Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G
Публикувано на: 19 Мар 2011 19:49

Е, ти винаги трябва да се абстрахираш че това все пак си е "детско" :) Аз преди няколко дни бях хванал завръщането на скалата и като му чух речта, щях да се гръмна.
Ама просто си е яко :lol:

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 19 Мар 2011 19:54

кеч > аниме, сериали, риалити

Профил ICQ

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 19 Мар 2011 20:23

На мен пък самите караници са ми по-интересни от боевете, които ми идат много fake and gay, дори ме дразнят на моменти. Вероятно защото съм повече mma фен (което ми идват единствнео gay на моменти :oops: ).

Профил Skype

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 19 Мар 2011 21:07

TNA-а е по-як, поне в момента, въпреки че и там сценария яко издъхва, поне темпото на битките е осезаемо по-високо отколкото в WWE.
При тия, последните, не ме кефи, че почнах да си връщат старите звезди, което само означава, че са съвсем безидейни.
То не бяха Букър,Дизел,Скалата,Триш, сега и Ледения... еми тъпо :?

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 19 Мар 2011 21:33

Има нещо вярно, че в завръщането на старите звезди някак си освен сантименталната част направо си издиша.
Помня как след контузии се завръщаха преди - Трите Хикса пребиваше някой с чук, Ледения унищожаваше с кран лимузината на Макмеън и т.н.
Липсва интригата - особено ми харесваше момента, когато Шейн и Стефани Макмеън разцепиха федерацията на две.
Липсват задкулисните сцени - някои от тях бяха особено комични.
Липсват отборите по двойки като Hardy, Dudley, Edge&Christian, както хардкор мачовете и състезателите там, които бяха едни от най-култовите.
Липсват епичните съперничества, намесвания и най-вече хъса за спечелване за титлите. Сега имам чувството, че кечистите ги интересува всичко друго, но не и титлата, която би трябвало да е и най-висшия стремеж на състезателя. Сега шампион е някакъв дебил и мачове за титлата има не повече от 5-6 пъти годишно, като споменатия дебил защитава титлата си по единтичен начин - партньорът му разсейва съдията, прави някаква шашма и това е - общо взето много сухо и педантично.
Честно казано, от време на време гледам кеча и определено ми е писнало да гледам Джон Сина-любимецът-на-децата и тези смешници Нексъс, които си вонят на зле скалъпен сценарий - много долнопробен римейк на NWO, The Radicals, D-Generation X и други подобни формирования, обиращи освиркванията на дечицата от публиката.
Определено подкрепям мнението, че в известна степен в WWE като цяло има доста посредственост, но смятам, че във всяка една идея има криза и застой и че това е нещо временно.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 19 Мар 2011 21:53

дъдлитата бяха най-най великото нещо, което може да се случи на 1 ринг

брат ти разкрачва някой върху маса и ти му скачаш от 3 метра с глава върху ташаците...колкото и да го репетираш, това е най-здравия завършващ удар евър...

аз мисля, че старите звезди си бяха по-хардкор някак си, по-селски по някакъв начин, и според мен точно това виждат феновете като застанат до някой обезкосмен пич,който се бие гелосан...
гробаря си паркира мотора пред публиката, удря се в него от време на време, ледения ги пръска с бира и се припадат... по истинско е някво ддз

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 19 Мар 2011 21:54

Копелета, напих се с блъди мери на шотове, правено от баща ми :lol: Обичам ви!

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 19 Мар 2011 22:00

http://www.youtube.com/watch?v=DsxDd-0J77U

култа !
и ренди ортън какъв е смотан тука :lol:

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 19 Мар 2011 22:10

Till Lindemann написа:
дъдлитата бяха най-най великото нещо, което може да се случи на 1 ринг

брат ти разкрачва някой върху маса и ти му скачаш от 3 метра с глава върху ташаците...колкото и да го репетираш, това е най-здравия завършващ удар евър...

аз мисля, че старите звезди си бяха по-хардкор някак си, по-селски по някакъв начин, и според мен точно това виждат феновете като застанат до някой обезкосмен пич,който се бие гелосан...
гробаря си паркира мотора пред публиката, удря се в него от време на време, ледения ги пръска с бира и се припадат... по истинско е някво ддз

Старите звезди бяха Светкавицата, Хълк Хоган & Co.
Скалата, Трите Хикса, Ледения и тези от тяхното поколение просто успяха да напипат най-правилния баланс между имидж и присъствие на ринга - хем колоритни и интересни, хем не бяха някакви лъскави лигльовци като Ренди Ортън (макар че точно тоя не беше баш такъв), Рей Мистерио, Сина и другите, че не ги помня.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Мар 2011 22:50

светкавицата, хълк хоугън, андре гиганта са били звезди преди ние да сме били родени сигурно

рей мистерио пък е най-тру от всички други кечисти в момента, тва не е кеч, ми Lucha libre <3

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 19 Мар 2011 22:54

Мда, а Скалата, Ледения, Трите Хикса etc. са от началото на 90-те, което дефакто ги прави звездите на нашето време. Не знам, Морко може да е живял преди това и да е гледал Хълк Хоган и Светкавицата :D

