Indiana Jones 5 (2022)
-
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Indiana Jones 5 (2022)
¯\_(ツ)_/ ¯
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Re: Нов филм по Индиана Джоунс (2019)
Да се надяваме Лукас да няма нищо общо с филма
Форд вече е доста стар и се съмнявам да тича нон-стоп. Най-вероятно ролята му ще е подобна на Хан Соло в TFA, което означава, че ще имат още един шанс да направят кадърно "passing the torch" към нов актьор.

Форд вече е доста стар и се съмнявам да тича нон-стоп. Най-вероятно ролята му ще е подобна на Хан Соло в TFA, което означава, че ще имат още един шанс да направят кадърно "passing the torch" към нов актьор.
TheChosen1 написа:даджайците
the_presator написа:Да се надяваме Лукас да няма нищо общо с филма![]()
Говори се за Крис Прат. Не бих имал нищо против

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

То SW7, като не беше с участието на Лукас, а с начело с един от най-големите фенове на поредицата, да не стана много по-добър филм?
Каквито нови идеи да имат едва ли могат да стигнат такива sub par неща, като Fate Of Atlantis и Дневниците на младия Идиана Джоунс.
Като искат приключения и държат на познати брандове, да вземат да адаптират Uncharted или нещо от този сорт.
Каквито нови идеи да имат едва ли могат да стигнат такива sub par неща, като Fate Of Atlantis и Дневниците на младия Идиана Джоунс.
Като искат приключения и държат на познати брандове, да вземат да адаптират Uncharted или нещо от този сорт.
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
AlShu написа:
Между другото, в момента се работи по адаптация на Uncharted

в момента се работи по адаптация на Uncharted
Щом на development hell-а му викаш работи се.
Нали обясних горе?
Какво не разбра сега?
Какво не разбра сега?

Според мен не се работи сериозно по Uncharted не защото се чакат реакциите от Warcraft и Assassin's Creed (които все пак са по-популярни от Uncharted), а защото продуцентите са по-заинтересувани от издояване на дърти книо френчайзи, като Indiana Jones вместо от влагане на екстра усилия по създаване на нови.
Ето сега всички се опитват да яздят комикс вълната, но когато се създаваше повечето се дърпаха или вадеха някакви боклуци (Батманите на Бъртън и Шумахер, Великолепните четворки, Третите Хора Хъъъ, Дердевил с Бен Оръфлек, Електра и пр. и пр.), дето не могат да минат за сериозни усилия, а по-скоро някаква подигравка с материала и феновете му.
Еее, аз ако разчитах да ми обясняваш неща, да съм се обесил вече...
Ето сега всички се опитват да яздят комикс вълната, но когато се създаваше повечето се дърпаха или вадеха някакви боклуци (Батманите на Бъртън и Шумахер, Великолепните четворки, Третите Хора Хъъъ, Дердевил с Бен Оръфлек, Електра и пр. и пр.), дето не могат да минат за сериозни усилия, а по-скоро някаква подигравка с материала и феновете му.

Нали обясних горе?
Еее, аз ако разчитах да ми обясняваш неща, да съм се обесил вече...

Следващият в списъка от персонажи, от които Форд иска да се отърве. Направо да се хващаме на басове как точно ще пукне.
-
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Re: Indiana Jones 5 (2022)
То и Uncharted филмът го снимаха миналата година. Отне им доста време да пуснат тези филми на конвейера...предвид че темата е от 2016 и двата проекта са се били влачили много преди това.
Показателно е и, че един от главните актьори претенденти за ролята на главния герой - Нейтън сега играе дъртия му наставник Съли.
ПП
Сега погледнах информацията. Uncharted излиза също 2022 и освен Нейт и Съли, в каста са листнати Клои и Брадок (тя пък няма смисъл да се появява толкова рано ама така са решили).
Показателно е и, че един от главните актьори претенденти за ролята на главния герой - Нейтън сега играе дъртия му наставник Съли.
ПП
Сега погледнах информацията. Uncharted излиза също 2022 и освен Нейт и Съли, в каста са листнати Клои и Брадок (тя пък няма смисъл да се появява толкова рано ама така са решили).
-
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Изобщо не съм запознат с Uncharted поредицата. От повърхностните впечатления които имам мисля, че е нещо като Tomb Raider с главен герой мъж.
¯\_(ツ)_/ ¯
1. Говорихме с denik (виж по-горе в темата) за Uncharted филма, защото съдбата на проекта е много сходна с тази на Indiana Jones 5 . Предлаган, отлаган, писан, преписван, ангажирани актьори, проекта отпада, после всичко почва от началото и т.н.Serious Sam написа:Изобщо не съм запознат с Uncharted поредицата. От повърхностните впечатления които имам мисля, че е нещо като Tomb Raider с главен герой мъж.
2. Tomb Raider черпи с пълни шепи от Indiana Jones. Някой може да каже, че Tomb Raider има и James Bond елементи...но според Спилбърг и Лукас един от източниците на вдъхновение за Indiana Jones също е James Bond (както и една от причините Шон Конъри да играе бащата на Инди).
3. И трите са приключенска тематика с афинитет към археологията.
- the_presator
- Обратна връзка:
Изглежда ще има поне една flachback сцена със cgi de-aging:
https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/a ... rders.html
Точките по лицето му са маркери за cgi-то.
И сцената ще е flashback, защото са в някакъв замък с нацисти
https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/a ... rders.html
Точките по лицето му са маркери за cgi-то.
И сцената ще е flashback, защото са в някакъв замък с нацисти

