Vampire Survivors е топ
Vampire Survivors е топ
Баси яката игра. Цъкам я на телефона, но я има и в Стийм за 3-4 евро. Буквално никакви пари за такъв висококачествен наркотик.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Re: Vampire Survivors е топ
Ае това изглежда отвратително, в същото време всеки дето го е пипнал го хвали. Същата работа като Balatro, като я видиш на скрийнс е най-голямата дрисня, като я пуснеш си на фентанил и искаш само още малко.
Освен да го пробвам на телефона верно.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
В момента е безплатна в EGS ако не си алергичен към него.The Grim Reaper написа:Ае това изглежда отвратително, в същото време всеки дето го е пипнал го хвали. Същата работа като Balatro, като я видиш на скрийнс е най-голямата дрисня, като я пуснеш си на фентанил и искаш само още малко.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Еее, благодаря ти за инфото, Sentry! Открай време все си казвам да си я взема, но така и не се рашавам 
Аз поцъквам българската игра от тоя жанр Death Must Die и съм супер доволен. Също така, за разлика от вампирите, не изглежда като повърнато 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )