Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Водили ли сте полов живот ?
Публикувано на: 20 Май 2009 10:31

Ahriman
Цитат:
Не разбрах защо почнахте гейовете ?

Щото на някого трябва да си изкарам гнева естествено...пък и са си го заслужили...

Профил

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 20 Май 2009 10:59

Андрей, звучиш все едно целта на съществуването ти е да правиш секс.

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 20 Май 2009 11:36

Не е ли такава ултимативната цел на човечеството? Продължаване на човешкия род и тем подобни...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Май 2009 11:45

Не, целта е да се прави пачка 8).

Профил

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 20 Май 2009 11:53

Max Payne написа:
Не е ли такава ултимативната цел на човечеството? Продължаване на човешкия род и тем подобни...

Не се чувствам като шибано животно, чиято цел е да порастне, да ебе и да отгледа отрочета, след което да си умре, за да има повече място за тях. Това ли ви е мисията? ХахахахахххАХХАХх :lol: :lol:

Хората могат да изпитват удоволствие от живота, това гледам да правя. Пиянската друбина - кеф. Хубава книга - кеф. Секс - кеф. Компютърни игри, филми, да си изпукаш гърба, да нахраниш някъв, дето лети нависоко, да се метнеш с засилка в леглото след тежък ден, да се изтропаш злобно, след като си стискал последните 5-6 часа, Левски шампион, да видиш стар приятел, да гледаш от терасата люта буря - КЕФ. Всичкото. И повечето е доста достъпно. Кефете се.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 20 Май 2009 12:03

Изумително е как доминиращото човечество с всичките си сложни обществени структури непреодолимо се води от хормонален ръш, предизвикващ неконтролируемо желание да си навреш пишката някъде и да извършваш рефлексни движения с таза си.
А още повече ме изумява факта, че въпреки привидната си интелигентност, огромна част от хората даже осмислят живота си с това. :)

Дарвин право ви е говорил, ама вие упорито и твърдоглаво сте си вярвали, че Господ ви е създал, за да се ебете. :roll:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 20 Май 2009 13:02

indigo написа:
Max Payne написа:

Не се чувствам като шибано животно, чиято цел е да порастне, да ебе и да отгледа отрочета, след което да си умре, за да има повече място за тях. Това ли ви е мисията? ХахахахахххАХХАХх :lol: :lol:

Хората могат да изпитват удоволствие от живота, това гледам да правя. Пиянската друбина - кеф. Хубава книга - кеф. Секс - кеф. Компютърни игри, филми, да си изпукаш гърба, да нахраниш някъв, дето лети нависоко, да се метнеш с засилка в леглото след тежък ден, да се изтропаш злобно, след като си стискал последните 5-6 часа, Левски шампион, да видиш стар приятел, да гледаш от терасата люта буря - КЕФ. Всичкото. И повечето е доста достъпно. Кефете се.

Значи твоята мисия в живота е удоволствието от мига ? Аз не бих нарекъл хедонизма мисия...

Профил

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 20 Май 2009 14:03

Поздравления, за пореден път не си разбрал и дума от това, което съм написал

Профил

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 20 Май 2009 14:34

Кой изобщо ти говори за мисии бе... Осъзнай се бе!

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 20 Май 2009 14:36

Оставете момчето да се похвали, че знае какво е "хедонизъм" бе! :lol:

Профил ICQ

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 20 Май 2009 14:48

Abendmann написа:
Значи твоята мисия в живота е удоволствието от мига ? Аз не бих нарекъл хедонизма мисия...

А каква е твоята мисия, сектантче??

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Публикувано на: 20 Май 2009 14:51

The Chameleon написа:
А каква е твоята мисия, сектантче??

Завръщането на Ctulhu в материална форма?