-
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
-
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Delete post
- the_presator
- Обратна връзка:
Лийкнатият трейлър е с ужасно качество и през половината време е сниман настрани/ под ъгъл.
Препоръчвам ви да изчакате да го пуснат официално.
Препоръчвам ви да изчакате да го пуснат официално.
-
- В момента играе: PTSD simulator
След всички помии дето дисни пуснаха последните 5 години, не разбирам как изобщо може да има хора надъхани за този филм.
Вече гледах филма в главата си и знам как ще се изиграе всичо, само декора не мога да си го представя.
Заслуженото пенсиониране на Инди бива прекъснато от нов, нов герой (80% сигурност за жена мулат).
Този нов, нов герой ще бъде представен на публиката посредством ретроспективата на "Д-р Джоунс, не си ли спомняш как с майка ми (друг съвсем нов герой за франчайза, 90% сигурност за жена мулат) ебахте майката на ония нацисти еди-къде си?"
"А, разбира се, сега ще комплиментирам тази част от живота ми която напълно не съм дискутирал, но не си спомням да съм я ебал."
"Е, д-р нацист се върна и търси онова дето не успя да намериш в ретроспективата с майка ми, има карта този път. Не се безпокой, аз съм рожба на две майки." Тука публиката раздава бурни ръкопляскания.
"Нищо, ние сме една крачка пред тях някак си!"
След дълга и с изключително въпросителна хореография гонка/битка с д-р нацист и неговите подчинени, Инди се оказва в положението където само с камшика си може да си върне надмощието.
Камшика удря предметът, ключът за сюжетът на филма и го избива от ръката на д-р нацист.
"Коя си ти?" изревава в болка д-р нацист.
"Аз съм Джоунс. Индиана Джоунс! И съм тук да заместя старият бял мъж!" казва новият, нов герой като гледа право в камерата.
Вече гледах филма в главата си и знам как ще се изиграе всичо, само декора не мога да си го представя.
Заслуженото пенсиониране на Инди бива прекъснато от нов, нов герой (80% сигурност за жена мулат).
Този нов, нов герой ще бъде представен на публиката посредством ретроспективата на "Д-р Джоунс, не си ли спомняш как с майка ми (друг съвсем нов герой за франчайза, 90% сигурност за жена мулат) ебахте майката на ония нацисти еди-къде си?"
"А, разбира се, сега ще комплиментирам тази част от живота ми която напълно не съм дискутирал, но не си спомням да съм я ебал."
"Е, д-р нацист се върна и търси онова дето не успя да намериш в ретроспективата с майка ми, има карта този път. Не се безпокой, аз съм рожба на две майки." Тука публиката раздава бурни ръкопляскания.
"Нищо, ние сме една крачка пред тях някак си!"
След дълга и с изключително въпросителна хореография гонка/битка с д-р нацист и неговите подчинени, Инди се оказва в положението където само с камшика си може да си върне надмощието.
Камшика удря предметът, ключът за сюжетът на филма и го избива от ръката на д-р нацист.
"Коя си ти?" изревава в болка д-р нацист.
"Аз съм Джоунс. Индиана Джоунс! И съм тук да заместя старият бял мъж!" казва новият, нов герой като гледа право в камерата.
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
- the_presator
- Обратна връзка:
Готови ли сте за Дядо Джоунс?

Spoiler for new promo pics: