Трейлър #1
IMDb
Резюме: Итън Хънт (Том Круз) и неговите хора от суперспециалната елитна част на ЦРУ тръгват по следите на група терористи - Синдикатът, съставена от бивши чуждестранни шпиони. Терористите са винаги две стъпки напред и даже американците се съмняват, че изобщо съществуват; започва издирване и другото е спойлърматириъл.
Лични впечатления: Начи, курви, баща ви ходи на кино. АМАН от супергеройски педерастии вече, гледаше ми се един летен екшън. Та, с две думи: бой, стрелба, каскади, преследване с коли и предвидимо слаб, ма задоволителен сюжет. Том Круз още го бива за девесетарски екшън герой, който се справя във всяка ситуация и чат-пат фейлва, за да не отегчи съвсем аудиторията. Саймън Пег го бях гледал последно в How to Lose Friends & Alienate People, и както там, така и тук вкарваше нужната доза полусериозен стоически британски хумор, което придаваше нужната доза несериозност на филма. Ребека Фъргюсън беше доста зверска и трябваше да покаже нещо повече от крака, ма пак - стабилно.
Пасивно-агресивни путкенски оплаквания (четете на ваша отговорност): Начи, да го еба, гледах го на село. И, нема нещо, което повече да ми дига нервите от лайна, дето ми чоплят семки в киното. Всичките фирми за слънчоглед за консумация да фалират дано. Освен това, естествено, имаше една свръхтърсена проста пача, дето просто трябваше да си остави телефона включен през първия час и половина поне, да ѝ звънят десет пъти и най-накрая, сигурно от деликатност, да проведе един бърз разговор по време на киното. Поне шептеше момичето - културна. Та, да...
Отсрамвам педерастките оплаквания с едни снимка на актрисата и тва е:
Мнения за филма?