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 20 Май 2009 15:22

Не се ебавайте с хедонизма, че ще ви еба аз. :Р

Ся, ако хората, според които да правиш някакви действия с противоположния пол са загуба на време и ужасни, и нямало смисъл да се чукат 50 жени(помня че видях такава цифра някъде)нека ви кажа, че секса като цяло е ползотворен за вас самите. Във физически аспект, в социален, в психологически. Ако щете правете го за едното самочувствие, защото никой не обича да наема тихи, плахи, несмеещи да кажа каквото и да е било хора на работа(освен ако не сте някъв РС плъх, и никой не тярбва да говори с вас и без тва). По някое време ще почне да ви теразае яко, да ви се бърка все повече и повече в живота. Не е хубаво така. И не слагайте ебането с пиенето на едно ниво.

Алсу, защо според теб винаги общество е виновно, за това че ти си станал такъв и, че никой не те разбира. аре стегни са. кви са тия лайна. сми, ако ти е кеф да си предимно асоциален, зле изглеждащ, вглъбен, некомуникативен и ред други такива неща, ок, но не ги прокламирай като верни.

Профил

Публикувано на: 20 Май 2009 17:05

андрей ,
макар и да се праиш на осъзнал някой неща, не забравяй откъде си тръгнал.. доста хора сме чели разказа ти и типичните ти АФЦ стадии. Хубаво е да се чете, включително и това, което ти си прочел.

Успех, все пак. Интересно е това, с което си се захванал.

пп
досега никога не съм забелязвал колко явно налагаш гледната си точка, просто щот никъв ме няма по политическите теми.. са ми стават ясни доста неща :-)

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Публикувано на: 20 Май 2009 18:26

AlShu написа:
MetalGearRex написа:
AlShu, погледни си дефиницията за "метросексуалност"! Ще останеш учуден, че няма нищо общо с хомосексуалност

Искаш да кажеш, че такива понятия, като бисексуалност, женственост и готовност както да ебеш така и да те ебат, нямат нищо общо с хомосексуализма..."ааа, той не е гей, защото от време на време го прави и с жени"...верно ли?

Любимата нам уикипедия написа:
Метросексуалност (стил Метро) е обществен феномен, стил на живот, който се разпространява сред младите мъже под влияние на съвременната масова култура.
Определена роля за такъв стил на живот играе концентрирането на вниманието върху собствения външен вид, модата, използването на козметика, търсене на атрактивност и индивидуално излъчване. Тези качества обикновено се свързват с женствеността или с външните прояви на явните гейове, но метросексулността не е сексуална ориентация.
Метросексуалните мъже ценят и проявяват такива качества, като чувствителност, деликатност и склонност към емпатия. Те отделят специално внимание на изкуството и хуманитарните науки, а спортната им активност няма за цел постигането на голяма мускулна маса, а е средство за поддържане на кондиция.
Терминът метросексуалност е използван за първи път от фейлетониста Марк Симпсън, като описание на мъжа, обитаващ големия град, консуматор на продуктите на известните козметични фирми и на дизайнерите на облекла. В съвременното разбиране за метросексуален мъж, това е мъжът, който използва само маркова козметика и парфюми, често се възползва от услугите на маникюрист, често обезкосмява цялото си тяло.
Пример за метросексуален мъж са редица известни личности: футболистът Дейвид Бекъм, актьорите Том Круз, Брад Пит и много други.

Както виждаш, тук НИКЪДЕ метросексуалността не се отъждествява за хомосексуалност, а дори напротив - разграничава се изрично.

Андрей, все още чакам да ми кажеш необходимата бройка за да се чувствам пълноценен човек!

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 20 Май 2009 18:58

Да се уточним, аз изказах мнение, че това е ултимативната цел на човечеството, а не мойта. Аз към човешкото общество (все още) не се числя.
И сега да не тръгнете да разтягате локуми по отношение на изказването ми, както и някакви нападки/ебавки. Много добре си знам, че съм задръстен асоциален тип, и че 90%(по-добрата част) от хората не мислят като мен.

