![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Въпрос за PS4
Въпрос за PS4
Нещо съм се приготвил да купувам плейстейшън 4, но гледам, че контролерите са безжични. Има ли вариант да се сложи жица или да се купят допълнително такива с кабел и да работят ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа:къв ханс бе...
- Kambino
- В момента играе: Starbound, Don't Starve Together
Re: Въпрос за PS4
Конзолата си идва с 1 джойстик и си има и кабел към него тъй като най-малкото трябва да го зареждаш някак
Друг е въпроса, че кабела е къс и ако искаш да играеш от по далеч просто няма да стане. Разбира се можеш да си купиш по-дълъг кабел, но като цяло джойстика се зарежда бързо и след това може да играеш няколко часа без прекъсване. Въпросът е друг ако си решил да играеш по 5-6 часа нон стоп, но аз лично толкова не мога да играя и проблеми с батериите на джойстиците нямам.

zatymni si led light-a na djoistika ot opciite, i izdyrja oshte chas-dva otgore
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Ако имаш вече добро пц и голям телевизор, просто изчакай още няколко месеца и си вземи стийм контролер и джаджата безжично да ти прехвърля картината от пц-то на телевизора и не ставай filthy console peasant като пенигъз :S
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

- Kambino
- В момента играе: Starbound, Don't Starve Together
Доста глупав и провокативен отговор, който дори не е по темата.
Купуваш си един два метров usb кабел и си в джаза. И без това батерията на PS4 джойстика държи бая малко.
И като цъкаш на конзола, независимо каква, използвай само оригинални джоистици, може да са скъпи ама пестят главоболия и неудобства. Разните third party истории са мега изгъзици, а пък евтините ментета са за еднократна употреба и причиняват мазоли
Така де, преувеличавам, но предполагам се сещаш за какво става дума. Даже Не знам дали в момента за 4-ката има такъв тип периферия, ама и да има, не ти трябва нищо по-различно от оригиналния dualshock 4.
И като цъкаш на конзола, независимо каква, използвай само оригинални джоистици, може да са скъпи ама пестят главоболия и неудобства. Разните third party истории са мега изгъзици, а пък евтините ментета са за еднократна употреба и причиняват мазоли

- demona
- В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
- Обратна връзка:
vanmx написа:Купуваш си един два метров usb кабел и си в джаза. И без това батерията на PS4 джойстика държи бая малко.
И като цъкаш на конзола, независимо каква, използвай само оригинални джоистици, може да са скъпи ама пестят главоболия и неудобства. Разните third party истории са мега изгъзици, а пък евтините ментета са за еднократна употреба и причиняват мазолиТака де, преувеличавам, но предполагам се сещаш за какво става дума. Даже Не знам дали в момента за 4-ката има такъв тип периферия, ама и да има, не ти трябва нищо по-различно от оригиналния dualshock 4.
Верно ли малко карат батерийте на 4-ката. Защото помня че като се събереме с приятели да цъкаме Soul Calibur V на PS3 цяла нощ нямахме ядове. Тука явно нещо са я оплескали. Инак съм съгласен че ментетата не струват 2 такива си взимах и не издържаха много на напъна та сега мисля вече да взема оригинал нищо че е към 100 кинта
DEATH IS ONLY THE BEGINING
Доста коментари четох за ПС4, интересуваме всички ли си купувате игрите. Има ли някакъв научих да се взимат без пари?
врати за апартаменти врати за входове
врати за апартаменти врати за входове
Ivopar написа:Доста коментари четох за ПС4, интересуваме всички ли си купувате игрите. Има ли някакъв научих да се взимат без пари?
az lichno pravq svirki na opylchenska, pyk te mi plashtat v igri vmesto u lev
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
otkoga mi vikash opylchenska :S ne sam razbral
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel