Автор |
Съобщение |
chigot
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Пука ли ви за България? Публикувано на: 28 Май 2009 20:34
Gore Baby Gore написа: chigot написа: Предлагам темата да се заключи, защото простотията започна да се лее, върху гърба на родината ни. Като се почне от аватара ти и се мине през постовете ти - много си прост Хаха, кой го казва, господина живеещ в яма с лайна. Предателска свиньо ти достатъчно умен ли си за да кажеш, че родината ти е лайняна дупка  . Не съм искал да се стигне до това, обаче прекали с остроумията. Айде, поживо- поздраво.
___________________________________ „Фантастиката и фентъзито са като спортен уред за мисълта - не могат да те отведат никъде, но тренират мускула, с който можеш да стигнеш навсякъде.“ Тери Пратчет
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Пука ли ви за България? Публикувано на: 28 Май 2009 20:44
Тоо much agression, chill out... chigot, вярно има простотия, но не можем да си затворим очите, че днес живеем в една яма, старателно изкопана и напълнена от наши мили сънародници. Не можеш да отречеш, че на българите ни е много слабо ангелчето и ни липсва дисциплина, че много по-лесно ни е да съборим бараката на комшията, от колкото да му подадем ръка и да се опитаме да направим нещо заедно. Положението през последните години стана такъв шит, именно защото българите сме като разхайтени хлапетии - много сме послушни като някой ни контролира, а изтърват ли ни от контрол почваме да вършим мизерии и да трошим. Ей точно тоя гаден манталитет мразя в българите и ме е срам, че съм такъв. Не знам как е било преди, все пак съм само на 22, но днес през моите очи виждам това и се срамувам.
___________________________________ Трева в котенцата...
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Пука ли ви за България? Публикувано на: 28 Май 2009 21:43
Дам, доста яко фейлна!  Ама и той фейлна здраво де, споко. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Пука ли ви за България? Публикувано на: 28 Май 2009 22:37
Разбирам хората, които са недоволни от действителността тук и с право се оплакват от държавата ни, но е крайно неприятно да видиш някой да пише че не му пука за Ботев и Вазов защото не са му роднини (Дистърбе, много ме разочарова). В крайна сметка каузата на апостолите не е ли била бъдеще за цял народ, необвързано с чуждопоклонничество и насаждани с насилие вероизповедание и национална принадлежност ? Можете да говорите каквото си искате, но сега никой не отстрелва турците в Родопите които твърдят че са турци, а не българи, за разлика от точно обратната ситуация преди 130 години, когато са ни клали като пилци. Колкото и да е смешно и парадоксално, Левски и Ботев са умрели за да може сега там където са оставили костите си българите да се наричат турци и да строят джамии, а наследниците им да псуват пред вечния си събеседник - салатата и ракията - и после да не правят нищо, пропити от простотия и бездушие. Тук после някой ще напише - "да, пука ми" - веднага след като си даде вота за "Синята Коалиция" или "ГЕРБ", които после без да им мигне окото ще си наемат няколко турски министри, колкото да са в мнозинство.
На хората умрели за да ни има дължим едно - да мислим и най-малкото да се опитаме да съхраним име съществувало 1300 години, име много по значимо от който и да е от нас, а ако силата на противниците му надвишава общите ни усилия да не ни запомнят като като тези които са се предали от глупост и простодушно недоволство.
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
 |
Bagerist0
|
 |
В момента играе: Със самолетчета :)
|
|
Заглавие: Re: Пука ли ви за България? Публикувано на: 28 Май 2009 23:02
Eй, Чигот (или там къвто си), много ще ме накефи да ти кажа че ме дразниш и че искам да отдам своите изпражнения върху твоята тъпа националистическа куха лейка служеща ти за глава. Но няма... За жалост мога само да ти го напиша: ТЪП СИ!
Много нещо се палиш за нема нищо - живеем в дупка с лайна и то само и единствено защото всички хора са нещастници, абсолютно всички! А българите особено! Ето, един прост пример - Египет. Хората са бедни мангали (средна заплата е 60$ месечно) и какво - скъсва си гъза от бачкане и в крайна сметка в пустинята където няма нищо (НИЩО бе да го еба) правят некви градини, некви чудесии... Ние, като супер интеуегентни парчета се опитваме да несерем сичко, да не свършим работата и така... Просто такова отношение като в България не съм срещал на друго място ( а съм ходил на доста места по света). И навсякъде хората поне се опитват да ти помогнат, а не да ти кажат - "ходи у лево, че щи еба майката, щото ме мързи да се движа"
Единственото хубаво нещо на бълхария са ми френдовете и факта че имам кола с която да правя простотийки...
