E3 2017

Игри за PC
Аватар
the_presator
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Обратна връзка:

E3 2017

Мнение от the_presator »

Покрай проблемното състоянието на форума забравих да направя темата преди няколко дни :D
Вчера беше пресконференцията на EA и... беше скучновата.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xX0vHgX6QDo[/youtube]

След малко започват M$ и най-накрая ще разкрият Project Scorpio.
Feel ze unlimitid powa of a... console!

https://www.twitch.tv/xbox
TheChosen1 написа:даджайците
moroel

Re: E3 2017

Мнение от moroel »

Аз в момента гледам конференцията на майкрософт и е някаква пълна скръб.Скука отвсякъде, а се говори за 4к ХДР.Постоянно се чува екслузив,а в чата на IGN,вси втори пост е zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Няма нещо,което да те удари в земята......мъка...
moroel

Мнение от moroel »

Поне дадоха Anthem.Аз лично съм пас.Играта изглежда изключително добре,просто невероятна графика.Обаче,някой въпроси ми се въртят в главата.Като геймплей изглежда почти 1 към 1 с андромедата,даже biotic скила "nova" е абсолютно същия.Начина по който се движат героите е същия и това със джет паковете е надградено на това от андромедата.Визията от 1/3 лице и комбата ми се вдияха абсолютно същите.Дизайна на броните също има много силен МЕ вайб.Та се чудя,какъв е смисъла от ново ай пи,като има толкова много заемки?Също така на моменти имаше титанфал вайб,а и на Horizon Zero Dawn.Като история,тепърва предстои да видим,ама като за начало с тези наемници не звучи,като нещо епично,а като неще дженерик.И пак акцентират на опен уърлд,да видим.Започнаха с инквизицията,после продължиха с андромедата,сега и това.Ясно е,че искат да се възползват от пълната мощ на фростбайта,ама май къмюнитито иска друго.Поне лицевите анимации са добре :-D Утре чакам да видя бетесда,много искам да ударят по масата със Starfield и да вземат акъла на всички.
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри

Мнение от {SuPa-1337-Killa} »

Аве бая си пръснаха Microsoft според мене... Просто в днешно време това е най- доброто което може да искаме :D
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Anthem изглежда като MMO mass effect, което не е много добре, ама ок, ММО народът е гладен, ще го изядат.

Ashen е може би единственото, което ми изглежда 100% като must play от конференциите до сега. Има някои други проекти, които изглеждат интересно, но или са леко generic или просто не са мой тип игра.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Gen.Toast
В момента играе: PTSD simulator

Мнение от Gen.Toast »

Направо ми писна от толкова много diversity. Къде са игрите?
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Като се помъча да се сетя какво ми е направило впечатление, единствено изникват Wolfenstein 2(продължение на 2ри римейк), Ashen и както там се казваше онази стийм пънк инди игра. Туй то. Иначе не мога да отрека, че беше изключително забавно да гледам как Бетесда седя 40 минути или колкото там беше и си чеса мъдурите, докато фенчетата се несираха от яд. :lol: Поредното издание на Скайрим изби рибата. :lol:

По принцип нямам търпение Е3 да изчезне вече. Писна ми девелъпърите да бъдат юркани да изсерат нещо за лятото при положение, че на 100% няма да има нищо общо с крайният продукт. Доказано е вече, че просто трябва да пуснеш 1 снимка в туитър и всички фенчета на кое да е студио ще са свършили преди да натиснеш refresh.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Fenrir

Мнение от Fenrir »

То какви съм ги писал... :lol: Сайбър, не стийм. Ей сега я гугълнах - The Last Night се казва игрицата: цък.
А Бетесда ме забавляваше фактът, че всички очакваха ES VI или изобщо нещо такова, а те показаха DLC за Dishonored 2, Wolfenstein 2, Скайрим за Суич( :lol: ) и платени модове. Т'ва е. :lol:
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Best of E3 за мен - Ashen, Extinction, Project Code: Shift, Unruly Heroes, Vampyr, Monster Hunter World, AoE remake
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
Kambino
В момента играе: Starbound, Don't Starve Together

Мнение от Kambino »

A way out също изглежда като интересно заглавие, което поне опитва нещо малко по-различно. На Е3 2017 имаше доста банални неща и за мен лично беше доста слаба година.
Fenrir

Мнение от Fenrir »

То скоро не е имало нищо интересно на Е3. Миналата година помня как на пресконференцията на Сони излезе някакъв, за да обяви......Кикстартър на Шенму 3. :lol: Затова няма смисъл, има си PAX East и още 10000 кънвеншънс, където могат да покажат демо на дадена игра и да получат фийдбек, от който може да има смисъл.
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Още нещо интересно - Strange Brigade, Tunic и The Swords of Ditto
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Age of Empires римейка ме заинтригува и мен. Дали ще получи нови експанжъни като AoE 2 римейка?
¯\_(ツ)_/ ¯
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Само незапознат може да е чакал ES VI на това E3 :)
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

А бе знам, че е късно, но ако някой е пропуснал пресконференцията на Devolver Digital да се поправи незабавно.
Аватар
Agent

Мнение от Agent »

mhm

Devolver разбиха... Чакаме Ruiner:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o_XtdmugvjM[/youtube]
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Публикувай отговор