Проблем с Bioshock Infinite

Игри за PC
Аватар
play4u
В момента играе: Draven

Проблем с Bioshock Infinite

Мнение от play4u »

Колеги, дайте малко помощ :( Реших да си дръпна Биошока да видя дали отговаря на всичкия тоя хайп който чувам за него. Инсталирам, пускам графиките на Ultra - първите 3-4 мин 60 fps без проблем. Оттам нататък ужасни drop-ове на фпс-тоя правеши играта невъзможна за игране(говоря за спадове от 60-70 на 2-3 и то за по 10-15 секунди). Следвах тези инструкции, но не помогнаха въобще. Пробвах даже да я пусна на минимум, без промяна. Характеристиките на лаптопа са: GeForce GTX 850M 2GB, Intel Core i7-4710HQ CPU @ 2.50GHz, 4 GB RAM. Имам някакво предположение, че рамът е малко но не мога да съм сигурен. Всякакви предложения са оценени. :)
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Re: Проблем с Bioshock Infinite

Мнение от denik »

И аз имах същия ужасен проблем и четох какви ли не теми по форуми и т.н.

По същото време имах проблеми като цяло с компютъра и трябваше да сменям хард. Когато пуснах играта вече на новия хард диск, си вървеше нормално...

Шах и мат. Не знам...
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
play4u
В момента играе: Draven

Мнение от play4u »

А, съмнява ме да е от харда, лаптопа го взех преди 4 месеца :D Обаче намерих решението де.. просто трябва да се намалят Dynamic Shadows. Явно товарят яко машината. С едно намаление от Ultra на High фпс-то остана на стабилни 60.
БТВ: Видях, че има някой хора изпитващи много странен бъг, свързан с отсъствието на npc-та в началото на играта, който я прави невъзможна за продължаване. Аз също бях един от тях, но след малко опити разбрах, че е предизвикан от един от Fix-овете за Fps-dropa. По-точно в xengine.ini файла bUseBackgroundLevelStreaming трябва да е равно на True.
Ся е време за чупене на каски :D
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Давай, играта е 10/10!
Модерна класика :D
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Turn

Мнение от Turn »

Светлините и сенките натоварват много по принцип във всяка игра, да. А сега се извинявам за оффтопика, но аз като пусна първия Bioshock играта ми тръгва, всичко си върви, докато не стигна до момента, в който ми зарежда за първи път реално когато съм в Рапчър и забива на лоудинг скрийн. Някои има ли идеи как да го оправя :D
Аватар
demona
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
Обратна връзка:

Мнение от demona »

Еххх първите Bioshock бяха мн по яки... Със тоновете вода над теб със капещите тавани и току някой Splicer скочи от някъде и ти изкара акъла. Аз в момента преигравам Bioshock 2 и имам малък дразнещ проблем. На моменти играта ме изхвърля без право на обжалване. Някой път още като направя две крачки а друг път след час два игра.Впрочем има ли някакви модове за нея???
DEATH IS ONLY THE BEGINING
Публикувай отговор