Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Помогнете за избирането на подарък.
Публикувано на: 05 Фев 2008 10:24

Pennуwise написа:
препейд карта за уоу..

:!:

Профил

Аватар
В момента играе: шах
Публикувано на: 05 Фев 2008 17:08

Ами тогава ще си направиш подаръка сам за себе си... отиваш в кварталното магазинче и си купуваш една загорка (казвам Загорка, щото тя ми е любимата) купуваш ама амбалаж - стъклена демек ;) ... след това оиваш до книжарницата и купуваш една... значи ако ще е за момче синя, ако за момиче розова РУНТАВА ПАНДЕЛКА и сръчно я ЗАЛЕПЯШ невръстно (казвам невръстно, за да изглежда по-романтично като го поднасяш) за гърлото на Загорчицата --- влизаш в заведението, където ви е срещата и го поднасяш елегантно и задължително със целувка (все пак поднасяш подарък)... аз като го направих дори барманката дойде да ме похвали, че такова до сега не е виждала... като дойде момента за отваряне на биричката най-добре я отворете заедно (поне така ще настояваш) и след това трябва да я изкъркате двамата... :) при мен последвалия ефект беше любов... ама момичето ми поне си падаше по бира... :P Успех в избора все пак... :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 05 Фев 2008 18:25

залепих таз панделка точно под гърлото на шишенцето, т.е. в най-тясната част. Нарочно я залепих с тиксо, ама така небережно, все пак не трябва да изглеждаш смешно влюбен или пък болен романтик, а по-скоро непокис, който обаче знае какво иска... не съм махал никакви етикети - направо купено шише от магазина за 75 ст и така, скалъпих го тоз "подарък - изненада" точно за 5 мин. :) (мн ме е яд значи, че не мога да покажа снимка - наистина беше мн оригинално... мн съм тъп значи)

Профил ICQ Skype

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 05 Фев 2008 21:43

Кардинале, наиситна добра идейка :D
бтв баща ми беше подарил на един колега хубаво опакован с червена панделка компот от праскови :lol:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 05 Фев 2008 21:48

Защо не бидон зеле с маркуч играещ ролята на панделка? Това звучи добре ако момичето обича да яде зеле

Профил

Аватар
В момента играе: Knight online
Публикувано на: 05 Фев 2008 22:31

То ако става за Готени подаръци, преди няколко години аз, Попа и Ундед Дюд, подарихме на един общ познат 2 компота, една чиния с 2 шоколадови кифли(имахме си закачка на тема кифли :P ) и 1 тухла 4-ка, за да не му е самотно на телефона му. ^^ Получихме добре опулен поглед на шок и изненада :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Фев 2008 22:35

IceQueen написа:
То ако става за Готени подаръци, преди няколко години аз, Попа и Ундед Дюд, подарихме на един общ познат 2 компота, една чиния с 2 шоколадови кифли(имахме си закачка на тема кифли :P ) и 1 тухла 4-ка, за да не му е самотно на телефона му. ^^ Получихме добре опулен поглед на шок и изненада :D

... и ви е махнал от завещанието :Д

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 05 Фев 2008 23:32

Е, все пак да влезеш в елитна кръчма (вярно, че това е кръчма в Русе) и да подариш бирено шише Загорка с розова панделка на най-желаната дама в заведението си е чисто предизвикателство, според мен си е лично изкушение, защото аз обожавам приключенията... не е все пак като буркан с компоти от дюли или вишни в домашна обстановка си е чисто съблазняване от моя и от нейна гледна точка... :) Радвам се, че поне на някои от вас, ако не на повечето ви хареса моята оригинална идея може да послужи в реалния живот... повече не мога да помогна... само едно ще ви кажа - не се правете на ПУ*КИ пред самите ПУ*КИ и ще спечелите мн повече от това да сте някви навни романтици и да страдате след 2 или 3 месеца, щото ващо либе ви е оставило, заради някъв путьо, щото той и подарил шоколад с панделка, а не целувка без панделка и т.н... моля ви бъдете симпатяги и пичове без мн мн задъжки... моля... :) Бира рулез... (с извинение за правописните и за пунктуационни грешки...)

Профил ICQ Skype

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Публикувано на: 05 Фев 2008 23:50

Photoshop колаж:Твоята тиква на тялото на duke nukem на заден план ядрена експлозия и надпис "I f**k'in love ya,babe!!!" е перфектно за подарък за моме. ;)

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

Аватар
В момента играе: q3
Публикувано на: 05 Фев 2008 23:57

Bobakin написа:
Photoshop колаж:Твоята тиква на тялото на duke nukem на заден план ядрена експлозия и надпис "I f**k'in love ya,babe!!!" е перфектно за подарък за моме. ;)

Къф фотошоп бе дюд дай с Пеинт :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Фев 2008 00:04

Nothin' Says Lovin' Like a Big...

:D

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost