Автор |
Съобщение |
bushido
|
 |
|
|
Заглавие: Diablo III казус? Публикувано на: 07 Яну 2014 12:24
Вчера ми се случи нещо много странно. Преди година реших да пробвам най-накрая Diablo 3, но не ми се даваха пари за чисто ново копие и затова си купих батълнет акаунт от един човек. Сменихме пароли и имейли на акаунта, играта си е легално активирана, всичко точно! На акаунта имаше само един Барбериън 25ти левел. Играх квото играх, имах два героя - Уизард и Демон хънтър, после ми писна да играя и я зарязах. Вчера инсталирам играта, пускам я и гледам Барбериъна станал 34ти левел, моите герои ги няма и има още един направен герой Уич доктор 9ти левел. С две думи: някой е играл (WTF?). Въпросът ми е: някой ми е хакнал акаунта или просто стария собственик е намерил начин да влиза през него и да играе?
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Diablo III казус? Публикувано на: 07 Яну 2014 13:04
Има тема за диабло 3 малко по-надолу, но все пак - и двете неща са възможни. Той съвсем спокойно може да е писал на съпорта, да им е предоставил cd-key, дата на регистриране и каква ли не още информация за акаунта и по този начин да му го върнат. Това, което ме озадачава е, че не си е сменил паролата. Не вярвам някой да ти хакне акаунта и да ти остави паролата.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
bushido
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Diablo III казус? Публикувано на: 07 Яну 2014 15:13
Хммм. Дори и да е писал на съпорта и да са му генерирали нова парола, как играем през един и същ акаунт с различни пароли, по-важното - с различни мейли? Има ли начин как да разбера дали е влизано в акаунта от различно IP? И изобщо някакво history, статистика, дати на игра итн? В Самата игра при менюто с героите имаше нещо като chart колко е играл потребителя с различните класи герои. И в този чарт сега няма инфо за моите герои, а преди имаше. Много странно. Иначе много цигански номер, ако наистина е писал на съпорта...
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Diablo III казус? Публикувано на: 07 Яну 2014 15:20
Ами щом няма такъв чарт, вероятно от близард са направили някакъв вид бекъп на акаунта в следствие на това, че той им е писал. Странна работа.
|
|
|
|
 |
Gawayn
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Diablo III казус? Публикувано на: 07 Яну 2014 17:24
Хмммдаа! И аз сега забелязах, че има някакъв проблем и предполагам, че е от батъл нет-а. В диаблото имам един Уизард на 60-ти левел и сумати дръги герои на по ниски, но сега като влезнах да провера, след като прочетох темата, ми показа че имам първи левел барбериан... приятелската листа ми е изчистена също така...  някво Да фък момент.... Не мисля че са ме хакнали тъй като WoW-а ми е на същия акаунт а като си влеза там всичко ми е окау. Също така като си влезна в акаунта в профила ми в батулнет си ми показва всички герои здрави и читави.... Предполагам, че нещо се е бъгнало по батълнет-а... репортни го може да го оправат или поне виж какво ще ти отговорят. Като цяло покупките на батълнет акаунти днешно време си е леко нож с две остриета трябва много да внимаваш защото собственика на акаунта след време много лесно може да докаже, че той е оригиналният собственик на акаунта... да каже, че си го хакнал и близард да му го вътнат и ти да го отнесеш. 
___________________________________ Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.
|
|
|
|
 |
bushido
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Diablo III казус? Публикувано на: 07 Яну 2014 18:26
Благодаря за съветите! Ще имам едно на ум вече.
|
|
|
|
 |
Gawayn
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Diablo III казус? Публикувано на: 07 Яну 2014 19:48
Мда видях къде е проблема! Смени си gateway-a на играта обратно на EU явно от някой скорошен пач са ги ресетнали на дефоултните настройки. 
___________________________________ Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Diablo III казус? Публикувано на: 07 Яну 2014 20:01
battle.net-a e skandalno schupen
men lichno prez 2-3 logvaniq v wow-a mi pokazva che sym sys starter edition i me podkankva da updatena na MoP, pri polojenie che si imam absoliutno vsichko nujno
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Diablo III казус? Публикувано на: 08 Яну 2014 01:38
Пък в диабло решиха да махнат аукциона, защото така и не можаха да се справят с бъговете и експлоитите. Ама го представиха сякаш мислят за играчите и затова махат и голд АХ хахаха
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|