Saints Row
-
Gen.Toast
- В момента играе: PTSD simulator
Saints Row
How do you do, fellow kids?
Ще излиза Q2 2022 за предишното и настоящо поколение конзоли и PC, изглежда като Epic екслузив.
Имаше абсолютно катастрофален Q&A в който единствено разбрахме че Джони няма да се завръща.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YgjzDJA1o1E[/youtube]
Защото няма нищо по-гангстерско от Arial Bold или хора които изглеждат че ще получат паник атака докато си чакат латето в Starbucks.
Ще излиза Q2 2022 за предишното и настоящо поколение конзоли и PC, изглежда като Epic екслузив.
Имаше абсолютно катастрофален Q&A в който единствено разбрахме че Джони няма да се завръща.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YgjzDJA1o1E[/youtube]
Защото няма нищо по-гангстерско от Arial Bold или хора които изглеждат че ще получат паник атака докато си чакат латето в Starbucks.
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Re: Saints Row
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Трейлъра е порядъчно слаб и през акъла нема да ми мине да преордърна такова нещо, ма както четох някъде тия дни - "пияния братовчед на GTA се завръща", и ако е дори 1/10 кретенията на предната игра, ше се играе, нема кво ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
Gen.Toast
Нещата стават по-зле колкото повече се виждат:
These disaffected millennials turn to crime to, for instance, put food on their table, feel part of a community and pay off their student loans. Chief creative officer Jim Boone says that it’s, broadly, a “contemporary” millennial “power fantasy.”
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Междувременно ремастерираната версия на 3ката е безплатна за клеймване в епик.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
-
Gen.Toast
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
-
Gen.Toast
За щастие или нещастие, заветната дата на излизане наближава.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DSvX0KOdBWQ[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DSvX0KOdBWQ[/youtube]
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
-
Gen.Toast
Играта излезе и слабото търговско представяне беше толкова предвидимо колкото изгревът сутрин.
Това което изненада всички беше забележително слабото техническо представяне и ефектът върху акциите на Embracer Group, издателят зад тази "игра".
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=T-hsMkWHMLU[/youtube]
10:16
А за капак на всичко, това говно успя да се изпикае върху наследството на IdolNinja, човекът който водеше едноличен кръстоносен поход за по-добър порт на 2 за компютър. Естествено нямаше новини за по-добрата игра, посрещнати сме от мълчание от страна на Volition.
Човекът почина от рак в денят на анонса.
Това което изненада всички беше забележително слабото техническо представяне и ефектът върху акциите на Embracer Group, издателят зад тази "игра".
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=T-hsMkWHMLU[/youtube]
10:16
А за капак на всичко, това говно успя да се изпикае върху наследството на IdolNinja, човекът който водеше едноличен кръстоносен поход за по-добър порт на 2 за компютър. Естествено нямаше новини за по-добрата игра, посрещнати сме от мълчание от страна на Volition.
Човекът почина от рак в денят на анонса.
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
-
Gen.Toast
Изглежда съдбата има чувство за хумор, защото Volution стават съпорт студио за Gearbox.
Надявам се че Джим Буун е доволен от ямата в която закопа студиото.
Надявам се че Джим Буун е доволен от ямата в която закопа студиото.
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
ah taz drisnq li ve
Po-dobre, 4e 4oveka (IdolNinja) ne e dojivql da vidi taz drisnq.
ne zaslujava daje da si habq (neograni4eniq) net, da q igraq piratka
Dobre, 4e nikoi (po4ti) ne govori za tva ne6to ve4e...
---
Bravo na Violition, recepta kak da si ubie6 strong franchise-a... Ebahti glOpacite.
Po-dobre, 4e 4oveka (IdolNinja) ne e dojivql da vidi taz drisnq.
ne zaslujava daje da si habq (neograni4eniq) net, da q igraq piratka
Dobre, 4e nikoi (po4ti) ne govori za tva ne6to ve4e...
---
Bravo na Violition, recepta kak da si ubie6 strong franchise-a... Ebahti glOpacite.
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
-
Gen.Toast
Рип ин репарони Volition, официално си затвориха офисите 1 година след това безумно изпълнение Saints Row.
Косвените жертви включват пача за Saints Row 2 :/
Косвените жертви включват пача за Saints Row 2 :/
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
не си "затвориха" ами "ги затвориха" Embracer Group, щото са бавноразвиващи олигофрени останали в volition (original devs ги няма отдавна).
Мн се смях на балъците вчера кат прочетох новината.

Мн се смях на балъците вчера кат прочетох новината.
- StubbsZombie
Не е чак толкова лоша играта, аз навъртях 20 часа, има си проблеми, но и някои добри мисии. За 5-те лева които дадох в kinguin за нея, си заслужава. 
тоз пък...
При положение, че има една камара неща за играене - да играеш тая диария е неуважение към самият теб.
Играта беше безплатна в Epic Games миналата година, ама тва рядко лайно даже не заслужаваше да я add-на в library-то.

---
и стига дигахте таз тема ---> напрао @SeriousSam да я изтрие, че петни форума.![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
При положение, че има една камара неща за играене - да играеш тая диария е неуважение към самият теб.
Играта беше безплатна в Epic Games миналата година, ама тва рядко лайно даже не заслужаваше да я add-на в library-то.
---
и стига дигахте таз тема ---> напрао @SeriousSam да я изтрие, че петни форума.