Профил Skype

Публикувано на: 20 Май 2009 21:31

Ахм , нека помислим майките и бащите са родени и са Ви родили . Вижте коя е целта , а другото примерно да откриеш нещо или да направиш това е обикновенна част от живота . Ако не забелязвате дори и изследователите имат деца и правят секс , просто това е смисъла на човека да има потомство , което може би да бъде по-умно , по-красиво донякъде и др. качества да има . За 1 седмица ще бъде изчетена една книга от 300 000 човека , а за 1 седмица 5 000 000 ще правят секс .
Добре добре , може би секса не е най-важното , ми вие що не сте хемафродити , точно това е смисъла на живота да правиш потомство с другия пол , има някакви издънки гейове , дето не знам за какво живеят ! Моето мнение е това .

Профил Skype

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 20 Май 2009 21:32

Eй, получи се много интересна тема. Даже много по-смислена от повечето политически теми в които обикновено се включвам. Сега искам да кажа, че не целя да обидя никого. Не искам да си налагам мнението или нещо такова. Все пак всеки си решава как да живее. Въпроса е че на мен самия ми помогнаха навремето та за това...

Сега по ред на номерата:

Орк-Паладин написа:
Цитат:
Андрейчо,мълчи бе дебил,пич си ама супер яко ме издразни тука.Видел нашия в някъв долнопробен сайт как се зарибяват момичета,запознал се с 3,2 от които му били шамар 3тата била мъж и са ми се кефи и ми разправя ако не еба до 16 ще си остана пълен фейл в живота.Еми,еби си майката.

Ти на колко години си ебал?На 20?Та затова сигурно ми разправяш от личен опит щото знаеш.

В интерес на истината, някъде към 20-тата си година осъзнах, че се движа в погрешна посока. Истината е че тези сайтове, книги, филми и прочее по темата си съществуват, и въпреки това хората не само в този форум а и навсякъде около мен в повечето случай продължават да действат погрешно. Включително говоря за хора С гаджета, които си мислят че са си решили проблема. Сайтовете, книгите и др. могат да са ти от полза само ако един ден се събудиш, плеснеш се по челото и осъзнаеш, че последните 20 години от живота ти са безвъзвратно пропиляни. Тъжно но факт. Няма как пак да си на 16, да се върнеш в училище и... нали. Обаче все още може да обърнеш нещата в твоя полза.
Тук правя прелюдия към мнението на Random Idiot:

Цитат:
андрей ,
макар и да се праиш на осъзнал някой неща, не забравяй откъде си тръгнал.. доста хора сме чели разказа ти и типичните ти АФЦ стадии. Хубаво е да се чете, включително и това, което ти си прочел.

Успех, все пак. Интересно е това, с което си се захванал.

Прав си, аз не отричам, че съм минал през стадия на АФЦ. Даже през по-голямата част от живота си съм бил именно такъв. Ако бях от тези дето никога не са имали проблем с жените, може би нямаше да осъзнавам важността на този проблем.

Warbringer:
Цитат:
Андрей, звучиш все едно целта на съществуването ти е да правиш секс.

MetalGearRex:
Цитат:
Андрей, все още чакам да ми кажеш необходимата бройка за да се чувствам пълноценен човек!

Тук ще си позволя да цитирам преподавателя си по неврофизиология, който казва така:
"Сексът е като храната за човек. С тази разлика, че без храна може да се издържи максимум 50 дни, докато без секс-цял живот."
Надявам се че разбирате смисъла на тази крилата враза :D

В заключение мога да кажа, че подкрепям напълно мението на Omega-x. Глупаво и си е чиста проба оправдание, от страна на някои хора да слагат половия живот на едно ниво с разни забавления, компютърни и игри и др. такива.

Все пак, искам да кажа, че така или иначе всеки си има гащи и...сещате се, така че не съдя никого, нито искам да си налагам мнението или нещо такова.

Пиис!

Профил ICQ

Публикувано на: 20 Май 2009 21:57

:D :D :D

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 20 Май 2009 21:58

top gum написа:
:shock: АФЦ? Може ли кратка дефиниция, ако не е прекалено, че ми стана едно любопитно.

Away from keyboard, tard.

--

:shock: :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost