Singularity 2?

Игри за PC
pc maniqk

Singularity 2?

Мнение от pc maniqk »

Здравейте! Скоро някъде попаднах,че можело да излезе продължение на тази игра,която ако си спомням правилно е от 2010,ако не бъркам. Има ли нещо вярно? Може ли някой да потвърди или да отрече тази информация. Играта много ми допадна и ще се радвам истински ,ако има нещо вярно в това! :) Мерси предварително! :)
Аватар
Tranquil
В момента играе: нищо, мързи ме

Re: Singularity 2?

Мнение от Tranquil »

Activision and Raven Software haven't confirmed or denied the possibility of a sequel though it is highly unlikely becasue the game did not meet sale requirments for a sequel to be made. There is however a fan organization that has started a kickstarter to hopefully raise money for the sequel
:O
Аватар
Nreth

Мнение от Nreth »

Аватар
the_presator
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Обратна връзка:

Мнение от the_presator »

Това не потвърждава нищо. Най-вероятно става въпрос за преиздаване, но адски бих се зарадвал, ако е продължение. Singularity е една от любимите ми игри, но за жалост беше адски недооценена. :)
TheChosen1 написа:даджайците
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Първата част доста ме изкефи. Олдскуул си беше отвсякъде и най-важното - нямаше възстановяващо се здраве. Такива игри вече доста трудно се срещат
vanmx

Мнение от vanmx »

Доста безлична игра си е. Мелез от всички големи заглавия - hl2, wolfenstein, bioshock, timeshift и още няколко. И като техническо изпълнение не е нищо особено в сравнение с тези игри.
Аватар
Avempartha

Мнение от Avempartha »

Играта определено много ми хареса, но наистина не мисля, че е нещо кой знае колко велико и неповторимо или дори определено запомнящо се. По-скоро може да се определи като "hidden gem".
Публикувай отговор