Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Отвеждат дете против волята му.
Публикувано на: 31 Май 2009 21:06

Цитат:
София. По-голямата част от участниците в шествието вече напуснаха мястото на протеста, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Около Полското посолство обаче е съсредоточена голяма група от жандармеристи. Посолството е заградено с метални ограждения, но протестиращите не правят опити да преминат през тях. Повечето от участващите в протеста пият бира и от време на време хвърлят празни бирени бутилки към сградата на посолството.
Прави впечатление, че сред дошлите да изразят недоволството си, присъстват и много футболни фенове на възраст под 15 години.
Ралица ИВАНОВА

http://www.focus-news.net/?id=n1194421

Профил

Публикувано на: 31 Май 2009 21:24

:D :D :D

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 31 Май 2009 21:44

Пръч-а се завръща по-тъп от всякога! :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Публикувано на: 31 Май 2009 21:52

The Chameleon написа:
Пръч-а се завръща по-тъп от всякога! :lol:

Що бе? Трол война с идиоти като оня горе винаги е забавна.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 01 Юни 2009 06:36

Пръч написа:
Въпросния коментар се отнасяше за "2 шамара" с възпитателна цел.

...

Единственото, което майката е виновна в случая е, че влачила и бутала децата си, което само по себе си ще им остави "травми" за 3 дена...

Тъп си, та майката си си ебал.
Отказвам се.

Профил ICQ

Публикувано на: 01 Юни 2009 08:17

Профил

Публикувано на: 01 Юни 2009 09:57

Rorschach написа:
Пръч написа:
Въпросния коментар се отнасяше за "2 шамара" с възпитателна цел.

...

Единственото, което майката е виновна в случая е, че влачила и бутала децата си, което само по себе си ще им остави "травми" за 3 дена...

Тъп си, та майката си си ебал.
Отказвам се.

Не съм бе, просто минах твойта на околовръстното докато идвах на работа. Довечера да ме споменаваш с добро, щото хляба дето ядеш е от мене.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Юни 2009 10:15

В крайна сметка Пръч спечели и всички,по познат сценарий,почнаха да го хранят.Иначе клипа,ахахахах,изобщо неми изби на тъжни чувства,точно обратното,селски разправия-смех,а и за децата така е много по-добре,като имат опита да са живели в 2 различни държави,стават много по-умни и израстват по-бързо,а волята на децата,тя е без коментар,просто защото няма абсолютно никакво значение!Примерно аз съм живял 2 години в Сирия без наще,като отивах на там ревах много,като трябваше да се връщам на България,пак ревах много,такаче тва се просто едни детски глупости.Акцентът изобщо не трябва да е върху тях,а върху това как "селския бек"(за той наистина е такъв),направи глупав панаир,който наистина може да повлияе лошо на децата,но и за това се съмнявам.

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 01 Юни 2009 10:37

Да ти го начепрастя и на тебе. Мозъкът явно ви е в повече за сметка на някои други неща. И на двамата боклуци.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 01 Юни 2009 11:13

progata написа:
За децата така е много по-добре,като имат опита да са живели в 2 различни държави,стават много по-умни и израстват по-бързо,а волята на децата,тя е без коментар,просто защото няма абсолютно никакво значение!Примерно аз съм живял 2 години в Сирия без наще,като отивах на там ревах много,като трябваше да се връщам на България,пак ревах много,такаче тва се просто едни детски глупости.Акцентът изобщо не трябва да е върху тях,а върху това как "селския бек"(за той наистина е такъв),направи глупав панаир,който наистина може да повлияе лошо на децата,но и за това се съмнявам.

Ти смяташ, че не си бил травмиран от пътуванията си и заради тях си израсъл по-умен. Аз пък казвам, че тези две травми са допринесли за ниското ниво на интелект, което показа тук.
Промяната на местоживеенето подлага детето на изключително голям стрес. А ти просто си идиот.
Освен това, никак не ти го пожелавам, но ще ми е интересна реакцията ти, ако след като пораснеш имаш и ти деца, и се опитат да ти ги отнемат така. Тогава ше ти видим "селския бек". И на теб, и на смрадливото козленце.

Профил ICQ

Публикувано на: 01 Юни 2009 12:48

http://bgpetition.com/dve-bulgarski-detza/index.html

Не че ще помогне особено..

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Публикувано на: 01 Юни 2009 14:33

:D :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2009 14:32

Rorschach някъв много голям разбирач се извъди.Някъв психолог по детската психика ли си?10-ти клас имаш ли изобщо ми кажи? "Освен това, никак не ти го пожелавам, но ще ми е интересна реакцията ти, ако след като пораснеш имаш и ти деца, и се опитат да ти ги отнемат така. Тогава ше ти видим "селския бек". И на теб, и на смрадливото козленце."