БЪЛГАРИЯ НА САПУН!!!
___________________________________ I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Пука ли ви за България? Публикувано на: 28 Май 2009 23:06
Stan40_San написа: БЪЛГАРИЯ НА САПУН!!! Мамичката ти проста да ебем.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Пука ли ви за България? Публикувано на: 28 Май 2009 23:10
В добавка - американците, които всички обиждаме на глупаци и промити мозъци, имат 5 пъти по кратка история и традиции от нашите, но я уважават и наливат в главите на децата си имената на героите и принципите им от момента в който могат да разберат говорим английски. Не засягам факта, правилни ли са принципите им, какви са били предците им и доколко Америка е обвързана с Израел или масонските ложи ... Просто се замислете как те сами създават американската си принадлежност, как я защитават и какво им носи това. Средностатистическия тъп американец (в крайна сметка и в България и в САЩ мнозинството е изградено от попиващи от телевизора овце) тъне в лайна и гледа НАСКАР, благодарейки на Бога че е роден в Америка, а средностатистическия тъп българин дупчи пътнически билети и псува България че не е станал нещо повече.
Ако нещо трябва да гледаме от тях, то това е гореспоменатото, а не промените в сексуалната ориентация на Линдзи Лоан.
ПС - Станчо, отношението се гради от хората. Като видиш че е грешно се стараеш твоето да е различно. Ако па нещеш, стой си на някое от 200те места дет си бил, ако искаш си земи и френдовете.
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Пука ли ви за България? Публикувано на: 28 Май 2009 23:34
Stan40_San написа: Ние, като супер интеуегентни парчета се опитваме да несерем сичко, да не свършим работата и така... Просто такова отношение като в България не съм срещал на друго място. [...] Единственото хубаво нещо на бълхария са ми френдовете и факта че имам кола с която да правя простотийки... личи ти че си бил навсякъде по света, обрал си всичката възможна олигофрения едит: Ahriman, на мен ли говориш бе ?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Пука ли ви за България? Публикувано на: 28 Май 2009 23:38
Аре пак едно и също стереотипично и малоумно мнение за българите, се едно навсякъде по света хората са добри, честни и безгрешни ангели, които си помагат и се обичат, а па ние сме боклуци сичките.
МАМА ВИ ДА ЕБА ПРОСТА БЕ
п.п. говорех най-вече на багеристо
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Пука ли ви за България? Публикувано на: 28 Май 2009 23:48
Тъпо е да мислиш, че навсякъде по света хората са като в България. Навсякъде по света може би политиците играят двойни игри, някъде и крадат, но в цивилизованите страни преди да крадат гледат да осигурят необходимия жизнен стандарт, който да им осигурява следващия мандат. Само тук е обратното - управлението гледа да краде колкото може докато е на власт и в последствие се сменя със следващото което прави същото - това според мен е квинтесенцията на българския манталитет с най-простия и банален възможен пример.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Пука ли ви за България? Публикувано на: 28 Май 2009 23:57
slim_k написа: Тъпо е да мислиш, че навсякъде по света хората са като в България. Навсякъде по света може би политиците играят двойни игри, някъде и крадат, но в цивилизованите страни преди да крадат гледат да осигурят необходимия жизнен стандарт, който да им осигурява следващия мандат. Само тук е обратното - управлението гледа да краде колкото може докато е на власт и в последствие се сменя със следващото което прави същото - това според мен е квинтесенцията на българския манталитет с най-простия и банален възможен пример. Колкото и да е изтъркан примера, е много верен. То е ясно, че има и качествени българи, но в помията от апатия, агресия, селяндурщина, комплексарщина и шуробаджанащина те се претопяват бавно, но сигурно.
___________________________________ Трева в котенцата...
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Пука ли ви за България? Публикувано на: 29 Май 2009 05:25
@slim_k Баца, имах предвид, че не се гордея от родовата ми принадлежност, защото все още нищо не съм направил. А не че не уважавам апостолите  Кой нормален човек би казал нещо подобно за виновниците за свободата си? Просто мисля, че има още мноооого неща да преживея, видя и свърша преди да си позволя да се възгордея от българското в мен. Чувствам се българин, имам самосъзнанието на българин, просто не се гордея с това, но не се и срамувам. Пък и тук също го има тоя момент с американците, само че малко кривнат... Евтин некачествен алкохол, чалга свърталища и работа "от ден за ден" и явно на някои хора това им стига да са щастливи. Бачкаш на някоя шибана работа за 30 лева на ден, а вечерта ги пръскаш за Флирт и малолетни курвета... Съжалявам, аз не искам такова бъдеще, нито за мен, нито за децата ми.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Пука ли ви за България? Публикувано на: 30 Май 2009 17:04
Failfag posting spree.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Пука ли ви за България? Публикувано на: 30 Май 2009 18:01
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Пука ли ви за България? Публикувано на: 30 Май 2009 19:29
High_voltage написа: slim_k написа: Тук после някой ще напише - "да, пука ми" - веднага след като си даде вота за "Синята Коалиция" или "ГЕРБ", които после без да им мигне окото ще си наемат няколко турски министри, колкото да са в мнозинство.
