Няма тема?
Значи, новият сезон е излязъл. Не знам какво се случва.
Аз всъщност, след години канене най-накрая започнах старите! Доста яко наистина, не знам защо толкова съм се дърпал да го гледам. Много се закрастих и съм много зарибен :Д Ще го бинджна набързо и ще изгледам и новите.
Тези от вас, които са на вълна новия сезон, може да коментирате тука... аз ще се присъединя малко по-късно
Twin Peaks
Twin Peaks
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Re: Twin Peaks
Изгледах първите 3 епизода.
Абсолютно съм забравил старите серии, но помня че ми беше доста по-забавно в сравнение с настоящия сезон.
Да и преди героите се моткаха и не вършеха нищо, а загадките прогресираха със скоростта на галопираща костенурка, обаче сега е мъка да се гледа. В предните сезони методите за губене на време бяха интересни, имаше потапяща атмосфера, героите идиоти бяха забавни и остроумни, абе беше си преживяване.
Това тук е кухо, несвързано, репетитивно и не усещам атмосферата му.
Най-лошото: Купър и в двата си варианта (имаше и трети, но той си тръгна бързо) е скучен и болен дъртак, а се очакваше да е интересен и ексцентричен дъртак.
Може би това е смисълът и метафората на новия сезон - енергията, вдъхновението и забавлението си отиват, остават само горчивината и болестите...но не заради такива работи бих гледал Twin Peaks.
Съзнавам, че междувременно телевизията е наложила нови стандарти за динамика и съдържание, но и навремето това предаване беше мудно и не се вписваше в очакванията на зрителя. Тогава успя да направи с този подход любопитни и свежи неща.
Няма да се мъча с 4-та серия, защото шоуто вече не е мой тип сериал.
Абсолютно съм забравил старите серии, но помня че ми беше доста по-забавно в сравнение с настоящия сезон.
Да и преди героите се моткаха и не вършеха нищо, а загадките прогресираха със скоростта на галопираща костенурка, обаче сега е мъка да се гледа. В предните сезони методите за губене на време бяха интересни, имаше потапяща атмосфера, героите идиоти бяха забавни и остроумни, абе беше си преживяване.
Това тук е кухо, несвързано, репетитивно и не усещам атмосферата му.
Най-лошото: Купър и в двата си варианта (имаше и трети, но той си тръгна бързо) е скучен и болен дъртак, а се очакваше да е интересен и ексцентричен дъртак.
Може би това е смисълът и метафората на новия сезон - енергията, вдъхновението и забавлението си отиват, остават само горчивината и болестите...но не заради такива работи бих гледал Twin Peaks.
Съзнавам, че междувременно телевизията е наложила нови стандарти за динамика и съдържание, но и навремето това предаване беше мудно и не се вписваше в очакванията на зрителя. Тогава успя да направи с този подход любопитни и свежи неща.
Няма да се мъча с 4-та серия, защото шоуто вече не е мой тип сериал.
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
is that Salvador Dalí is not crazy.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Тема има (при това моя), но е потънала - http://www.pcmania.bg/phpbb3/viewtopic.php?f=14&t=71844
Може Самеца да ги обедини.
Иначе, маратонче със старите серии е абсолютно задължително да се направи и за гледалите и за негледалите ги. Аз ги гледах през 2007 г., ако не се лъжа, и не помня много неща освен, че адски ме изкефиха. Като намеря време ще правя маратон и след това задължително ще се гледат и новите серии.
Може Самеца да ги обедини.
Иначе, маратонче със старите серии е абсолютно задължително да се направи и за гледалите и за негледалите ги. Аз ги гледах през 2007 г., ако не се лъжа, и не помня много неща освен, че адски ме изкефиха. Като намеря време ще правя маратон и след това задължително ще се гледат и новите серии.
-
TheCharmedOne
Новите епизоди не са кой знае какво.
доста са потресаващо яки
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel