Автор |
Съобщение |
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Johnny Bravo The Movie Публикувано на: 22 Май 2009 15:10
пичове, разбрах, че имало игрален филм по тая луда анимацийка, обаче нищо не намирам...ако наистина има нещо такова, дайте линк плс
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Johnny Bravo The Movie Публикувано на: 22 Май 2009 15:22
Ми то май имаше проект за филм и дори спрягаха Скалата за главната роля...ама сигурно са му ударили балтията...
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Johnny Bravo The Movie Публикувано на: 22 Май 2009 16:14
A live-action movie was planned, green-lighted and even did some casting (professional wrestler turned actor The Rock (Dwayne Johnson) was cast as the title character. It was slated for a November 2006 release, but for unknown reasons was canceled. It's unknown if plans will continue at all with the movie or not.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Johnny Bravo The Movie Публикувано на: 22 Май 2009 16:19
СКАЛАТА - ДЖОНИ БРАВО, АХАХАХАХАХ :ДДДДД
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Squiggles
|
|
В момента играе: жмичка
|
|
Заглавие: Re: Johnny Bravo The Movie Публикувано на: 23 Май 2009 11:53
Според мен ако проекта се осъществи, ще е пълна боза. JB си е класика като анимация, който и да изберат за главен герой ще бъде дебилно, просто няма как да пресъздадът този култов персонаж.
___________________________________ pew pew pew
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|