Кажи ми за кого да гласувам. Въпросът е сериозен. eдва ли би приел мнение от съфорумец и да предприемеш действия заради този съфорумец, но аз примерно бих ти дал пример за кого би могъл да гласуваш. виж, нали има разни нови, свежи лица ? не, не говоря за "новите" бсп-арчета, нито за новите дпс-арчета и разни други (лайн)арчета. предполага се, че има много независими кандидати, за които верно си струва да гласуваш само заради идеите им, които не са като замазващите очите "ние вярваме във вас, повярвайте и вие в нас" или перефразирано, т.е. преведено на КНИЖОВЕН БЪЛГАРСКИ ЕЗИК "излъжете се, за да духате още 4 години". та мисълта ми е просто да се поинтересуваш, да видиш за кого можеш да гласуваш освен за "ясните", да видиш има ли въобще такъв тип, за когото си струва да хвърлиш един глас, даже направо да го жертваш този глас... все има хора, които точно като нас не искат да бъдат целени с лайна, накъдето и да се обърнат. въпроса е да се замислиш, това е същественото на "деня за размисъл", нали ? все пак, ако НИЕ, многото млади хора не правим нищо на изборите, псуваме, мразим и подкрепяме всеки, който с гръмки думи реве "ДЪРЖАВАТА НЕ СТРУВА! ТЕЗИ - ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА! НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ!" и го подкрепяме всячески само и само защото звучи правилно, защото казва точно това, което искаме да чуем, няма да видим накрая нищо добро заради въздържаността си. ти псувай, пък пак иди да пуснеш един глас, бил той и за бай ти Хуйо от село Курляково - по-полезно би било отколкото да си начешем пръстите в 20-страници тема, в която си говорим кое как стояло и кое колко зле било.
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Пука ли ви за България? Публикувано на: 30 Май 2009 19:53
Aз лично ще гласувам за синята коалиция. Не виждам нищо лошо в това. Радвам се че въобще успяха да се регистрират, след като властта направи всичко по силите си да ги спре. Дори и в този си вид, сините все още присъстват в кошмарите на продажните комунисти. Вижте още по темата: http://mediapool.bg/show/?storyid=152755&srcpos=1
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Пука ли ви за България? Публикувано на: 30 Май 2009 20:17
всичките са фъсня и половина
|
|
|
|
 |
progata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Пука ли ви за България? Публикувано на: 05 Юни 2009 23:07
В крайна сметка една държава,за да просперира не е нужно всички да са умни,а само тези,които я оправляват,перфектният пример за това е Юса,а перфектният антипример е България.
___________________________________ BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Пука ли ви за България? Публикувано на: 05 Юни 2009 23:35
Аз съм съгласен с това което написа Ноктурно. Ако в България нямаше постоянно информационно затъмнение по отношение на алтернативите на старите партии и мутренските подлоги като Б.Борисов, може би щеше да намериш за кой да гласуваш. Не знам по-принцип какъв човек си Високоволтов, но запознай се с идеите на по-малко известни сбирки като "Напред" и хората в листите им. Това е една алтернатива според мен, а има и множество други.
А Кафявата Коалиция, докато преследва комунистически призраци все ще е отдолу. Комунисти нема пичове, има вмирисани черва дето карат трамваи и се мъчат да прилапат още некой лев. Има и други още по-вмирисани черва дето някога беха фанали да доят златната крава, изпуснаха я и сега искат още, ама нема толко тъпи дет ше им позволят, освен разни тийнейджърчета наплашени от монархо-комунистическия ислямизъм.
ЕДИТ - За да не си помислите друго ... И аз гласувам против ДПС, но не смятам че правилния път е този на Синята Коалиция. Дори Ники Кънчев успя да забие Мартин Димитров в идеологична безизходица.
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Пука ли ви за България? Публикувано на: 06 Юни 2009 13:56
България над всичко, тъй ли?
тогава утре отидете и гласувайте за АТАКА
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|