hatter
|
 |
|
|
Заглавие: Re: 7-ми Юни- Евроизборите! Публикувано на: 10 Юни 2009 21:19
Нагледно изглежда елементарно, но с бърникането точно на 1 светофар на следващите става ефекта на лавината. Пускаш 1 светофар да свети дълго зелено , а следващия, които е програмиран така че да поема трафика при старите условия ще трябва да поема повече коли, мястото свършва и какво става -> задръстване. Не е плюни залепи работа. За боклука няма да коментирам, лайната са си лайна ... дори Борисов да ги ака 
A.k.A PROTOSOON
|
|
|
|
 |
Kazim
|
 |
|
|
Заглавие: Re: 7-ми Юни- Евроизборите! Публикувано на: 12 Юни 2009 15:59
Хай волтидж, що за стимул даваш на младите с това 
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: 7-ми Юни- Евроизборите! Публикувано на: 12 Юни 2009 16:29
High_voltage написа: тоест да не гласуваме? = червените баби и дядовци + резаците да определят бъдещето на младите хора?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: 7-ми Юни- Евроизборите! Публикувано на: 12 Юни 2009 18:59
Глупости. Няма такива филми - валидни, невалидни бюлетини. Като минат изборите има 2 катерогрии - гласували (Х бр.) и негласували (Х бр.) - от първите определяме процентите на партиите до 100% ВИНАГИ ! Празните, невалидните бюлетините, отишлите за гъби - всички са в графа негласували ... Негласувал има смисъл при избирателна система в която под 50% участие на изборите означава "невалиден вот". В нашата система математически не съществува понятието "празна бюлетина" и негласувал. Медиите непрекъснато натрапват понятието "партията на негласуващите". Това са пълни глупости. Къде е тая партия да я видим, колко депутата има, колко министъра ? Партията на негласуващите е всъщност патерицата на БСП и ДПС, която ги крепи на власт и им дава тези огромни проценти. А жалките опити на БЗНС няма да ги коментирам, Електоратът на ДПС е 350 000, на БСП в момента няма и 500 000....Нормално ли е 800 000 да определят живота на над 6 млн с право на глас ? Нормално ли е - като има "негласуващи" , "гъбари" , "невалидните бюлетини" и всичките щуротии за протестния вот, дето комунистите измислят?!
|
|
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: 7-ми Юни- Евроизборите! Публикувано на: 13 Юни 2009 08:49
Аз незнам защо се правите на големи разбирачи. Гласуваите за някои да не са турците и това е.
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: 7-ми Юни- Евроизборите! Публикувано на: 13 Юни 2009 14:19
Процентите се разпределят по партии само от действителните бюлетини. Ако си отишъл само за да задраскаш бюлетината, си си изгубил времето. Турците и комунистите на това и се надяват - ниска избирателна активност/недействителни бюлетини, защото те си имат твърд електорат (дърти баби и дедовци комунисти-фанатици, гласуващи си по default на всеки избори и роми/турци, подкупени/заплашени от ДПС). Ако се активизира цялото население да гласува, въобще нямаше БСП и ДПС да са водещите политически сили. Пример - ако са гласували само 100 човека в цяла България на тези избори (а останалите са пуснали недействителни бюлетини/не са отишли да гласуват), тези 100 човека са равни на 100 % от гласувалите. Ако 10 човека от тях гласува за <random партия>, то те ще имат 10% от гласовете! Ако пък за теб е яко да чуваш колко са невалидните бюлетини - няма проблем. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: 7-ми Юни- Евроизборите! Публикувано на: 13 Юни 2009 22:03
Да - за турците и комунистите.  Вече го казах в горния пост.
|
|
|
|
 |
Telba
|
 |
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: 7-ми Юни- Евроизборите! Публикувано на: 14 Юни 2009 17:30
High_voltage, ще те разочаровам,но Дюк е прав. Спрямо сегашната система,крайните проценти не са от общите,а действителните гласове. Тоест ако примерно си за сините или герб,но пуснеш "наказателна",това е още един потенциален избирател,който не е гласувал.ДПС и БСП копуват масово гласове,а тези купени / пенсионерски / турски гласове не са наказателни,те са валидни,и се числят към крайния процент.За разлика от твоя,който не е причислен,тъй като няма партия,за която да се числи.
|
|
 |
Mad Hatter
|
 |
|
|
Заглавие: Re: 7-ми Юни- Евроизборите! Публикувано на: 15 Юни 2009 20:13
Не мога да разбера каква е тази работа с НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ ... въздух под налягане. Или си гласувал или не си ... на кого му пука , че пускаш празна бюлетина, нито ще се вземе под внимание нито нищо, просто както казаха по-горе ще влезне в графичката на БСП и ДПС -> "ох още един негласувал, мамин убавец  " ... Просто не ми е ясно, защо вместо да се търсят всевъзможни начини да се "оплачем " от властта не я дадем на хора които въпреки, че крадат могат нещо и полезно да направят. Като искаме да променим нещо стига сме пускали някакви глупави оправдания "няма за кого да гласувам" , да прегледаме обстойно кой какво как и кога е свършил и да си изпълним гражданския дълг на 5-ти. Стига сме обвинявали съдбата, че такива политици ни управляват. Като има хора, които не искат да си дигнат задниците да гласуват или пускат някакви протестиращи празни гласове така ще бъде. От нас зависи не от друг. Затова стига приказки 5 Юли пред урничките 
A.k.A PROTOSOON
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: 7-ми Юни- Евроизборите! Публикувано на: 15 Юни 2009 20:22
High_voltage, това, което лично мен ме дразни... малко, е, че правиш усилие, нещо, което тия поне, които не гласуват, не правят, за да покажеш незаинтересоваността си, кой ще те граби следващите пет години. Надявам се, че поне няма да имаш претенции към властта, защото, видиш ли, все ти било тая. Mad Hatter,  П.П: Ама наистина как така било глас, като е навалиден. Гласът ти също не се зачита. Един вид писал си на контролното, но не си писал по темата, или в твоя случай не си писал нищо. Оценка - слаб. Не си изкарал контролното.
|
|
|
|
 |
Романс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: 7-ми Юни- Евроизборите! Публикувано на: 16 Юни 2009 20:53
На парламентарните баба ми ще гласува за БСП, да я заключа ли ?
___________________________________ .
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: 7-ми Юни- Евроизборите! Публикувано на: 16 Юни 2009 20:54
Романс написа: На парламентарните баба ми ще гласува за БСП, да я заключа ли ? Да.  бтв, ти ли си братът на Ина? 
|
|
|
|
 |
Романс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: 7-ми Юни- Евроизборите! Публикувано на: 16 Юни 2009 20:55
___________________________________ .
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|