Селските изпълнения са за селските бекове,изобщо вие грам трезво не мислите,в държавата има закони и те трябва да се спазват и двамата имате някакъв проблем близък до тази случка,и го взимате присърце,без да мислите адекватно!Всъщност какво ли се и учудвам,то половин България,че и повече децата са абсолютне не обгрижвани от родителите си,а разводите са масовост.Естествено че ще го взимате присърце,проблемни дечица :). Всъщност тази тема ми мяза малко на темата с бездомните кучета и в двата случея има трезво мислещи хора,но има и такива,които поради някаква нелепа причина са пристрастни и се почва един безкрайно глупав спор,в който нетрезвомислещите хранят останалите,поради липса на каквато и да е аргументация.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2009 14:57

progata написа:
Rorschach някъв много голям разбирач се извъди.Някъв психолог по детската психика ли си?

Чудя се дали да ти игнорирам жалката риторика и да ти призная, че съм студент по психология. Не защитавам бащата, но оправдавам действията му. Защитавам децата. Това, че за да се зачете мнението на детето то трябва да има навършени 10 години не означава, че мнението му, както и психическото му състояние, нямат значение, противно на некомпетентните мнения на теб и твоите крайно нискоинтелигентни съмишленици. Жалката ти опозиция е не само недостатъчна да ме впечатли някак, но и никак не те прави не-чак-толкова слабоумен червей.
Нямам проблем близък до тази случка, но най-адекватното мнение би било точно на човек, който е имал. С други думи, далеч от форумни недорасляци по твое подобие.
А удивителния знак, с който си завършваш поста иди си го заври на майка си у гениталиите, че те е възпитала да си такова бездарно келешче. Макар че едва ли си "на мама детенцето", щом са те запратили цели 2 години на майната си от тях. Вашите не са те обичали много, а? Въпрос на ценности. И липса на такива. Противно на твърдението ти, нежеланите деца не успяват да израснат особено умни. Бъркам ли се, или си жив пример за това?

Още много хляб имаш да ядеш, докато започнеш да критикуваш мисленето ми.
Ако не с предишния, то поне с този си пост се надявам да съм изказал достатъчно ясно становището си относно твърдоглави педерастчета като теб.
Айде, със здраве, и не се напъвай да ми отговаряш. Наистина смятам да спра да си губя времето със тъпи и емоционално инвалидни копелета. Единствено ще изпитам съжаление за децата ти, защото горко му на детето, на което се наложи да нарече теб свой "родител".

Отдадох се на хейт. Стига толкова.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Със самолетчета :)
Публикувано на: 02 Юни 2009 15:23

Хахахахахаха... Напълно подкрепям прогата по простата причина че не съм достатъчно интелегентен да напиша нещо подобно... Но наистина ми беше супер забавно клипчето и жалко че майка ми си е вкъщи, щото щях да го надуя и да си се смея... Просто супер много ме изкефи :lol:

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn

а.к.а. Багериста

Профил

Публикувано на: 02 Юни 2009 15:34

новата малоумна сензация
нямам коментар

Профил

Публикувано на: 02 Юни 2009 15:53

Стига сте се хващали.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Публикувано на: 02 Юни 2009 20:58

moje da otvejdat decata za dobro no prosto taka da doidat i da te vzemat ne e dobre ideq :banli:

Профил

Публикувано на: 02 Юни 2009 21:39

hris96 написа:
moje da otvejdat decata za dobro no prosto taka da doidat i da te vzemat ne e dobre ideq :banli:

Оно,недей да говориш така бе брат.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2009 22:05

Да спри да си губиш времето,хранейки хора,които не позванаш,с този си коментар просто тотално потвърди мнението ми.
"и се почва един безкрайно глупав спор,в който нетрезвомислещите хранят останалите,поради липса на каквато и да е аргументация."

"Ако не с предишния, то поне с този си пост се надявам да съм изказал достатъчно ясно становището си относно твърдоглави педерастчета като теб."-тоест сам признаваш,че воденето на спор за теб се изразява в това да нахокаш другия-селянче!

Учиш за нещо,което по начало грам нете бива!Нека позная уневерситетът е НБУ ХАХАХАХАХА.И всичките тия клишета дето ги учите там са просто експерименти направени преди 20-30 години върхо едни тъпички и малко заоблени дечица от познатата ни USA,да за хора,които да им напишеш Иран върху Австралия и ти вярват,определено един такъв панаир може да им разклати и без това малумната психика.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost