Гипо, по-ми е малко лага, по-бързо вдигам, но в даденият случай не достатъчно бързо за да се отегча,голяма част от итемите се продават в магазините, но дрехите са до нисък сет и JoL,JoS,JoG,JoP не се продават, 98% от играещите са българи и лесно се заформя лафа също е безплатен, а кат ти писне след 2-4 седмици го зарязваш без да те е яд.
В оригиналните сървъри, до колкото имам спомен, рейтовете бяха единици, да ти падне жевел, е все едно дъжд над сахара, да събереш парички и итеми за някой куест, треа си луд да въртиш в машината, щот ще фелне, да не говорим, че на оригиналки, само за да стихнеш до LT и Атланс трябва да играеш поне месец и пак няма да са ти паднали добри итеми, за да не умираш що годе веднага, а после е много тегаво да връщаш експа.
Играла съм и на оригиналката в началото, но просто тя е за нерви и ако искаш да се вциклиш яко, в пиратката е по-скоро за лафа, да се накефиш да извъртиш 50+ броя крила, само за гъдела да си извадиш и такива с лък,рефлект, че и опция и да знаеш, че можеш да видиш на земята 3М пара и да ги подминеш, по простата причина, че ще ги извадиш от 3 гадини ( тука дропа на парите е сравнително висок, за разлика от дропа на итемите), а не за 200 левела. А и както казах, за 3-4 седмици ще направиш герой 300-400 реса, ще се накефиш, че убиваш всички гадове по картата с удър, ще си направиш няколко ПВП-та и ще делнеш играта.
Най-смешното е, че доживях да видя сезон 4, но все още никой не знае за какво служи Рена-та, но пак всички я търсят

ЕДИТ: Играя е само когато съм прекалено ядосана, този тетрис хем не иска мислене, хем иска точно толкова мисъл, колкото да не мисля за нищо друго, а и кат ида в Таркан или ЛТ7 (вече и в Бараките) кат побия 2-3 часа (до седмица - две, зависи колко съм изпушила) гадове и ми мине ядът