проблемът е че си недоебан педал и много ти се ще да си част от форумните случки, ама не си; а си, и винаги си бил, един невзрачен, неосъзнат криндж педераст
и какво дрънкаш празнотии, че си "спомняш", че веньо бил 175, след като ти изобщо веньо не го познаваш; и ако го познаваше, нямаше изобщо да твърдиш, основавайки се на някакви твои илюзии, които наричаш спомени, че веньо е 175, защото веньо стърчи над мен, аз съм 180, а той е минимум 185
актив се доближи най-много до истината, защото той всъщност беше там, като ще си позволя едно уточнение, за което съм сигурен, че той ще ми прости, тъй като аз бях главно действащо лице в тази случка, както той правилно отбеляза
и уточнението е, че аз се развиках на веньо да не говори на толкова висок тон, след което той с още по-висок тон каза - ВИСОКИЯТ ТОН Е АЗ
така че учтиво ще помоля неосведомени лайнари да не се изказват извън компетенцията си, която най-често се ограничава до кенефни дейности
по темата - евала на веньо, готина женица, децата им изглеждат здрави, а те самите с жена му щастливи, всичко най-добро им желая
послепис:
дантето не може нищо да казва, защото по това време още си е играл с пишката си под масата прав
лол какъв необуздан селски дивак съм