Поне дадоха Anthem.Аз лично съм пас.Играта изглежда изключително добре,просто невероятна графика.Обаче,някой въпроси ми се въртят в главата.Като геймплей изглежда почти 1 към 1 с андромедата,даже biotic скила "nova" е абсолютно същия.Начина по който се движат героите е същия и това със джет паковете е надградено на това от андромедата.Визията от 1/3 лице и комбата ми се вдияха абсолютно същите.Дизайна на броните също има много силен МЕ вайб.Та се чудя,какъв е смисъла от ново ай пи,като има толкова много заемки?Също така на моменти имаше титанфал вайб,а и на Horizon Zero Dawn.Като история,тепърва предстои да видим,ама като за начало с тези наемници не звучи,като нещо епично,а като неще дженерик.И пак акцентират на опен уърлд,да видим.Започнаха с инквизицията,после продължиха с андромедата,сега и това.Ясно е,че искат да се възползват от пълната мощ на фростбайта,ама май къмюнитито иска друго.Поне лицевите анимации са добре

Утре чакам да видя бетесда,много искам да ударят по масата със Starfield и да вземат акъла на всички.