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Публикувано на: 19 Мар 2011 22:55

Андре гиганта е невероятен и е наполовина българин май :D

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 19 Мар 2011 23:08

AcTivE написа:
Има нещо вярно, че в завръщането на старите звезди някак си освен сантименталната част направо си издиша.
Помня как след контузии се завръщаха преди - Трите Хикса пребиваше някой с чук, Ледения унищожаваше с кран лимузината на Макмеън и т.н.
Липсва интригата - особено ми харесваше момента, когато Шейн и Стефани Макмеън разцепиха федерацията на две.
Липсват задкулисните сцени - някои от тях бяха особено комични.
Липсват отборите по двойки като Hardy, Dudley, Edge&Christian, както хардкор мачовете и състезателите там, които бяха едни от най-култовите.
Липсват епичните съперничества, намесвания и най-вече хъса за спечелване за титлите. Сега имам чувството, че кечистите ги интересува всичко друго, но не и титлата, която би трябвало да е и най-висшия стремеж на състезателя. Сега шампион е някакъв дебил и мачове за титлата има не повече от 5-6 пъти годишно, като споменатия дебил защитава титлата си по единтичен начин - партньорът му разсейва съдията, прави някаква шашма и това е - общо взето много сухо и педантично.
Честно казано, от време на време гледам кеча и определено ми е писнало да гледам Джон Сина-любимецът-на-децата и тези смешници Нексъс, които си вонят на зле скалъпен сценарий - много долнопробен римейк на NWO, The Radicals, D-Generation X и други подобни формирования, обиращи освиркванията на дечицата от публиката.
Определено подкрепям мнението, че в известна степен в WWE като цяло има доста посредственост, но смятам, че във всяка една идея има криза и застой и че това е нещо временно.

Прав си но тогава го нямаше тоя рейтинг за това беше лудница. Сега е PG, и да не го приемат offensive децата и вече няма кръв, няма Tornado отборни мачове където се млатят всички на веднъж, преди имаше мачове с маси редовно, абе знаеш как. От както станаха толкова лайна рейтингите и всичко се насра. Тва е сякаш сега да видим нов Кармагедон - няма брат.

А който каза че Ренди Ортън е смешен....... Той е една от водещите звезди,и като цяло един от най бруталните персонажи, The Legend Killer и сега The Viper Хищника. Супер добре е направен.

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 19 Мар 2011 23:30

denik написа:
Мда, а Скалата, Ледения, Трите Хикса etc. са от началото на 90-те, което дефакто ги прави звездите на нашето време. Не знам, Морко може да е живял преди това и да е гледал Хълк Хоган и Светкавицата :D

Е не сте ли гледали записи, има из тубата.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Мар 2011 23:34

High_voltage написа:
копелета, намерете ми плс онзи епичен мач за титлата по двойки от 2001-ва - 2002-ра, дето се биха четири двойки и титлата беше окачена на 6 метра над земята

имаше стълби, столове, всичко, и накрая май спечелиха братята харди, като единия се докопа до титлата, а после се размаза от върха на стълбата върху тялото на един от лошите дето беше на маса

култ!

Сетих се за кой мач говориш но тоя е много по бесен http://www.youtube.com/watch?v=jetveIs18e8 освен тва и напрайха 3D на Лита, Джеф Харди получи копие у въздуха и се унищожи от най високата стълба.

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2011 00:02

Chris Jericho & Chris Benoit vs The Hardy Boyz vs The Dudley Boyz vs Edge & Christian TLC Part 1 : http://www.youtube.com/watch?v=aWDnwMm6 ... re=related

Edge, Christian, Triple H, Stone Cold vs Kane, Undertaker, Hardy Boyz - 23/4/2001 - Part 1 http://www.youtube.com/watch?v=_sahH2Cr4cc

:D

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2011 00:31

Lyoto Machida копелета - трябва да му сложат снимката до речниковата дефиниция на думата dodge!!!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2011 01:42

Lich King написа:
А който каза че Ренди Ортън е смешен.......

не бе, не съм казал, че е смешен, просто викам че 2004-та е беше мижитурка още, сега е много по-бедес и сърдит.

сега еквивалента на кърт енгъл е оня лумпен МИЗ , дето не знам кво го бутат насекъде и му дават да взима титлата :D

крис беноа беше машина, ма му избиха чевиите и си утрепа семейството

иначе и по-дъртия кеч съм гледал, по не помня кой канал, даже още когато Мик Фоли беше Джак Кактуса ( ? ) :o

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2011 02:34

Той на времето беше в Еволюция където те го учиха как да е про, туй унуй, за тва беше смешка. А иначе да Миз си е палячо, той от дебюта до сега е един голям цървул. Мене ме е яд че Джон Сина тръгна в обратна посока. На времето беше Heel, тоест лош и бедес http://www.youtube.com/watch?v=DqlqA9XXup8 и до преди няколко години когато беше Marine ерата, там беше края, след това пропадна.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2011 08:17

Ама то сериозна дискусия стана. :lol:

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение