Автор |
Съобщение |
BlahBlahBlah
|
 |
В момента играе: с баща ти
|
|
Заглавие: Re: Японците си направиха гигантски Mecha Публикувано на: 11 Юни 2009 18:08
Смърт за японците.
|
|
|
|
 |
dakata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Японците си направиха гигантски Mecha Публикувано на: 11 Юни 2009 18:13
Така се привличат туристи - като направиш нещо което го няма другаде. Само шантави работи правят тия японци. 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Японците си направиха гигантски Mecha Публикувано на: 11 Юни 2009 19:28
BlahBlahBlah написа: Смърт за японците. Смърт за майка ти, идиот такъв.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Японците си направиха гигантски Mecha Публикувано на: 11 Юни 2009 19:41
Хаха. Пилеят си шибаното време и шибаните пари за да правят шибани гигантски кукли! Тия са велики! 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Японците си направиха гигантски Mecha Публикувано на: 11 Юни 2009 19:44
dakata написа: Така се привличат инфантили - като направиш нещо което го няма другаде. Само шантави работи правят тия японци.  фикс'д
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
Squiggles
|
 |
В момента играе: жмичка
|
|
Заглавие: Re: Японците си направиха гигантски Mecha Публикувано на: 11 Юни 2009 19:59
определено са доста амбициозни
___________________________________ pew pew pew
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Японците си направиха гигантски Mecha Публикувано на: 11 Юни 2009 20:03
Дам и дано да си останат такива. : )
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Японците си направиха гигантски Mecha Публикувано на: 11 Юни 2009 20:48
Brain, прекаляваш ..
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Японците си направиха гигантски Mecha Публикувано на: 11 Юни 2009 21:35
Уви, да...  Дано не го баннат заради едната картинка, би било тъпо. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
BlahBlahBlah
|
 |
В момента играе: с баща ти
|
|
Заглавие: Re: Японците си направиха гигантски Mecha Публикувано на: 11 Юни 2009 21:53
Оставете ги тия японски жени бе. Всичко изглеждат еднакво. Има си достатъчно хубави български моми.
|
|
|
|
 |
JFK
|
 |
В момента играе: Mafia.
|
|
Заглавие: Re: Японците си направиха гигантски Mecha Публикувано на: 11 Юни 2009 22:12
Това сигурено е злият брат близнак на педо беър XD.
___________________________________ "I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Японците си направиха гигантски Mecha Публикувано на: 11 Юни 2009 22:15
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Японците си направиха гигантски Mecha Публикувано на: 11 Юни 2009 22:21
Още като видях, че темата е направила три страници и ми стана ясно, че пак е зачепкан спора за японки вс алл. И че някои ще псуват сляпо срещу азиатското, а други ще го защитават. Пак сляпо.
Ботове.
П.П. Епа "играчката" е яка, какво толкова за коментиране има? Темата е направена по-скоро с информативна цел. Японците са нация, която е достатъчно богата, за да може да си позволи да отделя толкова ресурси за чисто културни събития, мероприятия етц. Това, че в България построяването на един такъв мека се счита за прахосничество съвсем не ме ебе.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Японците си направиха гигантски Mecha Публикувано на: 11 Юни 2009 22:31
|
|
|
|
 |
JFK
|
 |
В момента играе: Mafia.
|
|
Заглавие: Re: Японците си направиха гигантски Mecha Публикувано на: 11 Юни 2009 23:09
Japan is over-hyped.Това е просто още една страна.И другите страни имат интересни култури  .
___________________________________ "I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Японците си направиха гигантски Mecha Публикувано на: 11 Юни 2009 23:13
JFK написа: Japan is over-hyped.Това е просто още една страна.И другите страни имат интересни култури  . Така е! Докато ние се хвалим с прекрасното си кисело мляко, ония мизерници японците си мислят, че могат да ни минат с някакви си M1:1 гигантски mecha роботи. Кое е по-яко? Киселото мляко или роботите?!
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Японците си направиха гигантски Mecha Публикувано на: 11 Юни 2009 23:22
Всъщност киселото мляко... и всъщност японците го произвеждат по-добре от нас...
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Японците си направиха гигантски Mecha Публикувано на: 11 Юни 2009 23:31
Сигурно погледна нещата от здравословна, хранително-вкусова гледна точка, но... Няма начин кофа със бяла, гъста, бактерясала каша с кисел привкус да е по-яка от гигантски робот! Представи си ги в битка! Кой ще спечели, а?! Гъндам е по-як! Прощавай. Пристъп на простотия получих. Но ми е любопитно какво е японското кисело мляко. Ти пробвал ли си?  Чак сега се сетих за това! http://www.youtube.com/watch?v=I13Dd3prDZg
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Японците си направиха гигантски Mecha Публикувано на: 11 Юни 2009 23:47
Ами в България не се произвежда истинско кисело мляко... тоест такова, което съдържа само прясно мляко и закваска. В Япония се произвежда, имат си лиценз хората от 1970-та година някъде и си правят. 
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Японците си направиха гигантски Mecha Публикувано на: 12 Юни 2009 01:06
Йогуртооо!!! Жив и здрав да си Ерик!!! :Д Фейвнах си го веднага.  Японка правеща се на българка!! ааа кауаииии !!! >.< :3333 Цитат: Japan is over-hyped.Това е просто още една страна.И другите страни имат интересни култури  . Ти си over-hyped, бе!  едит: моридин, същата ракия си, не се прави
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|