https://thegameawards.com/nominees
Единствените игри от номинираните, които съм играл са Carrion (но не я завърших, защото ми омръзна), Legends of Runeterra, която ми се струва доста добра, като за игра на карти и преди доста яко разцъквах CS: GО, но постоянните ъпдейти и глупости ми дойдоха в повече и не съм я пипал от 2017-та
Айде ще броя и демото на RE 3: Remake, което ми хареса, но до колкото разбрах пълната игра е доста слаба в сравнение с римейка на 2.
Играх и Fallen Order за 20-30 минути, за да се убедя, че щайгата ми не може да я подкарва сносно, което ме депресира, защото е едно от малкото добри SW неща в последно време...
За GOTY номинацията според мен трябва да спечели Hades, гледал съм само малко геймплей, защото имам намерение да я взема скоро и не искам да си спойлвам неща
Иначе нямам нищо против победител да бъде Doom Eternal или Ghost of Tsushima.
Малко е плашещо колко много номинации има TLOU 2 при положение, че има посредствен геймплей, а историята е помия. Лично се надявам да не спечели нищо, освен може би за аудио и войс актинг
Fallen Order трябваше да има поне още 2-3 номинации, струва ми се, че я ограбиха само защото излезе в неподходящо време за шоуто...
И е престъпление, че Valhalla няма номинация за саундтрака си, явно тези от журито са проспали невероятната съвместна работа на Jesper Kyd, Sarah Schachner и Einar Selvik