Windows таблет - Струва ли си ?

Нещата от живота
kamengtaiv
n00b playa

Windows таблет - Струва ли си ?

Мнение от kamengtaiv »

Привет !
Значи в Неделя попаднах на някакви таблети с Windows 8 (или 10) в сайта Aliexpress , и искам да знам дали си струва за такова нещо ? Най-изгодните варират между 60-90$, производителността им никак не е лоша, дори е по-добра от първия ми лаптоп от 2009-та и пак стават за някои игри като PES 2016, LoL, DoTA, CS (1.6 и Source, GO долу-горе бива), Half-Life поредицата, GRID поредицата и т.н . На повечето характеристиките са следните :

CPU Intel Z3735F Quad Core, 1.83Ghz
GPU 7th Generation (Support DX11)
RAM DDR3, 2GB
ROM NAND FLASH, 32GB
Extended Card T-FLASH (Support 128G MAX)

Някой тук притежава ли / ползвал ли е такава машинка, и какви са ви крайните впечатления ?
Тоалетен маг написа: ebaha sestra ti momche
Аватар
ТРУПОНАРЕЗЕНинс

Re: Windows таблет - Струва ли си ?

Мнение от ТРУПОНАРЕЗЕНинс »

kamengtaiv написа:Някой тук притежава ли / ползвал ли е такава машинка, и какви са ви крайните впечатления ?
Това е цената на 2-3 бутилки пиене. Купуваи и ако не те кефи - подари, в тон на благотворителния коледен дух.

8) 8) 8)
Нема таа, нема онаа.
Маце Борко
В момента играе: Пойдохме нахуй

Мнение от Маце Борко »

с такъв таблет ще играеш първия халф лайф и lol на low, за другото не си прави илюзии, че ще е окей

филми, музика, youtube, браузване, четене - супер
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Не съм фен на таблетите и няма да дам мнение за него, но имам голям опит в пазаруването от китайски сайтове и не бих ти препоръчал да купуваш техника и изобщо неща над 50$ от Aliexpress по ред причини. Добри алтернативи са ти minideal (без EU warehouses опцията, че има проблеми) или pandawill.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
kamengtaiv
n00b playa

Мнение от kamengtaiv »

AcTivE написа:Не съм фен на таблетите и няма да дам мнение за него, но имам голям опит в пазаруването от китайски сайтове и не бих ти препоръчал да купуваш техника и изобщо неща над 50$ от Aliexpress по ред причини. Добри алтернативи са ти minideal (без EU warehouses опцията, че има проблеми) или pandawill.
Разгледах Minideal и Pandawill , но нямаше голям избор на Windows таблети . Вчера попаднах на една друга страница за китайски джаджи (DealsMachine) и намерих таблети на почти същата цена с по-добри характеристики (Вместо Intel Bay Trail с по-новия Cherry Trail, 8-ма генерация Intel GPU) . Благодаря ти за мнението на Alliexpress .

P.S Между другото досега пазарувал ли си от DealsMachine или Alibaba ?
Тоалетен маг написа: ebaha sestra ti momche
Публикувай отговор