Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Diablo III казус?
Публикувано на: 07 Яну 2014 12:24

Вчера ми се случи нещо много странно.
Преди година реших да пробвам най-накрая Diablo 3, но не ми се даваха пари за чисто ново копие и затова си купих батълнет акаунт от един човек. Сменихме пароли и имейли на акаунта, играта си е легално активирана, всичко точно!
На акаунта имаше само един Барбериън 25ти левел. Играх квото играх, имах два героя - Уизард и Демон хънтър, после ми писна да играя и я зарязах.
Вчера инсталирам играта, пускам я и гледам Барбериъна станал 34ти левел, моите герои ги няма и има още един направен герой Уич доктор 9ти левел. С две думи: някой е играл (WTF?).
Въпросът ми е: някой ми е хакнал акаунта или просто стария собственик е намерил начин да влиза през него и да играе?

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Diablo III казус?
Публикувано на: 07 Яну 2014 13:04

Има тема за диабло 3 малко по-надолу, но все пак - и двете неща са възможни. Той съвсем спокойно може да е писал на съпорта, да им е предоставил cd-key, дата на регистриране и каква ли не още информация за акаунта и по този начин да му го върнат.
Това, което ме озадачава е, че не си е сменил паролата. Не вярвам някой да ти хакне акаунта и да ти остави паролата.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Яну 2014 15:13

Хммм. Дори и да е писал на съпорта и да са му генерирали нова парола, как играем през един и същ акаунт с различни пароли, по-важното - с различни мейли? Има ли начин как да разбера дали е влизано в акаунта от различно IP? И изобщо някакво history, статистика, дати на игра итн? В Самата игра при менюто с героите имаше нещо като chart колко е играл потребителя с различните класи герои. И в този чарт сега няма инфо за моите герои, а преди имаше. Много странно.
Иначе много цигански номер, ако наистина е писал на съпорта...

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Яну 2014 15:20

Ами щом няма такъв чарт, вероятно от близард са направили някакъв вид бекъп на акаунта в следствие на това, че той им е писал. Странна работа.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Яну 2014 17:24

Хмммдаа! И аз сега забелязах, че има някакъв проблем и предполагам, че е от батъл нет-а. В диаблото имам един Уизард на 60-ти левел и сумати дръги герои на по ниски, но сега като влезнах да провера, след като прочетох темата, ми показа че имам първи левел барбериан... приятелската листа ми е изчистена също така... :P някво Да фък момент.... Не мисля че са ме хакнали тъй като WoW-а ми е на същия акаунт а като си влеза там всичко ми е окау. Също така като си влезна в акаунта в профила ми в батулнет си ми показва всички герои здрави и читави.... Предполагам, че нещо се е бъгнало по батълнет-а... репортни го може да го оправат или поне виж какво ще ти отговорят.

Като цяло покупките на батълнет акаунти днешно време си е леко нож с две остриета трябва много да внимаваш защото собственика на акаунта след време много лесно може да докаже, че той е оригиналният собственик на акаунта... да каже, че си го хакнал и близард да му го вътнат и ти да го отнесеш. ;)

Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Яну 2014 18:26

Благодаря за съветите! Ще имам едно на ум вече.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Яну 2014 19:48

Мда видях къде е проблема! Смени си gateway-a на играта обратно на EU явно от някой скорошен пач са ги ресетнали на дефоултните настройки. ;)

Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.

Профил

Latinica
Аватар
Публикувано на: 07 Яну 2014 20:01

battle.net-a e skandalno schupen

men lichno prez 2-3 logvaniq v wow-a mi pokazva che sym sys starter edition i me podkankva da updatena na MoP, pri polojenie che si imam absoliutno vsichko nujno

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Яну 2014 01:38

Пък в диабло решиха да махнат аукциона, защото така и не можаха да се справят с бъговете и експлоитите. Ама го представиха сякаш мислят за играчите и затова махат и голд АХ хахаха

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost